ТОП 6 компаній з продажу воріт і хвірток в Одесі
14 Серпня, 2020
213  

ТОП 6 компаній з продажу воріт і хвірток в Одесі

Ворота і хвіртки – елемент огорожі території, який лаконічно закінчує огорожу всього периметру. Крім цього ворота і хвіртки необхідні для зручності і комфорту, вони закривають доступ стороннім особам на Вашу особисту територію.

У цій статті ми пропонуємо перелік компаній, які на сьогоднішній день є лідерами з продажу воріт і хвірток в Одесі.

Компанія “Радуга”

Працюючи на ринку більше 10-ти років, компанія “Радуга” є одним з найбільших Одеських підприємств в області виробництва хвірток і воріт. Компанія виконує повний цикл робіт, від розрахунку і підбору виробів до оптової і роздрібної реалізації, а також монтаж «під ключ» будь-якої складності, гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування.

Компанія, спеціалізується на виробництві вікон, дверей, фасадних систем з ПВХ і алюмінієвих профілів, захисних ролет, автоматичних воріт, автоматики, шлагбаумів, маркіз, жалюзі, ілюмінації. Одним з найважливіших етапів у розвитку компанії став 2007 рік: побудований і запущений в експлуатацію основний виробничий корпус з новітнім обладнанням фірми MTS-FENTEC GmbH (Німеччина).

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 12

Alugrand

Компанія “Alugrand” почала свій шлях у 2015 році, і за цей невеликий період часу зарекомендувала себе як сумлінний виконавець.

Використання сучасного дорогого обладнання і першокласної сировини дозволяє отримати бездоганну якість продукції. Вона підтверджена міжнародними сертифікатами якості і відповідає чинним стандартам ISO. На всю продукцію надається гарантія від виробника.

vorota-i-kalitki

VOROTA-ODESSA

Компанія «VOROTA-ODESSA» ось вже більше 10 років працює на ринку Одеси і області. Завдяки наявності відповідних потужностей, а також прямим поставкам від виробників компанія здатна запропонувати кращі ціни на гаражні ворота і автоматику.

«VOROTA-ODESSA» пропонує завжди практичні рішення воріт, обладнаних надійною автоматикою і сучасною фурнітурою.

vorota-i-kalitki

MaxMetal

Компанія “MaxMetal” вже довгий час займається виготовленням воріт і хвірток різних типів і конструкцій з доставкою і установкою в Одесі і Одеській області.

Компанія виробляє проектування, виробництво і монтаж хвірток і воріт будь-якої конструкції. Велика виробнича база і сучасне обладнання дозволяє фахівцям на високому професійному рівні вирішувати всі поставлені завдання. Клієнти отримують широкий спектр послуг та повний супровід замовлення.

vorota-i-kalitki

Авега Систем Одеса

На ринку гаражних і в’їзних воріт побутового та промислового призначення, компанія “Авега Систем Одеса” міцно зайняла своє місце в числі лідерів з 2007 року. Компанія, з моменту свого заснування є офіційним партнером німецької фірми Hormann (Херман) – європейського лідера у виробництві воріт, дверей і автоматики. Займаючись виробництвом гаражних воріт протягом більше 10 років, завжди готова надати гарантії і ліцензії на виробництво високоякісної продукції.

Компанія має всі дозвільні документи, сертифікати і ліцензії, які підтверджують високу якість, практичність і надійність роботи.

vorota-i-kalitki

Kovkametall

Компанія “Kovkametall” працює на ринку Одеси на протязі 17 років. Співробітники компанії – справжні майстри своєї справи, які мають за своїми плечима досвід сотень вдалих проектів виробництва виробів з металу. Роботи “Kovkametall” прикрашають як приватні володіння, так і є невід’ємною частиною багатьох архітектурних композицій нашого міста.

vorota-i-kalitki

Підбираючи ворота і хвіртку для своєї ділянки, слід уважно вивчити ринок перед тим, як приймати остаточне рішення. Установку довіряйте тільки досвідченим фахівцям. Вони допоможуть вибрати вам оптимальне рішення для заповнення воріт і хвіртки, швидко спорудять систему, і правильно налаштують її під ваші потреби.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі