ТОП будівельних магазинів та супермаркетів Києва
26 Січня, 2022
3620  

ТОП будівельних магазинів та супермаркетів Києва

Сьогодні ми підготували для Вас ТОП 15 будівельних магазинів та  супермаркетів Києва. Сподіваємося наша стаття допоможе Вам не “заблукати” в розмаїтті строймагазинів та  супермаркетів м.Києва. Ми підібрали для Вас найбільш відвідувані магазини, які пропонують величезну різноманітність якісних будівельних товарів за кращими цінами!

Тож почнемо.

ЕПІЦЕНТР

Національна мережа будівельногосподарських гіпермаркетів «Епіцентр К» лідер роздрібної торгівлі DIYринку в Україні, що надає можливість придбати якісний товар для будівництва та ремонту, cада та городу, обробки й оформлення житла в форматі «ВІД і ДО», а також скористатися численними додатковими послугами на території всієї України.

Адреси супермаркетів Епіцентр в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

НОВА ЛІНІЯ

Національна мережа гіпермаркетів «Нова Лінія» один з лідерів на ринку вітчизняного рітейлу в форматі Home Improvement та DIY. Основна стратегія компанії завжди прислухатися до кожного покупця, розуміти, що йому необхідно та перебувати в постійному пошуку кращих пропозицій високоякісних товарів за доступними цінами.

Адреси супермаркетів Нова Лінія в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

ЛЕРУА МЕРЛЕН

Леруа Мерлен міжнародна компаніярітейлер, відома та визнана в усьому світі. Спеціалізується на торгівлі товарами для будівництва, ремонту та облаштування житла. Основна місія допомагати людям у різних країнах і на різних континентах втілювати їхні мрії про комфорт та затишок свого будинку ,покращувати якість їхнього життя.

Адреси супермаркетів Леруа Мерлен в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

ОЛДІ

Компанія Торговобудівельний дім” ОЛДІ була створена в 1994 р. Основними напрямками діяльності були імпорт та продаж підлогових покриттів, супутніх матеріалів, й будівельної хімії. У мережі представлені товарні категорії від загальнобудівельних та оздоблювальних матеріалів, до посуду та товарів для відпочинку.

Адреси супермаркетів ОЛДІ в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

АНЖІО

Мережа складівмагазинів будівельних матеріалів ЧФ Анжіо на сьогоднішній день це 12 філій розташованих по Києву та Київській області. Саме робота в форматі складмагазин дозволяє нашій компанії успішно конкурувати в своєму сегменті ринку, а також приділяти особливу увагу потребам та  оперативності обслуговування наших клієнтів.

Адреси магазинів Анжіо в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

БУДМАКС

Компанія «БудМакс» була заснована в 1994 році, основний профіль діяльності торгівля будівельними, оздоблювальними та меблевими матеріалами. У своїй діяльності «БудМакс» керується єдиною метою: стати безумовним лідером в дистрибуції будівельних та меблевих матеріалів на українському ринку. .

Адреси магазинів БудМакс в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

БУДМАЙДАН

Будмайдан будівельний торговий центр в Києві. Широкий асортимент від найбільш популярних до ексклюзивних зразків допоможе втілити найвишуканіші ідеї в будівництві та дизайні інтер’єрів. Будь-який товар можна подивитися та помацати, порівняти з аналогами й в результаті підібрати найкращий варіант.

Адреси магазинів Будмайдан в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

АГРОМАТ

Сьогодні АГРОМАТ є багатопрофільний холдинг, який реалізує ряд власних проектів, серед яких виробництво декоративних керамічних виробів, видобуток сировини, доставка та логістика по всій Україні, навчальний центр, туристичне агентство й кафе. АГРОМАТ недарма вважають обличчям українського ринку кераміки та сантехніки.

Адреси магазинів Агромат в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

АЛЬЦЕСТ

Компанія Альцест на ринку професійного інструменту та обладнання з 1991 року є заслужено визнаним професійним оператором лідером на цьому ринку. Сьогодні крім традиційного інструментального ринку, компанія зайняла гідні позиції на ринках інструменту та  обладнання для будівництва й промисловості, агропромислового комплексу, машинобудування та автосервісу, озеленення й догляду за садом, кліматичної та термотехніки.

Адреси магазинів Альцест в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

ПОЛ ДЮЙМА

Мережа центрів з продажу систем тепловодопостачання та водовідведення півдюйма” пропонує широкий асортимент товарів для водопостачання, опалення та каналізації. Винятковою особливістю наших магазинів є те, що вся продукція поставляється з Італії, Франції, Німеччини, Бельгії та інших, виключно європейських країн. Особливі умови надаються інсталяторам, сантехнікам та сервісним центрам

Адреси магазинів ПолДюйма в Києві.

stroitelnyie-magazinyi-kieva

ПЕРШИЙ ГІПЕРМАРКЕТ  ДВЕРЕЙ

У вересні 2011 року був відкритий «Перший гіпермаркет дверей». Сьогодні площа гіпермаркету становить 3000 кв.м., він займає 3 поверхи: на 1-му поверсі представлений широкий вибір готових дверей, 2-ий поверх повністю відданий під виставку-продаж – тут представлено більше 3500 дверей від більш ніж 70 фабрик-виробників.

«Перший Гіпермаркет Дверей» пропонує Вашій увазі величезний асортимент якісних та стильних міжкімнатних та вхідних дверей від провідних європейських виробників за прийнятними цінами. У нас Ви зможете не тільки замовити вже готові двері, але та придбати дверні конструкції, виконані під Ваше індивідуальне замовлення.

Адреса магазину Перший Гіпермаркет дверей

Gipermarket-gverey

МАГАЗИН БУДІВЕЛЬНИХ  МАТЕРІАЛІВ«МастерОК»

Роздрібна торгівля компанії «Фомальгаут» представлена мережею магазинів будівельних матеріалів «МастерОК», в яких крім сухих сумішей «Polimin» на Ваш вибір представлений широкий асортимент будматеріалів. У магазині представлений широкий асортимент товарів для будівництва, ремонту та декору.

Адреса магазину будівельних матеріалів МастерОк 

magazin-stroymaterialov

МАГАЗИН БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ«Сучасний Дім»

На даний момент «Cучасній Дім» займає лідируючу позицію по реалізації будівельно-оздоблювальних матеріалів в Україні та пропонує вигідні ціни як при покупці як оптом, так і в роздріб. Представництва компанії знаходяться не тільки в Києві, а й в Житомирі

Переваги роботи з компанією «Cучасній Дім»:

– гнучка цінова система та  сезонні акції дозволяють придбати якісні будматеріали за доступну ціну;

– ми співпрацюємо з передовими вітчизняними та європейськими виробниками будівельних матеріалів;

– всі товари відповідають сучасним вимогам будівельного світу;

Адрес магазина будівельних матеріалів “Сучасний Дім”

stroitelnue-mazaginu

Мережа салонів-магазинів “Підлога та двері”

Спеціалізована мережа салонів-магазинів “Промогрупп” не перший рік успішно пропонує дуже широкий асортимент товарів за найдоступнішою ціною. Вони допомагають створити комфорт, затишок і особливу атмосферу в кожному будинку. Багатий вибір підлогових покриттів і дверей допоможе втілити в життя всі ваші фантазії, а якість пропонованої продукції безсумнівно порадує всіх без винятку покупців.

Спеціалізована мережа «Підлога та двері» регулярно проводить розпродажі і акції, на яких Ви можете придбати високоякісний товар за дуже доступними цінами. Ми розраховуємо також на довгострокове співробітництво. За бажанням покупця здійснюється доставка товару безпосередньо на об’єкт, укладання підлогового покриття та встановлення дверей.

bydivelni-mazazinu

СтройМаг

СтройМаг Інтернет-гіпермаркет надає можливість придбати повний спектр товарів для будинку, дачі, будівництва, ремонту, господарські та електротовари.

На сайті розміщено понад 5000 товарних пропозицій за вигідними цінами – набагато дешевше роздрібних цін будівельних супермаркетів.

Купуючи у нас, Ви отримуєте гарантію якості товарів, знижки на продукцію, своєчасну доставку, зручну систему оплати та багато інших переваг.

Подивитися асортимент товарів і оформити замовлення ви можете тут

bydivelni-mazazinu kieva

У наступній статті ми напишемо ТОП будівельних порталів України.

Кожен з Вас може залишати в коментарях побажання по темах які  цікавлять Вас . Пишіть нам та ми обов’язково напишемо для Вас кращі будівельні ТОПи!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі