Завод «Мехбуд» на виставках – навіщо і для кого?
22 Травня, 2023
556  

Завод «Мехбуд» на виставках – навіщо і для кого?

2023

Архітектурно-будівельний БІЗНЕС ФОРУМ

Завод Мехбуд взяв участь у провідному заході – Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників». Виставка пройшла у Києві 11 травня 2023 року. Це важлива подія для будівельного сектору, де було представлено нові технології та інновації.

Ми представили нашу продукцію, яка включає широкий асортимент будівельних матеріалів і продукції, що використовується в сучасному будівництві України. На нашому стенді були представлені новинки та найкращі продукти з нашого асортименту.

2022

Recovery Forum Ukraine

19 жовтня завод Мехбуд взяв участь у Recovery Forum Ukraine 2022 року.

Ціль Recovery Forum Ukraine 2022 – прискорення фінансування для відновлення зруйнованих громад. Захід об’єднав державну та місцеву владу з міжнародними фінансовими установами та інвесторами.

На Recovery Forum Ukraine 2022 ми презентували продукцію заводу, яка може стати відмінним рішенням для відновлення нашої країни!

изображение_viber_2022-10-20_11-07-05-063

Форум підприємців Польщі та України

Український виробник «Завод Мехбуд» відвідав Форум підприємців Польщі та України, який пройшов 22-24 червня 2022 року в Польщі (Варшава). Організатори події – Варшавська торгова палата у співпраці з регіональними та місцевими торгово-промисловими палатами.

На захід обговорили такі теми:

  • Робота та розвиток – Польський ринок праці 2022.
  • Польсько-українське економічне співробітництво – потенціал для роботи та капіталу.
  • Ви з України хочете створити компанію у Польщі: Абетка створення бізнесу.
  • Як українські компанії можуть використати кризу для масштабування своєї діяльності в ЄС по всій Польщі?
  • Правові аспекти та впровадження даних, переміщення бізнесу з України до Польщі та ширше до ЄС.
poland (8)

China Homelife Poland

China Homelife та China Machinex – найбільша виставка для китайських виробників у Європі. Організатор ярмарку – компанія Meorient, яка багато років розвиває китайський бізнес у всьому світі.

poland (1)

KyivBuild Ukraine 2022

16 лютого стартувала головна щорічна будівельна виставка 2022 року — KyivBuild Ukraine!

Завод Мехбуд готовий ділитися тим, як відбулася виставка:

2021

У 2021 році Ви могли побачити та познайомитися із Заводом Мехбуд на таких заходах, як:

 

Про все по черзі:

Інтер’єр року 2021

Мехбуд вперше взяв участь у Всеукраїнському щорічному архітектурному конкурсі «Інтер’єр Року 2021», як це було…

Мета «Інтер’єр року 2021» — визначити найкращі роботи дизайнерів та архітекторів України за допомогою кваліфікованого міжнародного журі, а також допомогти дизайнерам та архітекторам продемонструвати ринку свої можливості та зайняти призові місця.

Цього року на конкурсі, вперше за 13 років, було представлено нову номінацію: «Арт-об’єкти, предмети сучасного мистецтва та скульптури в інтер’єрі та екстер’єрі».

Фестиваль Архітектури та будівництва

Завод «Мехбуд» розробив та презентував на виставці нові стельові рішення, які не мають аналогів на будівельному ринку:

  • Recto
  • T_techo
  • V_techo
  • Diente Techo
  • LaminaTecho
festival (4)

Весняний Будівельний Форум – 2021

Весняний Будівельний Форум — платформа для зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів у західному регіоні країни.

Це професійна подія, що представляє сучасну будівельну продукцію, новітні технології у галузі будівництва та якісні сервісні пропозиції як українських, так і зарубіжних компаній.

Воно охоплює такі тематичні експозиції: «Буд-ЕКСПО-весна», «Вікна. Двері. Дах. », «Опалення» та «ЕлЕкспо».

Одеський дім

Сьогодні «Одеський дім» — це повний цикл будівництва від проектування до інженерного забезпечення будівель та споруд, включаючи оформлення приміщень та прилеглих територій.

20-22 травня 2021 року завод «Мехбуд» взяв участь та презентував огороджувальні конструкції відвідувачам виставки.

Вся продукція заводу «Мехбуд» вже заслужила на відмінну репутацію, оскільки виробляється на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних технологій металообробки та суворим контролем якості.

InterBuildExpo 2021

Ми сміливо можемо сказати – виставка InterBuildExpo 2021 пройшла на УРА!

Такої кількості гостей ми не очікували побачити (через пандемію). Впевнено заявляємо, що наш стенд був одним із найбільш відвідуваних.

2020

InterBuildExpo 2020

З 28 по 30 жовтня в Києві (МВЦ) проходила міжнародна виставка InterBuildExpo 2020—це наймасштабніша будівельна виставка в Україні, яка збирає понад 1000 брендів і 30 000 відвідувачів. Виставка проходить з 1994 року і є найочікуванішою галузевою подією. InterBuildExpo 2020 збирала провідних постачальників, виробників та переробників будівельних матеріалів, металопрокату, тепло- та гідроізоляції, а також інших матеріалів та виробів, що мають відношення до будівництва та обробки.

Втратити таку можливість для того, щоб представити нашу продукцію якнайширшій аудиторії ми не могли в жодному разі. Тому на InterBuildExpo 2020 був представлений стенд заводу «МехБуд» зі зразками наших виробів – як тих, які вже мають стабільний попит, так і тих, які ми тільки виводимо на ринок.

Осінній Будівельний Форум 2020

Осінній Будівельний Форум 2020 – один із важливих контактних пунктів, що поєднує всю будівельну галузь для демонстрацій ринкових прем’єр, технологічних новинок, набуття нових ділових контактів та розвитку вже отриманих контрактів. Ця подія, що охоплює весь будівельний цикл від проектування до спорудження об’єктів.

Осінній Будівельний Форум

2019

KyivBuild Ukraine 2019

З 14 по 17 травня у Києві (МВЦ) пройшла міжнародна виставка KyivBuild Ukraine 2019 — захід, який уже понад 20 років утримує лідируючі позиції у галузі. Починаючи з 1997 року KyivBuild Ukraine збирає провідних постачальників, виробників та переробників будівельних матеріалів, металопрокату, тепло- та гідроізоляції, а також інших матеріалів та виробів. Що мають відношення до будівництва та обробки.

Втратити таку можливість для того, щоб представити нашу продукцію якнайширшій аудиторії ми не могли в жодному разі. Тому на KyivBuild Ukraine 2019 був стенд заводу «МехБуд» із зразками наших виробів – як тих, які вже мають стабільний попит, так і тих, які ми тільки виводимо на ринок.

ФОТО-ЗВІТ З ВИСТАВКИ KYIVBUILD 2019

Завод “Мехбуд” на АГРО-2019

Виставка «АГРО» – найважливіша подія агропромислового сектору України. Вона орієнтована на демонстрацію досягнень, налагодження зв’язків між виробниками та покупцями, відкриття українського ринку для зарубіжних компаній, а також на впровадження інноваційних рішень та технологій, які дозволять розвивати агропромисловий комплекс. навісні вентильовані фасади, стельові системи, огорожі для офісних та виробничих будівель.

Фестиваль архитектуры и строительства

Основною ідеєю Фестивалю архітектури та будівництва – є перетворення традиційної будівельної виставки на багатопрофільний бізнес – простір, на якому збираються найактуальніші та нові напрямки в урбаністиці, архітектурі, будівництві, дизайні, благоустрої.

Цього року обрано чотири основні напрямки Фестивалю :

  • Урбаністика
  • Архітектура, дизайн
  • Active house, «Розумний дім»
  • Інклюзія, доступність, універсальний дизайн

Планується, що участь саме у Фестивалі архітектури та будівництва може стати дуже ефективною за рахунок якості цільової аудиторії та кількості професійних ділових майданчиків.

Ми вже ретельно готуємось до участі у виставці та рекомендуємо Вам відвідати цей фестиваль. Підійшовши до стенду Заводу Мехбуд ви зможете:

  • побачити зразки моделей парканів у різних колірних рішеннях та текстурах (дерево, метал), розміри секцій, оцінити якість металу;
  • отримати консультацію експерта у підборі оптимальної моделі огородження для Вашої ділянки;
  • розрахувати вартість забору та його монтажу.
fastival-stroitelstva

Виставка енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел енергії ODESSA ENERGY 2019

Основне завдання виставки – демонстрація новітніх енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел енергії, залучення зацікавлених клієнтів та партнерів, обмін досвідом, розвиток ринку інженерного забезпечення будівель та споруд, популяризація нових систем опалення та енергозабезпечення.

Основні розділи виставки

  • Енергозберігаючі технології
  • Альтернативні джерела енергії
  • Котли, системи опалення
  • Теплі підлоги та системи обігріву
  • Генератори та мініелектростанції
  • стабілізатори напруги
  • Джерела безперебійного живлення
  • Теплові насоси
  • Вентиляція та кондиціювання
  • Системи очищення повітря
  • Електроустаткування та освітлення
  • Системи «Розумний дім»

У рамках форуму планується проведення презентацій та семінарів з енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел енергії.

Партнерами з організації тематичних конференцій та семінарів виступають провідні інженерні компанії України та Одеська державна академія будівництва та архітектури.

odessa- enerdgi

Попереду нові участі на різноманітних виставках будівельного спрямування!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі