ТОП виробників покрівельних матеріалів в Україні
8 Жовтня, 2021
512  

ТОП виробників покрівельних матеріалів в Україні

Покрівля – верхній елемент покриття будівлі, що піддається атмосферних впливів. Головною її функцією є захист внутрішніх приміщень від атмосферних опадів та впливів. Головними вимогами до покрівлі є легкість, довговічність, економічність у виготовленні і експлуатації.

Профиль Метал Профіль

Компанія «Метал Профіль», заснована в 1992 році як підприємство дрібнооптової торгівлі металопрокатом. Належать до числа перших українських компаній-виробників профнастилу, металочерепиці та інших покрівельних і оздоблювальних матеріалів.

Компанія «Метал Профіль» реалізує власну продукцію не тільки в Київській області, а й в інших областях України.

Компанія починала з торгівлі оцинкованим листом і рулоном з цинковим і цінковополімерним покриттям. За цей час фахівці компанії набули досвіду і кваліфікацію, що дозволяють вільно орієнтуватися в пропозиціях ринку тонколистового прокату з покриттям, і вибирати найкращу сировину для власного виробництва.

4

AV Steel AV Steel

Напрямок “Виробництво профнастилу та металочерепиці” було засновано в 2013 році і за 8 років безперервного розвитку компанія виросла до лідера галузі. Беззаперечною перевагою “АВ метал груп” є власне сучасне виробництво, що дозволяє випускати широкий асортимент високоякісного профнастилу, металочерепиці, металосайдингу, ЛСТК-профілю і т.д. Постійний розвиток, підвищення рівня виробництва і розширення асортименту, наявність продукції на складах компанії і швидка доставка клієнтам – запорука успіху AV Steel.

До структури компанії входять 10 виробничих майданчиків, укомплектованих потужним обладнанням і розташованих в найбільших містах України: Київ, Дніпро, Херсон, Львів, Харків, Хмельницький, Одеса, Кременчук, Житомир, Черкаси. 63 виробничих лінії забезпечують необхідний обсяг і високу якість продукції під попит як оптового, так і роздрібного споживача. 

Купуючи продукцію АВ метал груп, можете бути впевнені – ви отримаєте якісний надійний товар за чесною ціною.

ПРОФИЛЬ АЛЬБА ПРОФІЛЬ

Компанія АЛЬБА ПРОФІЛЬ входить до трійки лідерів з виробництва покрівельних матеріалів в Україні. Завод укомплектований виробничими станами від компаній BUD MASZ (Польща) і Concept Stal (Польща). Відповідно до європейських стандартів ми виробляємо покрівлю з високопробного імпортного і вітчизняного сировини.

У АЛЬБА ПРОФІЛЬ можна придбати металочерепицю або профнастил будь-якого метражу. Не важливо, скільки листів вам необхідно – ви зможете отримати готову продукцію максимально швидко. Також працюють з індивідуальними замовленнями, а тому допоможуть зробити ваш будинок або котедж неповторним. Компанія забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Альбатрос

Ось уже понад 20 років на українському ринку представлений національний виробник якісних будівельних матеріалів і супутніх товарів – «Альбатрос». «Альбатрос» – це сотні гучних і вдалих будівельних проектів для компаній зі світовими іменами, це десятки реконструйованих об’єктів соціального значення, лікарні, госпіталі, дитячі установи.

Компанія “Альбатрос” була заснована в 1996 році з метою задоволення попиту на ринку будівельних матеріалів України. У грудні 1998 року була запущена перша в країні фінська лінія з виробництва металочерепиці. Устаткування провідної світової фірми SAMESOR OY, яким було оснащено виробництво, висока якість сировини, команда професіоналів, досконально розібралися в технології і в найкоротші терміни налагодили виробництво – все це дозволило випускати продукцію з точною геометрією листа. Компанія, стала надійним постачальником металочерепиці для будівельних фірм. Допомогла сотням тисяч людей України набути покрівельний матеріал гідної якості.

2

Bulat Bulat

Bulat – група компаній з виробництва і реалізації профнастилу та металочерепиці, а також комплектуючих під товарним знаком Bulat®. За 15 років роботи компанія значно розширила свою виробничу базу і регіональну мережу в Україні. До структури компанії входять 2 заводи холодного профілювання, які здатні забезпечити безперебійне виробництво продукції.

Компанія Bulat є провідним виробником в Україні покрівельної та стіновий продукції з тонколистової сталі:

  • профнастилу
  • металочерепиці
  • гнуття виробів

Багаторічний досвід виробництва дозволив досягти гідного рівня якості прокату, що, поряд з високою якістю сировини, забезпечує компанії лідируючі позиції серед виробників виробів з тонколистової оцинкованої сталі.

3

Аквазиол

Будівництво заводу було розпочато в 1998 році. В основу створення спеціалізованих виробничих потужностей було закладено багаторічний досвід роботи провідних світових виробників рулонних покрівельних матеріалів, помножений на високий науково-технічний потенціал харківських вчених, конструкторів і проектувальників. Не минуло й року, як продукція з маркою «Акваізол» стала користуватися заслуженою популярністю серед будівельників замовників.

Сьогодні «Акваізол» займає провідні позиції на вітчизняному ринку покрівельних матеріалів і є безумовним лідером галузі на Східній Україні. Обсяги виробництва продукції безперервно зростають. Тільки на покрівлях Харківщини укладено понад 9 млн.кв.м покрівельних матеріалів «Акваізол», а загальний обсяг випущеної продукції перевищив 70-мільйонний рівень.

Промтех

Виробництво покрівельних матеріалів здійснюється на сучасних лініях, оснащених автоматизованими пристроями. Точне дотримання технологій, лабораторний контроль і сировину кращих світових виробників гарантують постійне і високу якість усього асортименту продукції ТМ “ПромІзол”.

«ПРОМТЕХ» – виробник покрівельних матеріалів ПромІзол працює на цьому ринку з 1997 року і є перспективним українським підприємством. «ПРОМТЕХ» – це підприємство, яке має в своєму арсеналі потужну виробничу базу, оснащені складські приміщення, зручну транспортну розв’язку, власну автоколону, кваліфікований персонал.

1
1
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі