Перелік компаній які видають нашу продукцію на своїх сайтах за свою
8 Лютого, 2024
683  

Перелік компаній які видають нашу продукцію на своїх сайтах за свою

У світі, де конкуренція постійно зростає, деякі компанії вдаються до нечесних методів, видаючи чужу продукцію за свою. Це не тільки завдає шкоди законному власнику бренду, але й може ввести в оману споживачів, які не одержують очікуваної якості.

У цій статті ми надамо список компаній, які були помічені у видачі продукції заводу Мехбуд за свою. Ми закликаємо наших клієнтів бути пильними та остерігатися підробок!

Кожне фото продукції має свого виробника. Саме він вклав в товар свої сили, час і енергію. Але, на жаль, дуже багато ворованих фото продукції заводу “Мехбуд” було знайдено в оголошеннях на ОLХ.

Нас з дитинства вчать тому що брати чуже, а простіше кажучи красти це дуже і навіть дуже недобре. На жаль вкрадені фото на сьогоднішній день стають нормою в інтернеті. Якщо ваші фотографії копіюють свідомо, це показник якості вашої роботи і відповідно фотографій.

Будучи активними користувачами Інтернет простору ми виявили досить багато сайтів які використовують фотографії наших робіт видаючи їх за свої. А чи варто довіряти цим компаніям вирішувати звичайно ж Вам.

Отже, поїхали:

Budtraffic

Першими в наш рейтинг потрапили самі злісні злодюжки – компанія Budtraffic. Всі 100% фотографій нахабно поцуплені зі сторінок продукції заводу “Мехбуд”.

Крім цього, компанія ще й обманює неправдивими цінами і наносить свої логотипи на наші фото!

Співробітники компанії Budtraffic НЕ відреагували на жодне прохання видалити фото товарів заводу “Мехбуд” зі свого сайту і соцмереж. Ми відправили величезну кількість листів, на які, звичайно ж, не отримали жодної відповіді!

Навряд чи компанія Budtraffic зможе обманом домогтися гарних результатів на ринку огороджень!

Це лише підтверджує той факт, що компанія Budtraffic не є надійним партнером і не заслуговує на довіру споживачів. Їхня непрофесійна поведінка та ігнорування законодавства в галузі інтелектуальної власності можуть призвести до серйозних наслідків для їхнього бізнесу та репутації.

Компанія Наша Хата

Раніше були нашими партнерами і здійснювали монтаж огороджень вироблених заводом “Мехбуд”, а тепер продають наші паркани під своїм логотипом.

Дуже не красиво з боку цієї компанії продавати огорожі заводу “Мехбуд” і виставляти фото наших парканів зі своїм логотипом … Так професіонали своєї справи не роблять!

Будьте обережні і кілька разів подумайте перш ніж укладати договір про співпрацю з ними.

Компанія “Стайл”

Такого ми ще не зустрічали. Ви тільки подивіться – на сайті розміщені оголошення з фотографіями робіт заводу “Мехбуд” !!!

Компанія “Метал-Буд”

Невже у Вас немає фото своїх робіт? На сайті опубліковані крадені фото огорож Жалюзі, Ранчо, Горизонт із зазначенням неправдивих цін і без вказівки істинного виробника.

InterCover

Фотошоп творить чудеса !!!

Наші конкуренти не дрімають …. відфотошопили декілька фото парканів виробництва “Мехбуд” і з упевненістю і гордістю представляють наші огорожі як свої ….

Foto rabot Mehbud

Tiu.ru

З кожним днем ​​кількість компаній, які крадуть наш фото контент, на жаль, зростає все більше і більше. Це дуже засмучує, що клієнта вводять в оману і видають чужі роботи за свої!

Хочемо порадити – публікуйте краще фото своїх об’єктів, а не Заводу “Мехбуд”!

Foto rabot Mehbud

Компанія «Ваша терраса» 

Компанія, перевершила всіх попередніх в крадіжці нашого контенту. На сайті компанії практично всі представлені фото огорож і різних видів огорож є продукцією заводу “Мехбуд”

336 280
425 600

Metallosetka.dp.ua

Що тут сказати, на сайті опубліковані крадені фото огорож Жалюзі, Ранчо, Горизонт із зазначенням неправдивих цін і без вказівки істинного виробника. Невже у Вас немає фото своїх робіт?

Foto rabot Mehbud

ООО “Арселорбел”

І навіть Білоруська компанія також не посоромилася і виставила у себе на сайті фото продукції заводу “Мехбуд” в якості своєї.

Вони вирішили, що можуть використовувати чужі фото готових об’єктів і накладати на них свої лого! ⠀

Ще хочемо звернути увагу, що жодна якісна огорожа з якісної сталі, вироблена на високоточному обладнанні на цьому виробництві НЕ буде коштувати тих грошей, які вказані на сайті Арселорбел.

Foto rabot Mehbud
foto-nashix-rabot

stankozavod

Тут також практично всі фото огорож є продукцією заводу “Мехбуд”

Foto rabot Mehbud

PROFI FASAD

Переглядаючи сайт Профіфасад ви з легкістю також можете побачити наші роботи.

foto-nashix-rabot

Компанія OBERIG

Наші конкуренти не дрімають …. відфотошопили декілька фото парканів виробництва “Мехбуд” і впевнено і гордо представляють наші огорожі як свої ….

foto-nashux-rabot
foto-nashux-rabot
foto-nashux-rabot

Географія наших робіт представлених в якості своїх постійно зростає.

Зустрічайте :

Компанія Wita stall місто Костанай

Нам здалося, що їх сайт та й Інстаграм просто переповнені роботами компанії “Мехбуд”. Невже вам самим нічого показати?

foto-nashux -rabot
foto-nashux -rabot

КОМПАНІЯ “ВОРОТА 24”

Компанія Ворота24 чесно кажучи здивувала, вони на ринку більше 5 років, представництва в інших містах і тут гортаючи їх сайт ми виявляємо на ньому кілька чужих робіт, а саме заводу “Мехбуд”. Не коректно, не гарно, а на зауваження вони не реагують.

foto-nashux-rabot
foto-nashux-rabot

Забор Профиль

На сайті компанії Забор Профиль, яка базується в Росії ми знайшли наш паркан Жалюзі виробництва заводу “Мехбуд”.

foto-nashux-rabot

Компанія «Roof Best» 

Компанія працює з 2006 року позиціонує себе компанією, яка займається великим виробництвом а на своєму сайті і в Інстаграмі впевнено стверджує, що огорожі вироблені нами, це їх об’єкти. На їхньому сайті і в соцмережах (https://www.facebook.com/zabor.sm/) поцуплені фото парканів Жалюзі, Ранчо, Горизонт із зазначенням неправдивих цін, але не вказано істинного виробника.

Сміливо, що тут скажеш.

saitu -s-nashumi-rabotami
saitu -s-nashumi-rabotami

krovlya.smila

Krovlya.smila перевершила всі перераховані компанії!

Виявляється, що Компанія «Roof Best» вирішила схитрувати і просто створила нові акаунти на Facebook і Instagram – і знову активно краде фото продукції заводу “Мехбуд”.

Невже у вас немає фото вашої продукції ???

Компанія “Скиф Строй”

️І насамкінець компанія, яка перевершила всіх попередніх в крадіжці нашого контенту. Такого ми ще не зустрічали. Ви тільки подивіться – на сайті компанії із Запоріжжя, СкіфСТрой розміщені ВСІ фото робіт заводу “Мехбуд” і на всі ці фото вони наклали свій логотип.

Компанія Скіф Строй із Запоріжжя – вирішила, що вони можуть використовувати чужі фото готових об’єктів і накладати на них свої лого! ⠀

Ми неодноразово писали компанії “СкіфСтрой” skif-stroy.com.ua, що якщо вони хочуть публікувати наші роботи – то нехай згадують наш завод як істинного виробника даних огорож. Але, на жаль, у відповідь ми не отримали жодної відповіді.

! ️ Хочемо запитати у СкіфСтрой (skif-stroy.com.ua), чому ми не бачимо жодного огородження Горизонт на вашому сайті? Чому ви не публікуєте ВАШІ роботи, а заводу “Мехбуд” ?! ⠀⠀

! ️ Шановні skif-stroy.com.ua давайте поважати працю інших! І досить вже брати наші фото і вводити клієнтів в оману, даючи їм помилкову інформацію про ціни на наші огорожі.

Ще хочемо звернути увагу, що жодна якісна огорожа з якісної сталі, вироблена на високоточному обладнанні на цьому виробництві НЕ буде коштувати тих грошей, які вказані на сайті СкіфСтрой.

мехбуд
750 300
300 250
250 250
200 200

Еко Профіль

З кожним днем ​​кількість компаній, які крадуть наш фото контент на жаль зростає все більше і більше. І компанія Еко Профіль одна з таких компаній. На сайті їх компанії розміщені фото нашого заводу та ще представники Еко Профіль взяли і розмістили свій логотип на чужих фото! Це дуже засмучує, що клієнта вводять в оману і видають чужі роботи за свої!

Хочемо порекомендувати Еко Профіль – публікуйте краще фото своїх об’єктів, а не Заводу “Мехбуд”!

580 400
480 320

Білоруська компанія “Модульные заборы”

Гортаючи Інтернет ми виявили ще одну компанію яка наполегливо у себе на сайті стверджує, що саме вона є виробником наших огорож, розміщуючи фото нашого паркану в своїй картці товару на сайті. Одне питання навіщо?

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 13

Маркет Воріт Чернівці

Будьте обережні і кілька разів подумайте перш ніж укладати договір про співпрацю.

Дуже не красиво з боку цієї компанії продавати огорожі заводу “Мехбуд” і виставляти фото наших парканів зі своїм логотипом … Так професіонали своєї справи не роблять!

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 19 1

Каскадъ покрівельні матеріали

Ще хочемо звернути Вашу увагу на компанію, яка використовує фото готових об’єктів заводу “Мехбуд” в якості своїх робіт на своєму сайті і сторінках соцмереж!

Візьміть до уваги те, що жодна якісна огорожа з якісної сталі, вироблена на високоточному обладнанні на цьому виробництві НЕ буде коштувати тих грошей, які вказані на сайті цієї компанії. ⠀

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 20 1

Крадуть не тільки фото, але і відео

Вже дійшло до того, що крадуть не тільки фото але цілі відео! Їх просто скачують з наших Ютуб каналів і завантажують на свої, як їхні роботи!

Зупиніться! У вас немає своїх робіт для показу ?!

ukr-mag.net

Компанія UKR-MAG.net просто безсовісно поцупила всі фото робіт заводу “Мехбуд” і розмістила на своєму сайті. Товариші, Вам не здається, що це вже занадто ?!

Метал Буд Луцьк

Ще одна компанія, яка займається крадіжкою візуалізацій заводу “Мехбуд”! Багато крадуть фото і навіть відео, але красти чужі візуалізації це вже занадто!

1 4

Асортимент продукції нашого підприємства досить великий, а головним фактором при виборі огорожі варто оцінювати в першу чергу якість виготовлення конструкцій, саме тому ми все таки рекомендуємо звертатися безпосередньо до виробника даних огорож, а саме до заводу  «МехБуд»

Наші консультанти допоможуть вам підібрати варіант, оптимальний і за ціною, і за експлуатаційними характеристиками. Довірте свою огорожу професіоналам.

FenceCenter

Розетка. Відкриваємо розділ огорожі – і бачимо там 80% наших робіт! І всі ці фото привласнила собі компанія FenceCenter, вона же МЕТАЛ ЦЕНТР.

Представлений список компаній не є вичерпним Ми постійно оновлюватимемо його, додаючи нову інформацію про випадки недобросовісної конкуренції.

Ми сподіваємось, що ця стаття допоможе нашим клієнтам захистити себе від підробок та зробити правильний вибір при купівлі продукції заводу “Мехбуд”.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі