Паркан в майнкрафт. Опис.
22 Лютого, 2022
667  

Паркан в майнкрафт. Опис.

Паркан в майнкрафт – блок для обмеження пересувань гравців та    мобів. Він виглядає на 1 блок в вищину , і він дійсно висотою 1 блок, але тільки для інших блоків. Однак, якщо гравець, предмет або моб спробує взаємодіяти з парканом, він буде зазначений  як блок вишиною  1,5, тому його не можна перестрибнути без зілля «стрибучість» або віддачі від вибухів чи втрати. Блоки паркану, що стоять поруч з іншими парканами або повними блоками, з’єднуються з ними.

На паркан збоку можна прикріпити не всі блоки. Зверху на паркан можна встановити  інший паркан і факели. На паркан можна вішати таблички.

Застосування

Завдяки тому, що більшість мобів не можуть перестрибнути через паркан, його можна використовувати за прямим призначенням – для огородження місцевості.
Паркан  в майнкрафт можна використовувати в якості бійниць в різних вежах і спорудах.

На нього можна прив’язувати мобів з допомогою повідця.

Також парканом можна топити піч, але це того не варте. Краще топити вугілля або,принаймні , дошки, що використовуються для виготовлення паркану. Завдячуючи тому, що паркан розміром 1,5 блоку, його можна використовувати і в якості заміни плит та  будувати з нього сходи.

zabor-Makraft

Крафт

Майже для будь-якого рецепту крафта треба мати верстак, який потрібно робити з чотирьох дощок або одного блоку дерева. Тому що меню крафта гравця складається тільки з чотирьох слотів, коли нам треба дев’ять – саме стільки є біля верстата.
Для того щоб робити паркан, нам знадобляться дошки та палиці. Дошки робляться з одного блоку дерева, а палиці – з двох дощок.

На даний момент в грі присутній 6 видів деревини, яку можна використовувати для різних побудов / приготувань:

  • Береза;
  • Дерево
  • Джунглів;
  • Темний Дуб;
  • Акація.

Але можна орієнтуватися при створенні непрохідних для мобів перешкод не тільки на дерево. Якщо ви бажаєте мати особливий вид вашої майбутньої перепони, вам знадобляться блоки Пекельного Цеглини. Для одного такого блоку потрібно переплавити в печі 4 блоки Пекельного Каменю. Таким чином  вони перетворяться в чотири Пекельних Цеглини, з яких, в свою чергу, можна робити згаданий вище блок.

Як зробити дерев’яний паркан в Майкрафт

Звичайний дерев’яний паркан, використовується, в основному для оформлення ферм, будиночків в сільському стилі . Деревянний паркан може бути не тільки скрафчен, але й знайдений в селах. Дерев’яний паркан буває різних кольорів, залежно від типу використаного дерева. Крафт дерев’яний паркан досить просто, проте існують два рецепта крафта. Для першого варіанту нам знадобиться 6 палиць, в результаті ми отримаємо 2 одиниці паркану. Другій  спосіб дозволяє отримати 3 одиниці паркану , проте для нього необхідні дошки та  версія майкрафта вище 1.8.

zabor-Makraft

Як зробити кам’яний паркан в майнкрафт

Зовні такий паркан має страхітливий і навіть неприступний вигляд. Для будівництва потрібно кілька блоків каменів. Зруйнувати кам’яну огорожу можна вибуховою хвилею. А ось що утворилися щілини між блоками, можна використовувати, як місце звідки є шанс прицільно вистрілити.
Вирушаємо за будматеріалом. Видобуваємо для будівництва кругляк. Його нам знадобиться шість блоків. Спочатку оглядаємося немає ніде недалеко блоків кругляка. Вони можуть переглядатися з-під трави, землі, листя. Якщо ж ніде немає – вирушаємо під землю і там шукаємо необхідну кількість породи. Розбиваємо блоки киркою.

Будуємо кам’яний паркан. Відкриваємо верстак і об’єднуємо блоки кругляка. Заповнюємо їм осередки третього і другого ряду. Перший ряд залишаємо незаповненим.
Цей паркан найбільш економічний, тому що зазвичай кругляк у гравця в достатку.

Як зробити електричний паркан в майнкрафт?

Для того щоб зробити електричний паркан необхідно поставити два стовпи виділяють одну з частин огорожі. Під стовпами необхідно прокопати один блок і поставити Редстоун пил, а потім прокопати по два блоки до наступного стовпа. Біля першого блоку з обох сторін потрібен роздавальник в якому буде знаходитися зілля моментальної шкоди. Потім потрібно все закрити землею та  зверху стовпів потрібно провести залізні прути, а знизу встановити гаки і з’єднати їх.
Залізні прути не дадуть вибратися, а то що ви  на нитку, активується роздавальник і ви отримаєте шкоду і від цього вас відкине вбік, наче вас вдарило струмом. Дуже практичний та  не вимогливий механізм.

zabor-Makraft

Ворота

Ворота (або хвіртка) – блок доданий в Adventure Update. Ворота – спеціальний варіант двері для парканів, а іноді і для булижнікових стін.
Ворота можуть бути розміщені, тільки якщо під ними є твердий блок, і вони залишаться висіти в повітрі, якщо цей блок прибрати. Таким чином створюються подвійні ворота, для огорожі в 2 і більше блоків у висоту – двоє воріт ставляться один поверх одного.
Ворота з’єднуються з парканом, булижніковою стіною та замшілою булижніковою стіною, але не з’єднуються з пекельним парканом, гратами і скляними панелями.

Факти. Ворота.

Як і у паркану, висота воріт для сутностей – 1,5 блоку, тому через них не можна перестрибнути і вона не стане «дірою» в вашій огорожі.
Ворота, на відміну від дверей, відкриваються в обидва боки. Сільські жителі і зомбі не зможуть відкрити або виламати ворота.Ворота можуть використовуватися як заміна дерев’яних дверей, так як з версії 12w05a зомбі можуть її виламати, а залізні двері досить дорога.
Також ворота можна використовувати в якості вікон та бойніц

zabor-Makraft

Можна створити невидиму двері, якщо поставити на рівні підлоги в отворі 1 × 2 ворота і підвести до них червоний камінь, а поверх воріт покласти килим.

  • На ворота, як і на двері можна повісити картину створивши таким чином таємний прохід.
  • Якщо помістити поруч двоє воріт (як подвійні двері) і відкрити їх, то крізь «паркан» в середині можна вільно пройти.
  • Якщо поставити ворота поверх плити, то під нею зможе пройти курка.
  • Під час присідання гравець може відкривати / закривати ворота тільки з порожніми руками.
  • Ворота, також, як двері, не пропускає рідини крізь себе.

ЗНАХОДЖЕННЯ  МАТЕРІАЛУ

В ігровому світі паркан в майнкрафт може бути знайдений:
1.У селах:

  • На даху будинків, в якості перил.
  • У складі імпровізованих столів, які складаються з паркану і дерев’яної нажимної пластини.
  • У складі ліхтарних стовпів, з блоком чорної вовни на паркані і оточеної чотирма смолоскипами.
  • У складі колодязя, як підпірок.
    Як огорожа кошари на задньому дворі деяких будинків.

2. У фортецях як перил другого поверху або люстри з факелами в бібліотеках.
3. У занедбаних шахтах у вигляді стійок для опор.

zabor-Makraft

Питання – відповідь

Як зробити  паркан в майнкрафт? – Скрафтіть із загальнодоступних матеріалів.

Як скрафтіть паркан в майнкрафті? – Щоб скрафтіть паркан обов’язково потрібен верстак, натискаємо ПКМ на верстак, далі створюємо з дубових дощок палиці та  комбінуємо щоб створити паркан

Як зробити дерев’яний паркан в майнкрафт? – Для створення такого паркану  потрібно комбінувати палицями: 6 палиць – 1 дерев’яний паркан.

Де зробити паркан? – поставити паркан можна де завгодно, наприклад, захистити свою ферму або побудувати сходи.

Для чого робити електричний паркан в майнкрафт? – Залізні прути не дадуть вибратися. Якщо ви наступите на нитку, активується роздавальник і ви отримаєте шкоду  і від цього вас відкине вбік, наче вас вдарило струмом.
Як зробити електричний паркан в майнкрафт без модів? – Для початку нам знадобиться командний блок і залізний паркан. Захищаємо ділянку залізним паркан і через командний блок пишемо команду щоб паркан електризувався. Команду можна знайти в інтернеті.

Як зробити паркан який відкривається в майнкрафт? – Потрібно скрафтіть палиці з будь-якими дошками. Якими дошками скрафтіте – такі ворота і вийдуть . Наприклад, багряні дошки або спотворені.
Як зробити кам’яний паркан в майнкрафт? – Потрібно скрафтіть 6 блоків кругляків.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі