ТОП 12 виробників кубоподібної стелі
14 Серпня, 2019
738  

ТОП 12 виробників кубоподібної стелі

Кубоподібна стеля – відносна  новинка на ринку будівництва, але, завдяки своїм практичним та естетичним властивостям, вже встигла стати улюбленцем багатьох. На думку споживачів, на сьогоднішній день стандартні стелі значно програють кубоподібним. У даній статті ми вирішили зібрати для Вас топових  виробників саме такого виду стелі.

ЗАВОД МЕХБУД

Виробниче підприємство «Мехбуд» (засновване  в 1975 р) ─ провідний український виробник металевих фасадів, стель та  огорож. Вся продукція сертифікована, з успіхом застосовується на великих промислових, житлових, спортивно-оздоровчих та соціально значущих об’єктах не тільки в Україні, а й за її межами. Завдяки високотехнологічному устаткуванню від провідних європейських виробників, ми можемо втілювати в життя найсміливіші дизайнерські рішення. Фахівці, що працюють на підприємстві, є експертами на ринку огороджувальних металоконструкцій та можуть вирішувати складні, вимагаючи  індивідуального підходу, завдання.

Screenshot 2

ЗАВОД ВИРОБНИК СТЕЛЬ ГРИЛЬЯТО

Компанія “Грільятто” – один з найбільших виробників кубоподібної стелі в Україні. Так само їх представництво є і в Білорусі. Грільято – це стеля у вигляді алюмінієвої решітки. Це ультросучасні рішення для стелі. Алюмінієві стелі Грильято відкривають безліч нових рішень та являють альтернативну перспективу в архітектурі стель підвісних для торгових приміщень. Завдяки своїй різноманітній геометричній структурі й незліченій кількості  кольорів  RAL, підвісна стеля Грильято створює дивно різноманітні варіанти дизайну приміщень.

Screenshot 3

КРАфТ

КРАФТ Декенсістем Україна (KRAFT Deckensysteme Ukraine) – молода виробнича компанія.
У 2011 році запустили першу в Україні лінію з виробництва Т-профілів для систем підвісних стель. Станом на початок 2019 роки проводять уже понад 30 різних продуктів і модифікацій.

Screenshot 4

АДМІРАЛ

Компанія працює на ринку України з 1996 року. На сьогоднішній день є сучасним, стабільним підприємством , яке надає послуги високої якості з виготовлення та монтажу алюмінієвих фасадів (НВФ), підвісних алюмінієвих стель, світлопрозорих фасадів (СПОК), грильято, вхідних груп з гарантією постійної наявності на складі матеріалів від провідних виробників Китаю та Європи.

Screenshot 5

АМТТ ЗАХІД

Група компаній АМТТ – це завод-виробник алюмінієвих та оцинкованих підвісних стель №1 в Україні. Завод здійснює виготовлення оцинкованих і алюмінієвих підвісних стель на автоматизованих виробничих лініях, які дозволяють виробляти широкий асортимент підвісних стель та систем кріплення стель.

Працюють з 1996 року, за цей час брали участь в будівництві знакових об’єктів в Україні, товари заводу АМТТ знайшли широке застосування, як у будівництві національного масштабу, так і в безлічі приватних проектів.

Screenshot 6

СТАМ

Компанія СТАМ це професіонал у сфері фасадного скління, проектування, монтажу навісних вентильованих фасадів та підвісних стель.
Команда має багаторічний досвід реалізації різних за складністю, об’єктів, починаючи від невеликих навісів та підашків  закінчуючи висотними будівлями та  спорудами із застосуванням різних систем і матеріалів. Монтаж вентильованих навісних фасадних систем здійснюється з використанням розроблених власним конструкторським бюро систем кріплення. Для облаштування світлопрозорих фасадів застосовують різні алюмінієві системи, зарекомендували себе на ринку України.

Screenshot 7

ТАР-БУДСЕРВІС

Компанія «ТАР-БУДСЕРВІС» входить до групи компаній “Груп ТБ” виконує повний перелік ремонтно-будівельних робіт, починаючи від дизайну інтер’єру та закінчуючи ремонтно-оздоблювальними роботами будь-якої складності.
Компанія за час свого існування виконала велику кількість робіт по ремонту та реконструкції споруд комерційного типу, квартир, офісних приміщень, магазинів та котеджів. Серед серйозних клієнтів можна виділити ТРЦ Більшовик, ТЦ Домосфера, РТЦ Блокбастер, ТОЦ Лівобережний, ТРЦ Дрім-Таун, ТРЦ Скай Молл, Розважально-ресторанний комплекс «Діалог» (м.Суми), МФК Гагарінський (спортивний клуб м. Сімферополь ), ТРЦ Рів’єра (м.Одеса) та багато інших об’єктів.

Screenshot 8

ІНЖЕНЕРНО -БУДІВЕЛЬНА  КОМПАНІЯ  МАЛАХІТ

Одне з найбільших українських підприємств, що виготовляють та  реалізують будівельні матеріали. За 20 років на вітчизняному та зарубіжному ринку нам вдалося виконати величезну кількість загальнобудівельних та фасадних робіт на об’єктах самого різного призначення. Багаторічний досвід та  чудова виробнича база дозволяють нам долати  завдання найвищої складності.

vurobnuku-kybopodibnoi-steli

«СУЧАСНІ СТЕЛЬОВІ СИСТЕМИ»

Компанія «Сучасні стельові системи» вже більше 15 років виробляє, монтує, виконує гарантійне та післягарантійне обслуговування всіх видів стель існуючих на будівельному ринку України, які ми пропонуємо нашим замовникам. Для різних видів стель ми надаємо різні за термінами гарантійні умови.

vurobnuku-kybopodibnoi-steli

РОСІЙСЬКЕ  ВИРОБНИЧЕ  ОБ’ЄДНАННЯ AЛБЕС

Російське Виробниче Об’єднання «Aлбес» спеціалізується в області виробництва будівельних матеріалів для зовнішньої і внутрішньої обробки будівель та  споруд. Це широка номенклатура алюмінієвих та  сталевих виробів, виготовлених методом холодного плющення з листового, фарбованого в заводських умовах металу (алюмінію та  оцинкованої сталі).

Географія продажів : Росія та країни СНД

vurobnuki-stelyu

GEIPEl

Німецька компанія Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH веде успішну діяльність на ринку більше 20 років. Торгова марка Geipel – синонім найвищої якості у всьому світі. Використання сучасних технологій виробництва Geipel дозволяє виготовляти підвісні стелі будь-якої складності.
У 90-х роках Geipel була піонером на російському ринку підвісних стель. Компанія затвердила стандарти німецького дизайну та  якості, які цього часу  використовуються як приклад для наслідування багатьма російськими виробниками! Сьогодні компанія представляє собою величезне підприємство з філіями у багатьох країнах світу.

vurobnuki-stelyu

Armstrong

Armstrong World Industries, Inc. (AWI) є світовим лідером у розробці та виробництві інноваційних комерційних і житлових рішень для стель, стін та підвісних систем. Маючи в своєму розпорядженні більш ніж 3800 співробітників та  доходи  від фінансової діяльності в 2016 фінансовому році, що перевищують 1,2 мільярда доларів, AWI розпорядженні глобальної виробничої мережею з 26 об’єктів, включаючи дев’ять заводів, створених для спільного підприємства WAVE. 1 квітня 2016 року AWI завершила поділ свого бізнесу з виробництва підлогових покриттів, який в даний час діє як незалежна публічна компанія Armstrong Flooring, Inc.
Вдома, на роботі, в медичних установах, класних кімнатах, магазинах або ресторанах Armstrong World Industries пропонує рішення для інтер’єру, які допомагають підвищити комфорт, заощадити час, підвищити ефективність будівництва та  загальну продуктивність, а також створити гарний простір.
Понад 150 років ми будуємо наш бізнес на довірі та  чесності. Це відрізняло нас від інших, і тепер це  відрізняє нас, поряд з нашою здатністю співпрацювати і вводити нововведення для людей, яким ми тут служимо – наших клієнтів, наших акціонерів, наших спільнот та  наших співробітників.
Ми прагнемо розробляти нові і надійні стельові рішення з можливостями дизайну і продуктивності, які дозволяють нашим клієнтам створювати гарні, високопродуктивні житлові та  комерційні будівлі. Це захоплюючий і корисний бізнес,  ми сповнені рішучості продовжувати рости та  процвітати на благо всіх наших зацікавлених сторін.

author
Иван Жилєнков
Про автора:

Профессиональный опыт: более 10 лет в сфере строительных  отделочных материалов. Свыше 100 завершенных объектов  различного назначения, на которых применены уникальные  потолочные решения. Разработ...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі