ТОП 20 будівельних порталів на яких повинна бути Ваша компанія
26 Січня, 2022
3618  

ТОП 20 будівельних порталів на яких повинна бути Ваша компанія

Сьогодні існує багато способів по залученню потенційних клієнтів. І без сумніву просування через Інтернет займає перше місце.

Про Вас повинні дізнатися всі! І один з ефективних способів залучення нових клієнтів – це реєстрація на будівельних порталах.

Сьогодні ми підготували для Вас 20 кращих будівельних порталів, на яких обов’язково повинна бути Ваша компанія!

Дивимося, реєструємося, користуємося …

Buildportal

Buildportal – головний будівельний портал України. Джерело всіх новин, подій, оглядів будівельного ринку. Ваша компанія просто зобов’язана бути там, адже відвідуваність цього сайту дуже велика!

На порталі БудПорт зібрані всі виробники, постачальники, магазини, майстри, що працюють на українському ринку будівельних матеріалів та  послуг.

имени 1

Мій ремонт

Будівельний портал України “Мій Ремонт”. Це точка для взаємодії замовників та  виконавців в сфері послуг по ремонту та будівництву.

«Мій Ремонт» – це портал нового покоління, на якому розміщена найактуальніша інформація по ремонтним послугам, фірмам та  магазинам, а також новини та акції компаній.

Будь-який бажаючий може внести інформацію в каталог. «Мій Ремонт» – це портал для безкоштовного розміщення пропозицій на будівельну та близько будівельну тематику, розроблений для максимального зручного та  простого пошуку фірм, послуг та магазинів для ремонту.

stroitelnue-portalu

Твій Ремонт

Будівельний портал України TRT – будівельний портал допоможе вам по-іншому поглянути на будівельний процес та  проведення ремонтних робіт. Будівельний портал України TRT зібрав комплексну інформацію практично про всіх ремонтних та будівельних організаціях, що діють на території нашої країни. Зареєструвавшись тут у Вас є відмінний шанс знайти нових клієнтів.

stroitelnue-portalu

Будуємо дім

Сайт “Будуємо Дім” – портал, який об’єднує всіх забудовників, будівельників та  продавців матеріалів та послуг, які хоч іноді заходять в Інтернет. Кількість зареєстрованих користувачів більш 174 000 чоловік. Щодня заходять на наш сайт більше 65 000 чоловік.

Кожні кілька місяців Ви можете прийняти участь у зустрічі користувачів порталу та познайомиться з багатьма особисто.

stroitelnue-portalu

Домстрой

На порталі зручний пошук товарів для клієнтів і ефективна реклама для компаній і майстрів України. Тут і каталоги товарів і послуг, кращі ціни, і вибір постачальників, і відгуки користувачів. Найбільша база перевірених будівельних компаній і майстрів.

bydivelni -portalu

Promobud.ua

PROMOBUD.ua – перший всеукраїнський будівельний торговий портал. Основна мета – сприяти збільшенню доходів відвідувачів порталу, надаючи їм інформацію про продавців та  покупців будівельних матеріалів та  послуг України.

Promobud.ua – це будівельний торговий портал, безкоштовний каталог будматеріалів та послуг, будівельний інтернет-классифайд – все це Промобуд. Promobud.ua індексується всіма основними великими пошуковими системами (Google, Yandex та ін.)

stroitelnue-portalu

Будівельники з України

Будівельний портал допомагає користувачам швидко довідатися про ціни на різні види будівельних та  супутніх будівельних робіт. Тут  Ви можете розмістити Вашу компанію для залучення нових клієнтів, та навіть співробітників

Відмінний портал для підрядників – він дозволяє легко знаходити вигідні замовлення, а клієнтам легко знаходити підрядників. Якщо потрібно замовити послуги будівельних робіт, каталог цілком для цього підходить.

stroitelnue-portalu

АССБуд

Будівельний портал АССБуд – це повна інформація про будівництво та ремонт, дизайн інтер’єру та ландшафтний дизайн. АССБуд – це унікальний контент, корисні сервіси, зручний функціонал, кожен день поради експертів та професіоналів, новини, огляди ринку, актуальні ціни та багато іншого.

stroitelnue-portalu

BAU.ua

Будівельний портал BAU.ua – каталог будівельних компаній, будівельних матеріалів, архітектурних майстерень, будівельна дошка оголошень, виставки, ціни на будівництво, будівельні прайси, будівельні матеріали, найсвіжіші будівельні новини.

stroitelnue-portalu

ДівоСтрой Україна

ДівоСтрой Україна це інформаційно – торгівельний портал по будівництву, де Ви можете знайти будівельні компанії в регіоні Україна, оголошення, ціни, новини та статті про будівництво, ремонт, будівельні матеріали, оздоблювальні матеріали, сировину, будівельне обладнання та послуги в галузі будівництва, дизайну та проектування, монтажу, обслуговування інженерних та інтелектуальних систем.

stroy-portal

Будівельний портал “STROYMART”

STROYMART.COM.UA – будівельний портал який почав свою роботу ще в 2006 році. Основна мета порталу – комунікація споживача та виробника. Протягом першого року життя, наш ресурс увійшов в десятку лідерів за популярністю, серед сайтів будівельної тематики. Цільова аудиторія порталу – це будівельники всіх напрямків, з усіх регіонів України та ближнього зарубіжжя. Одночасно  з розвитком порталу, також  мав розвиток і  форум, – з його допомогою, користувачі  які не мають будівельних знань, можуть отримати консультацію від досвідчених фахівців будівельної сфери.

Stroymart

UkrStroy.net

Портал UkrStroy.net – це Інтернет ресурс, на якому Ви швидко та  легко можете розмістити рекламу Вашого бізнесу.

Зареєструвавшись на нашому порталі, Ви маєте можливість створити власний сайт (основний або додатковий) з інформацією про компанію, її діяльність та контактні дані. Все, що знаходиться на Вашій сторінці порталу UkrStroy.net, потрапляє в каталог пошуку та  у популярні пошукові системи Яндекс та Google. Власний сайт на UkrStroy.net – один з найлегших та зручних способів залучення клієнтів і партнерів через Інтернет.

Stroitelnue-portalu

БудРада

Завдяки Будівельному порталу України “БудРада” ви зможете легко знайти фахівців від дрібного побутового ремонту до будівництва будинку, замовити всі необхідні матеріали, обравши постачальника та  виконавця за  найприйнятнішою для Вас ціною, якістю та регіональному розташуванню, а головне додати компанію або майстра.

Stroitelnue-portalu

  Ibud.ua

Ibud.ua – платформа для вибору та купівлі  будівельних матеріалів

ibud.ua – це широкий вибір товарів та послуг для будівництва, облаштування будинку та  дизайну, можливість порівняння цін на один і той же товар, двері вхідні або аналогічні двері міжкімнатні у різних постачальників. Для зручності вибору товару Ceresit CM 11 в каталозі розроблено систему «розумних» фільтрів, розміщено оглядові статті по застосуванню та  експлуатації товарів фасадні фарби, зібрані інструкції та керівництво

Stroitelnue-portalu

«БудЕксперт»

«БудЕксперт» – інформаційний портал про будівництво та ремонт, на якому можна знайти не тільки свіжу та  корисну інформацію про будівельні матеріали, технології та обладнання, а й необхідні товари, послуги, нових клієнтів та  покупців.

«БудЕксперт» – це новини будівельної та споріднених галузей (архітектура, нерухомість, дерево- та металообробка, житлово-комунальне господарство та  ін.), а також потужна торгова площадка для всіх, кого цікавить будівництво та  ремонт.

top-stroyportalov

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ

Всеукраїнський будівельний портал створений для будівельників, майстрів, архітекторів, дизайнерів та всіх тих, хто працює в будівництві. Даний сайт буде корисний для людей, які планують робити ремонт, будувати будинок тощо. На сайті можна ознайомитися з технічними характеристиками будь-яких будівельних матеріалів та інформацією про їх виробників. Подивитися новини будівельної галузі та новини компаній. На сайті можна розмістити інформацію про вашу фірму, а також подати оголошення про товари та послуги. Тут ви можете знайти технічні рекомендації та переглянути відеорекомендаціі по виконанню будівельних робіт. Даний будівельний портал містить окремий розділ з проектами дизайну та архітектури

top-stroyportalov

БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ КИЄВА

Будівельний портал Києва буде корисним як для споживачів будівельної продукції та послуг, так і професіоналам будівельного бізнесу. Каталог будівельних компаній та підприємств допоможе тим, хто хоче дізнатися ціни на будматеріали та розцінки на виконання будівельних робіт; тим, хто бажає придбати будівельні матеріали; тим, хто шукає будівельні магазини, будівельні компанії, підприємства, бригади чи фірми Києва.

Вся інформація про компанії розміщується користувачами, постійно перевіряється та оновлюється, завдяки чому підтримується її актуальність.

Будівельні компанії, бригади, магазини будматеріалів можуть організувати продажі своїх товарів та послуг за допомогою розміщення детальної інформації в нашому каталозі про себе, свою продукцію, про виконані проекти, про діючі акції та знижки за допомогою Особистого кабінету, банерної реклами, розміщення оголошень, статей, новин , …

У розділі Будівельні тендери можна розмістити оголошення про пошук необхідних Вам будматеріалів (або необхідність виконати будь-які будівельні роботи); Постачальники матеріалів (або виконавці робіт) знайдуть Вас самі.

Цікавить робота будівельником, виконробом, інженером, архітектором? Вам потрібні спеціалісти будівельних спеціальностей? У розділі Працевлаштування підприємства можуть розмістити інформацію про наявні вільні робочі місця, а фахівці можуть розмістити своє резюме для пошуку роботи в Києві.

У тематичних розділах каталогу будівельних компаній та магазинів будматеріалів можна знайти інформацію (адреси, телефони,…) про будівельні компанії та фірми Київської області.

У розділі Розцінки на будівельні роботи можна дізнатись ціни будівельників на монтажні, оздоблювальні, ремонтні роботи та інші будівельні послуги в Києві.

До послуг відвідувачів Київського будівельного порталу інформаційні розділи: безкоштовна Дошка будівельних оголошень Києва, Корисні статті, Новини будівництва, Нормативні документи, Будівельні виставки, Інструкції із застосування будівельних матеріалів, Норми витрати будматеріалів, Акції та знижки; працює Будівельний форум.

Будівельний портал Києва входить до мережі регіональних будівельних порталів.

17 3

STROU.NET – БУДІВЕЛЬНИЙ ПОРТАЛ УКРАЇНИ

Будівельний портал STROU.NET є українським сайтом, на якому кожен зможе знайти для себе щось корисне та цікаве про сферу будівництва. Тут представлені актуальні новини про будівництво, статті з будівництва, корисні статті про облаштування вашого житла, а також відеокурси для тих, хто хоче зробити ремонт вдома своїми руками.
Наш будівельний сайт – чудова платформа для будівельників та будівельних бригад. Необхідно лише відправити свою кандидатуру на нашому сайті і вас зможу знайти заказники та запропонувати вам роботу.
Також сайт призначений і для компаній, що торгують, які мають можливість розмістити свої прайс-пропозиції в однойменному розділі, де вони будуть видні потенційним клієнтам.
На сайті є величезна кількість інформації для людей, які будують свій будинок або котедж. Корисні статті про покупку і приватизацію земельної ділянки, про те, як покласти фундамент і власне звести будинок, а також про те, як прикрашати житло і ландшафтний дизайн саду або прибудинкової території. Також на нашому порталі про будівництво є статті про оздоблення стін, вибір та встановлення вікон та дверей, будівництво басейнів, про опалення, сантехніку вашого будинку та ще багато цікавої та цікавої інформації.
На даному порталі збираються люди, які цікавляться будівництвом та ремонтом будинків. Тут ви знайдете корисні поради, однодумців, а також цікаві бізнес-ідеї та пропозиції.

19 3

STROIKA

Будівельний портал України Каталог будівельних компаній, товарів, послуг, статті про будівництво, дошка оголошень.

Stroika.biz.ua надає послуги, що дозволяють користувачам реєструватися та створювати на сайті облікові записи.
Після реєстрації на stroika.biz.ua, stroika.dp.ua користувач отримує доступ до розділу сайту «Особистий кабінет», в якому він може опублікувати інформацію про компанію, яку він представляє: контактну інформацію; інформацію про товари та послуги, що пропонуються компанією; іншу інформацію про компанію.

Сподіваємося, що реєстрація на цих порталах в рази збільшить потік Ваших клієнтів! Удачі!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі