10 світильників на паркан, які можна замовити на AliExpress
30 Травня, 2019
3550  

10 світильників на паркан, які можна замовити на AliExpress

svetilniki-na-zaboru

Освітлення огорожі можна реалізувати різними способами, з використанням різних освітлювальних приладів. Водночас  варто врахувати, що індустрія досить бурхливо розвивається, тому сьогодні можна придбати за досить низькою ціною ті моделі світильників, які ще 3-5 років тому або були недоступні пересічному покупцеві взагалі, або коштували зовсім нечувані гроші.

Якщо ви плануєте самі подбати про освітлення  паркану , то відмінним майданчиком для закупівлі світлотехнічного обладнання буде інтернет-магазин AliExpress. Основною складністю зазвичай стає пошук відповідної моделі в більш ніж великому каталозі – але тут ми можемо вам допомогти, зробивши  короткий огляд найбільш популярних моделей світильників для оград.

Про що  варто пам’ятати при купівлі  світильників на AliExpress?

Сьогодні AliExpress – це вже не настільки вигідна площадка: ціни на ньому підросли, тому заощадити «в рази» вийде тільки при оптовому замовленні. Але все одно купувати світильники для паркану  на AliExpress вигідно, особливо якщо мати на увазі кілька нюансів:

  • Уважно вивчайте всі характеристики, особливо розміри продукції – і не на картинці, а в описі. Так ви уникнете ряду неприємних сюрпризів.
  • На AliExpress піклуються про свою репутацію, тому боротьба з шахраями там поставлена ​​добре. Але все одно, робити оптове замовлення у неперевіреного продавця без відгуків – не найкраще рішення.
  • Зверніть увагу на специфіку продукції. Велика частина світильників в економ-сегменті – це світлодіодні моделі з сонячними батареямі.
  • Термін використаня у дешевих ламп з AliExpress непередбачуємий: пристрій може пропрацювати кілька років без нарікань, може мерехтіти та  втрачати яскравість вже через пару місяців. Тому не обирайте найдешевші моделі, та  якщо є можливість, беріть 1-2 лампи під заміну.

10 найбільш популярних моделей

Якщо набрати в пошуку AliExpress «світильники для паркану», то в пошуковій видачі буде кілька тисяч позицій. Втім, велика частина з них дублюється, тому моделей, які дійсно заслуговують на увагу – не так і багато:

1. Двоголовий світильник Newstyle

svetilniki-na-zaboru

Досить проста, але в одночас  функціональна модель. Складається з вологозахищенного корпусу, в якому знаходиться акумулятор, та  двох поворотних головок-прожекторів зі світлодіодами (досить яскравими, особливо в першу годину  після купівлі). У нижній частині розміщується датчик руху з середньою чутливістю – модель варто встановлювати на паркані вздовж пішохідних доріжок або у підходах  до хвіртки.
Працює світильник від сонячної панелі, в одночас ця панель не є частиною його конструкції, а підключається окремо, через роз’єм. З одного боку, це зручно – на ніч її можна знімати, з іншого боку – потрібно шукати, куди її поставити у день.

Ціна – від 14,5 у.о. за штуку

2.Настінна модель

svetilniki-na-zaboru

Ще одна популярна модифікація світильника, який модно використовувати для локального підсвічування. Світлодіодна лампа орієнтована донизу під кутом, тому варто ставити прилад у верхній частині паркану. З переваг – зручне кріплення, сонячна батарея для автономної роботи, датчик руху. Але регулювати напрямок світлового потоку не вийде.

Вартість – від 5,5 у.о. за штуку.

 

3.Класичний світильник для стовпа

svetilniki-na-zaboru

Ця модель – копія класичних світильників, які ставляться поверх стовпів огорожі. Зовні виглядає традиційно, але замість звичайної лампи всередині знаходиться світлодіод – яскравий, але все ж недостатньо яскравий для використання ламп в якості основного джерела світла. Автономна робота забезпечується за рахунок сонячної батареї. Основний недолік – необхідність вмикати  кожен світильник окремо, знімаючи захисний ковпак та перемикаючи тумблер.

Ціна – від 10 у.о.

4.Світильнік для декоративної огорожі

svetilniki-na-zaboru

Варіація на тему попередньої моделі – більш проста в конструкції, доступна за ціною, лаконічна за дизайном та  в одночас дешева. Принцип роботи простий: світлодіодна лампа працює від акумулятора, який заряджається від сонячної батареї. На відміну від попередньої моделі, цей світильник має сенс  використовувати для підсвічування внутрішніх декоративних огорож на ділянці.

Ціна – близько 4 у.о.

5.Вуличний настінний ліхтар

svetilniki-na-zaboru

Незважаючи на компактні розміри (в висоту не більше 30 см), цей світильник можна використовувати в якості досить ефективного джерела світла на ділянці. Виконаний він в класичному дизайні, що повторює дизайн настінного ліхтаря. Але в цей же час  всередині  нього знаходиться яскраве світлодіодне джерело м’якого, розсіяного світла, яке вмикається по команді датчика освітленості (тобто автоматично). Перевагою  буде також  висока автономність – у верхній частині ковпака встановлена ​​сонячна батарея, заряду якої вистачає для роботи світлодіодів протягом декількох годин.

Ціна – від 10,35 у.о. в залежності від моделі та дизайну.

6.Ліхтар-півсфера

svetilniki-na-zaboru

Напівсферичні світлодіодні ліхтарі відмінно підходять для освітлення простору всередині двору або біля воріт / хвірток. Компактний корпус із сонячною батареєю у верхній частині та  матовим склом в нижній легко закріплюється на секції огорожі або на опорному стовпі. Водночас , як і у більшості моделей таких світильників, харчування світлодіодів виконано з комбінованого типу – основним джерелом енергії є акумулятор, який заряджається від невеликої сонячної панелі. Перевага  цієї моделі – ефективний  (IP65) захист від зовнішніх впливів, в першу чергу вологи та  пилу.

Ціна – близько 3,6 у.о.

7. Поворотний світильник на кронштейні з пультом дистанційного керування

svetilniki-na-zaboru

Одна з найбільш цікавих моделей, яка може використовуватися в якості основного джерела світла практично для будь-якого паркану. Корпус світильника зі світлодіодною панеллю на 1000LM встановлюється на поворотній панелі. Напрямок світлового потоку можна змінювати на 90 градусів по вертикалі, і на 120 градусів по горизонталі. Автономне живлення забезпечується за рахунок роботи сонячної батареї на верхній поверхні. Пульт дистанційного керування дозволяє регулювати режим роботи пристрою та яскравість його світіння.

Ціна – від 20,25 у.о.

8.Настінний сталевий світильник

svetilniki-na-zaboru

Як і багато інших моделей світильників для парканів з каталогу AliExpress, ця – вдосконалена репліка класичної лампи. ЇЇ головна відмінність – економічна світлодіодна «начинка» з досить яскравим розсіяним світлом, та  автономність за рахунок сонячної батареї на верхній кришці. На жаль, невеликі розміри лампи не дозволили розмістити там панель з потрібною площею, тому ця модель підійде хіба що для вечірнього декоративного освітлення – через кілька годин після заходу світиться вона вже досить тьмяно. З іншого боку, перевагаю буде стильний корпус з полірованої нержавіючої сталі.

Ціна – від 12 у.о. за комплект з двох лам, який як раз підійде для встановлення на стовпи воріт або хвіртки.

 

9.LumiParty – світильник на кронштейні

svetilniki-na-zaboru

Якщо попередні моделі відрізнялися цікавим дизайном, то ця – суто функціональна. Панель на 16 досить яскравих світлодіодів розміщується на металевому кронштейні та вмикається по команді від датчика руху.

Зовні модель виглядає не дуже презентабельно, але натомість її конфігурація дозволяє розмістити містку сонячну батарею. В економному режимі пристрій може працювати всю ніч, забезпечуючи фонове освітлення. Але і запас енергії для яскравого освітлення у моделі цілком достатній.

Ціна – від 11 у.о. за одиницю.

10. Подвійний прожектор для огорожі

svetilniki-na-zaboru

Остання модель в нашому переліку дещо вибивається з концепції «недорої та функціональної» – але вона досить цікава та  заслуговує на увагу. Подвійний світильник в алюмінієвому корпусі працює від мережі, і саме тому місце для його монтажу потрібно обирати заздалегідь. До переваг  можна віднести стильний дизайн, яскраве світло та  тривалий термін експлуатації за рахунок гарного захисту світлодіодної частини та  контактних групп.Модель відмінно підійде для встановлення на суцільних та  вентильованих парканах – встановлювати  її можна як у вертикальному, так і в похилому положені.

Ціна – від 28 у.о. за штуку

Висновок

Звичайно, це лише мала частина всього асортименту освітлювальних приладів, доступних для замовлення на AliExpress. Багато моделей з аналогічним принципом дії відрізняються робочими параметрами та дизайном – так що ви можете обрати лампи для вашої огорожі в будь-якому стилі та з будь-якою яскравістю світіння.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі