Топ Блогів для городників
25 Січня, 2021
977  

Топ Блогів для городників

Сьогодні уявити собі життя без Інтернету практично неможливо. В мережі з’являється все більше лідерів думок – до них прислухаються, їх наслідують та намагаються перейняти секрети успіху. Блогінг буває різний, хтось висловлює свої думки за допомогою листа, хтось веде свою сторінку в Instagram на певну тематику, а хтось знімає відео для свого Youtube каналу.Ми проаналізували та  відібрали для вас ТОП найцікавіших блогів для городників Ну що, давайте знайомитися!

ГОРОДній блог

Блог створений на базі однойменного інтернет-магазину товарів для саду та городу. Дуже яскравий, гарний блог на сторінках якого ви знайдете не тільки цікаві статті про дачу, ідеї оформлення ділянок, актуальність посівних процесів та догляд за посіяним насінням, а також рецепти смачних та корисних страв, а також напоїв із зібраного вами врожаю.

blogi-ozorodnikov

Клуб садівників та городників sadoved.com

Цікавий, актуальний та живий Блог який підготував для своїх відвідувачів статті в таких категоріях:

  • Передзимовий захист саду.
  • Зимування рослин.
  • Сад та  город
  • Людина та природа
  • Енциклопедія
  • Ну і звичайно найбільш читане, тут знаходиться список статей які найбільше зацікавили відвідувачів даного блогу

Врожайний город

Відеоблогер Тетяна ділиться зі своїми передплатниками (яких до речі 733 тисячі!) Відео в яких ви знайдете багато корисної та цікавої інформації, починаючи з вибору насіння, вирощування розсади та отримання багато врожаю.Як зробити заготовки на зиму та  багато смачних та простих рецептів! Ще на моєму каналі Ви побачите багато цікавих та  оригінальних ідей по ремонту, будівництву та облагородження ділянки своїми руками.

blog-ogdrodnika

Блог городника та  садівника

Блог створений на базі сайту компанії ТОВ «Біозавод» – виробник органо-мінеральних добрив.Статей містить не багато, але на наш погляд там є, що почитати.

На сайті блогу “Біозавод” розглядаються такі теми:

  • Що таке біодобрива, їх властивості та механізм дії на рослини.
  • Позакореневе підживлення рослин, поради.
  • Як скоротити використання засобів захисту рослин та мінеральних добрив.
  • Боротьба з шкідниками, Біоінсектициди.
  • Методи екологічного або біологічного захисту рослин.
  • Навіщо потрібні азотні добрива та як їх застосовувати.
  • Навіщо використовувати стимулятори росту та розвитку рослин?
  • І багато іншої корисної інформації щодо біодобрив.
blog-ogdrodnika

Блог FLORIUM.UA

Вирощувати свої овочі на городі та грядках – це дуже захоплююче заняття. По-перше, це привертає можливістю ласувати свіжою продукцією. По-друге, можна самостійно виростити рідкісний овоч, який не вирощують в промислових масштабах. По-третє, займаючись городництвом можна значно заощадити кошти.

Ми навчимо вас, як легко та просто купити насіння овочевих культур, які підходять до умов вашої ділянки. Багато городників роблять акцент на  сортах популярних культур. Ми навчимо вас, як вирощувати овочі нових перспективних сортів, які не тільки не поступаються старим сортам, але і багато в чому перевершують їх.

Приєднуйся до нас! І є можливість  самостійно  поділитися інформацією про рослини, що ростуть на вашій ділянці. Читайте також про посадку, вирощування та догляд за овочевими культурами.

blog-ogdrodnika

“Люблю свій сад” Блог для садівників та городників, дачників, любителів своєї землі.

Сайт, присвячений саду та  городу. На його сторінках, ви знайдете багато цікавої та корисної інформації про вирощування різних садово-городніх рослин та моїх улюблених квітів! А також рецепти смачних та корисних страв.

blog-ogdrodnika

Блог “Я городник”

Блог присвячений городництву, садівництву та  квітникарству. На його сторінках Ви знайдете багато корисної та цікавої інформації про те, як виростити високий врожай плодів, ягід та овочів, що мають хороші смакові якості, як захистити його від шкідливих комах та  хвороб оптимальними способами, як знизити вплив несприятливих погодних умов.

Я не претендую на повноту викладення всіх основних питань садівництва, а лише намагаюся допомогти тим, хто любить працювати на землі, придбати необхідний мінімум з питань створення та експлуатації присадибного саду та городу. Адже кожен садівник,  якій любить свою справу, по-своєму уявляє ідеальний сад, та кожен прагне, щоб його ділянка була якомога ближче до цього ідеалу.

Блог розділений на рубрики, кожна з яких містить статті певної тематики. У кожної рубрики є мітки, за якими зручно шукати будь-яку конкретну інформацію, під яку потрапляє стаття.

Рубрика «Питання-відповідь». Відповіді на різні питання, пов’язані з садівництвом та городництвом. Буду радий, якщо ця рубрика Вам допоможе.

Рубрика «Календар городника». Садово-городні роботи. Поради на кожен місяць.

Рубрика «Садовий інвентар». Все те, що дозволить вам зробити ваші роботи в саду, городі ефективними, а ваш сад – прекрасним.

Рубрика «Поради». Корисні поради захопленим садівникам та городникам.

Рубрика «Статті по темі». Статті про сад та город, що не увійшли в інші рубрики. Один з найцікавіших розділів блогу.

Рубрика «Будівництво». На допомогу дачникові статті з будівництва та благоустрою заміського будинку та дачі.

Рубрика «Квітникарі». Поради, які допоможуть квітникарям-любителям краще й  докладніше дізнатися різні квіткові культури, їх особливості та способи вирощування.

Рубрики «Хвороби рослин» та «Шкідники рослин». Кожному садівникові-городникові необхідно знати своїх основних «ворогів» і їх розвиток, знати біологічні особливості хвороб, навчитися своєчасно розпізнавати їх та боротися з ними.

Рубрики «Овочівництво» та «Садові культури». Опис та рекомендації по вирощуванню овочевих та  садових культур на дачній ділянці.

blog-ogdrodnika

Поради садівникам

На блозі ви знайдете безліч корисної інформації, яка буде цікава не тільки садівникам та городникам, а й звичайним відвідувачам, яким просто цікаво почитати про фрукти, овочі, плодові дерева, лікарські рослини та багато іншого.

Тут будуть обговорюватися різні проблеми садівників та городників, яким цікаво займатися посадкою різних рослин, вирощуванням овочів та фруктів, дізнаватися нові корисні поради по садівництву.

Автор Блогу сподівається що інформація, яка тут опублікована вам сподобаеться  та  принесе багато користі й  ваш врожай який ви виростите, стане ще більшим. Якщо у вас виникнуть  якийсь питання, ви можете задати його в коментарях.

blog-ogdrodnika

Город без турбот

Цікавий, інтерактивний та живий блог.На сторінках якого автор ділиться :

  • власним досвідом своїх городніх буднів, як вдалим, так і не дуже;
  • збирає та узагальнює інформацію по конкретному агротехнічному
  • питанню за принципом «все в одному пості», при цьому викладає максимально просто, якісно та повно;
  • публікує тільки перевірені методики або ті, які збирається випробувати в поточному сезоні;
  • урізноманітнює цю тему не тільки інструкціями та різного роду відомостями по городній тематиці, а й додає різні кумедні дачні історії, новини, досвід бувалих дачників та інше.
blog-ogdrodnika

Азбука городника

Все про город, сад, вирощування квітів, оформлення дачної ділянки, ландшафтний дизайн ,органічне землеробство. Поради початківцям садівникам та городникам, а також лайфакі для професіоналів.В блозі більше 20 рубрик на різні теми та заглянувши на його сторінки ви обов’язково знайдете для себе, там  щось цікаве.

blog-ogdrodnika

Блог ogorod.plus

Блог ogorod.plus – це все про землеробство та садівництво на будь-якій фазенді. У рубриці Город дізнається все про культури, що вирощуються у відкритому грунті та теплицях на дачній ділянці.

Також на блозі зможете знайти такі корисні рубрики:

  • Сад
  • Квіти
  • Заготівлі на зиму
  • Рецепти
  • Поради
  • Записки Квітникара
1 4

Блог ogorod.plus

Незважаючи на досвід у роботі, пов’язаної з посівом та вирощуванням рослин, багато людей, все-таки, потребують допомоги, при вирішенні тих чи інших питань. Не завжди життєвий досвід може підказати, як правильно виростити розсаду нових для дачника, видів культур і що для цього необхідно. Блог gorod.guru допоможе любителям сільськогосподарської діяльності у вирішенні всіх питань, що стосуються не лише процесу вирощування та догляду за рослинами, але й надасть рекомендації для підприємців чи фахівців, які займаються вирощуванням рослин у тепличних умовах.

2 4
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі