ТОП 15 компаній з ландшафтного дизайну
17 Травня, 2023
703  

ТОП 15 компаній з ландшафтного дизайну

Оформлення власної ділянки – питання актуальне будь-якої пори року, але навесні ця тема особливо гостро піднімається у домовласників. Саме тому в цій статті ми зібрали для вас ТОП 15 компаній, які є професіоналами своєї справи.

TOPIAR

Команда TOPIAR поєднує найкращі досягнення ландшафтного проектування. Вміють створювати красу на невеликих присадибних ділянках та упорядковують територію заміських комплексів на кілька гектарів. Клієнтами Topiar стають підприємці, які мріють створити місце для комфортного відпочинку співробітників на даху бізнес-центру та прогресивні дизайнери, які використовують озеленення у своїх проектах.

GardenPark

Компанія «ГарденПарк» об’єднала найкращих професіоналів, які вкладають душу у свою роботу. Замовляючи проект присадибної ділянки в Києві та Київській області, можете не сумніватися як надання послуг. Чому наші клієнти рекомендують GardenPark своїм друзям та знайомим:

  1. «ГарденПарк» – спеціалізована компанія, яка надає послуги з ландшафтного дизайну у приватній та комерційній сферах.
  2. Найкращі ціни. Ми робимо свою роботу на совість і не женемося за грошима, тому ціни на ландшафтний дизайн у Києві приємно порадують кожного замовника. Попередня вартість озвучується на першій зустрічі, а остаточна ціна затверджується після узгодження проекту.
  3. Кожен проект реалізується у рамках запланованого бюджету.
  4. Дипломовані працівники. Найкращі дизайнери столиці виконують проектування, підбирають рослини, що гармонують один з одним, займаються посівом газону та іншими роботами з облагородження території.
  5. Надаємо комплексні послуги, що включають озеленення ділянки під ключ.
  6. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. В результаті співпраці з ГарденПарк ви гарантовано отримаєте сад, про який мріяли.

Пунктуальність, надійність, відповідальність. Проект, незалежно від складності, буде завершено та здано замовнику в обумовлені терміни.

Крім того, ми надаємо клієнтам цінні поради та рекомендації щодо догляду за рослинами, а також гарантію на виконані роботи.

Ваш новий сад

Ландшафтна Компанія «Ваш Новий Сад» була створена в 2008 році як бізнес ландшафтного дизайнера, що індивідуально працює. Сьогодні – це студія ландшафтного дизайну, яка виконує весь комплекс робіт з проектування, озеленення та благоустрою як приватних садів, так і муніципальних та корпоративних об’єктів, котеджних селищ. Наша компанія веде свої проекти не лише у Києві та Київській області, а й в інших містах України.

VIVE-group

VIVE-group – це компанія, що надає комплексні послуги ландшафтного дизайну з простою та унікальною філософією проектування та реалізації. Ми завжди впевнено, що наші ландшафтні дизайнери впораються зі своєю роботою, починаючи з концептуального рішення, до реалізації озеленення та благоустрою ділянки.

Наша перевага: замовляючи послуги ландшафтного дизайну, Ви постійно спілкуєтеся та працюєте з однією командою та завжди можете поділитися своїми думками та ідеями, щоб у співпраці з нами втілити їх у життя.

VIVE-group складається з групи висококваліфікованих спеціалістів з ландшафтного проектування, автоматичного поливу, укладання газонів, озеленення і благоустрою, які завжди приділяють велику увагу дрібним деталям. Маючи 12-річний досвід, наші співробітники забезпечать прекрасний вигляд і функціональність Вашої ділянки.

Магія саду

Ласкаво просимо до компанії МАГІЯ САДУ!

Ви в пошуку найкращих фахівців з благоустрою території та ландшафтного дизайну? Отже будівництво нарешті вийшло на фінішну пряму! Хоча, можливо, Ви тільки починаєте будівництво заміського будинку, але вже задумалися про озеленення ділянки… Все правильно! У будь-якому випадку Ви вчасно вирішили до нас звернутись і тепер починається найприємніше! Настав час навести лад і привнести магію ландшафту на свою ділянку!

Наші клієнти дуже різні, але всіх їх поєднує одне – любов до ландшафтного дизайну та природи. Адже саме тому Ви й вирішили жити у приватному будинку! Щоб бути ближче до природи, яка надихає та надає сили. Мати можливість зранку випити чашку кави у себе на терасі. Увечері після роботи розслабитися у гамаку. У вихідний день побігати прохолодною травою з дітьми!

Про як ми Вас розуміємо! І це означає, що Ви звернулися на адресу! Компанія Магія саду – це команда професіоналів, яка створює якісні неповторні сади. Ми любимо природу і маємо намір зробити Вашу ділянку стильною і одночасно комфортною для життя!

Наш колектив зібрав не просто професіоналів ландшафтного дизайну! Ми дуже любимо свою роботу та вміємо робити її якісно!

Green Lion

Ви збудували свій будинок. Він виглядає так, як ви мріяли. А ось присадибна ділянка є в кращому випадку похмурим газоном не найкращої якості, в гіршому – накопичення абсолютно непридатної для посадок глини. А як хочеться побачити тінистий садок навколо будинку, альпійську гірку, відпочити в альтанці, погратися з дітьми на майданчику, освіжитися в басейні, посидіти біля ставка або послухати плескіт струмка. Для цього, як кажуть професійні дизайнери, потрібно сформувати ландшафтне середовище, яке відображає саме ваш стиль життя.

Поєднати всі елементи, висадити рослини так, щоб вони прикрашали Ваш сад, а не були невиразною зеленою масою, добре прижилися, і далі радували око своєю різноманітністю, Вам допоможе спеціаліст з ландшафтного дизайну. Найоптимальніший варіант – звернутися до нашої компанії, де за рахунок комплексного підходу Вашою ділянкою займатимуться починаючи зі стадії проектування, до остаточного втілення проекту в життя.

ГалСад

Ергономічне та функціональне упорядкування та озеленення території парків, скверів, ділянок заміських будинків, котеджів, дворів, багатьох інших об’єктів у певному стилі – це завдання для такого сучасного мистецтва, як дизайн ландшафту. Для благоустрою використовуються трендові фактори проектування, ботаніки та будівництва, а також використовуються різноманітні інструменти, такі як квіти, кущі, дерева, клумби будь-яких форм, водоймища, фонтани, архітектурні елементи, прилади освітлення.

Комплексний ландшафтний дизайн у Львові на професійному рівні можна завжди замовити звернувшись до спеціалістів садового центру «ГалСад». Для кожного клієнта буде розроблено індивідуальне рішення з урахуванням особливостей локації та кліматичних умов, призначення об’єкта, загальної площі, всіх побажань та потреб замовника. В результаті співпраці ви отримаєте оригінальний проект, повністю адаптований до місцевості, створений кваліфікованими фахівцями з відповідним досвідом.

Дизайн студія Романа Москаленка

Дизайн студія Романа Москаленка на професійному рівні займається розробкою та впровадженням дизайну інтер’єру та ландшафтним дизайном, також наша студія є одним із лідерів в Україні та за її межами в галузі виготовлення ексклюзивного декору та аквадизайну.

У портфоліо нашої студії, а знаходиться наша дизайн-студія у Чернівцях, безліч проектів, в яких ми реалізували для наших клієнтів унікальні рішення, які з впевненістю можна визначити як ексклюзивний дизайн преміум класу.

Ми застосовуємо як класичні, старовинні, іноді і багатьма забуті методи декорування, так і передові технології, і незвичайні ідеї в галузі дизайну інтер’єрів – це дозволяє нам створювати унікальний продукт та працювати у різних стильових напрямках.

У нашому арсеналі є технології, що дозволяють гармонійно та стильно поєднати кардинально різні стилі, що забезпечує нашим проектам актуальність та затребуваність протягом тривалого періоду часу.

Пропоновані нами композиції незалежно від стилю в дизайні інтер’єру відрізняються ексклюзивністю та індивідуальністю, ми намагаємося зробити акцент на якості пропонованих проектів та їх художніх характеристик, гармонійності, а також високої функціональності.

Стильний сад

Ми професійно спроектуємо Ваш майбутній сад, проведемо ландшафтні роботи з його благоустрою та озеленення, проконсультуємо і здійснимо комплексний догляд за Вашою ділянкою. А все для того, щоб Ви відчували себе комфортно і затишно у саду Вашої мрії!

Royal Forest

Компанія «Royal Forest» надає послуги ландшафтного дизайну та благоустрою прибудинкових територій. Кожен проект для нас – це творчість, яка потребує турботи, уваги та любові. З нами Ви отримаєте задоволення від процесу проектування та створення саду. Спільно з Вами ми придумаємо унікальне оформлення для клумби, зробимо привабливою вхідну зону, за короткий термін змінимо оформлення Вашої ділянки – зробимо все, щоб гармонійно перетворити простір.

КиївСад

Компанія «Київ Сад» вже понад 15 років створює красу на прибудинкових територіях біля котеджів, приватних будинків, облагороджує сади та земельні ділянки. Ми створили понад 120 проектів під ключ. Виконуємо весь комплекс робіт з облаштування садиб, парків, територій, вирощуємо декоративні рослини, які беремо зі своїх розплідників. Проект будь-якої складності нам під силу: фантазуйте, мрійте, замовляйте у нас індивідуальні проекти — а ми втілимо ваш задум у життя якнайкраще.

VISAD

Основний напрямок діяльності компанії Visad – проектування та реалізація ландшафтного дизайну на ділянках будь-якого рельєфу та складності. Компанія готова виконати комплексні рішення з нуля, а також реалізувати окремі елементи благоустрою та озеленення території. Кваліфікований штат садівників забезпечить подальший догляд за насадженнями та підтримуватиме початковий вид саду протягом багатьох років.

Студия дизайна “Євгенія Кваші”

Компанія була заснована у 2003 році. Основний девіз «Будуйте своє майбутнє з нами». Що це означає? На сьогоднішній день пропонують своїм клієнтам професійний комплекс послуг з будівництва житла, ремонту, проектування житлового простору та дизайн інтер’єру. Намагаються, щоб кожен із клієнтів отримав задоволення від ремонту разом із нами. Для цього працює професійна та злагоджена команда. З командою Ви можете збудувати будинок, спроектувати дизайн інтер’єру, зробити ремонт, прикрасити інтер’єр.

Ландшафтне бюро Юлії Новаковської

Професійна компанія, що займається проектуванням приватних садів та громадських просторів. Також проводять роботи з реалізації проектів та догляду за створеними садами. Мета команди – створити унікальний та стійкий сад, який буде красивим та комфортним у будь-яку пору року. Стиль роботи передбачає використання природних особливостей території, поєднання їх із сучасними вимогами комфорту. Починаючи кожну роботу, бюро прагне зрозуміти побажання та смаки замовника, об’єднати у проекті будинок, сад та природне оточення.

AVICO

“AVICO” – це команда професіоналів. Десятки років наполегливо працюють для задоволення ваших потреб у сфері благоустрою присадибних ділянок. На сайті ви можете знайти гранітну бруківку, тротуарну плитку, товари для облаштування зони барбекю, садові меблі та багато іншого.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі