Паркан «Брус стінний»
12 Червня, 2017
1151  

Паркан «Брус стінний»

Одна з модифікацій паркану «Брус», вироблених на заводі “Мехбуд”– «Брус стінний». Це самонесуча конструкція, що не потребує звареного каркаса, яка робить гарним не тільки фасадний, але й тильний бік огорожі. Ламелі огорожі мають об’ємну форму із замкненим контуром, що забезпечує їхню жорсткість. Паркан «Брус стінний» дає великі можливості для декоративного дизайну, забезпечуючи єдність стилю з будинком, територію якого він огороджує.

Конструкція

 

Паркан складається із секцій заповнених горизонтальними ламелями, закріплених на стовпчиках. Ламелі (ширина 210, 310 мм) з’єднуються між собою замковим захватом, утворюючи суцільну стіну. Це забезпечує міцність усієї конструкції паркану, адже є посилене ребро жорсткості на стику кожних двох ламелей. Об’ємний замкнений контур ламелі формується із двох з’єднаних частин листового прокату сталі. У конструкції секції огорожі застосоване сховане кріплення ламелей. Паркан є безпечними через відсутність гострих країв деталей конструкції.

Фронтальний та тильний бік можуть мати різний колір покриття. Стовпчики фарбуються порошковою емаллю й закриваються сталевим кожухом обраного кольору. Верх і низ збірки з ламелей має планки для декоративної завершеності. Колір ламелей вибирається з каталогу кольорів системи RAL, до того ж можливе фарбування однієї секції в кілька кольорів. Покриття металу під різні породи дерева робить цю огорожу привабливою.

Зразки секцій встановлені на постійній виставці парканів на території заводу «Мехбуд».

Brus stenovoy profil 1

Застосування

 

Паркан «Брус стінний» призначений для огородження території, яка повинна бути закрита для огляду. Паркан є досить міцним, привабливим, тому може застосовуватися для фасадної або в’їзної частини ділянки. Такий паркан може використовуватися як у приватних садибах, так і на бізнес об’єктах –

 

  • заміських комплексах відпочинку,
  • пансіонатах,
  • санаторіях,
  • ресторанах,
  • готелях,
  • котеджних містечках.

 

   Цей паркан вигідно відрізняється від інших типів, він з обох боків ─ чільний. Наприклад, внутрішня частина цього виду огорожі може бути пофарбована в яскраві кольори, якщо поруч розташовано дитячий або спортивний майданчик; територію літнього кафе може прикрасити стіна із принтом, на якому зображена чашка з паруючим чаєм. Водночас, чільна сторона паркану може бути виконана в більш строгому стилі, що значно додасть привабливості в оформленні території.

zabor-brus
author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі