Топ будівельних магазинів Вінниці
27 Лютого, 2020
555  

Топ будівельних магазинів Вінниці

ВінВектор

Компанія “ВінВектор” займається продажем будівельних матеріалів нашого та іноземного виробництва.

  • Послуги та товари компанії:
  • Фасадні (вікна, цегла, блоки, двері);
  • Матеріали для даху (металочерепиця, профнастил, черепиця);
  • вагонка;
  • кондиціонери,
  • системи вентиляції;
  • ремонтно-оздоблювальні роботи;
  • басейни

Знаходяться вони за адресою: м.Вінниця вул. Гонти, 24

Телефон: (097) 613 54 20

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

Магазин  реалізує товари для ремонту та оздоблення.
У нашому магазині представлений великий асортимент водоемульсійних фарб та  емалей різних торгових марок, таких як «Triora», «Kompozit», «Kolorit», «Dufa», «Ceresit» та інші.

Також в магазині працює тонувальна студія, завдяки якій можна тонувати лакофарбову продукцію в будь-який відтінок кольору. А наші продавці із задоволенням допоможуть вам в реалізації ваших бажань.

Крім основної групи матеріалів, ви зможете знайти в нашому магазині наступний ряд товарів:

Оздоблювальні матеріали: сухі суміші в маленькому фасування (шпаклівки, клеї, вапна та інші), готові фінішні шпаклівки, готові (в відрах) декоративні штукатурки типу «Короїд» і «Баранчик», мозаїчна штукатурка. Склополотно, клеї для шпалер і склополотна (готові і сухі).
Гідроізоляційні матеріали. Граматика, рідкі цвяхи, силікони, монтажна піна і клей-піна. СВП (система вирівнювання плитки), хрестики і клини для плитки.
Широкий асортимент грунтовки матеріалу для обробки мінеральних, металевих і дерев’яних поверхонь (кварц-грунт, ГФ, 3 в 1, вогнебіозахист, анти-жук).
Фінішні матеріали: різні види емалей (ПФ, нітро, акрилові, молоткові, експрес). Лаки, як на основі розчинника, так і на водній основі. Лазурі і кольорові лаки для дерева різних виробників. Декоративні акрилові емалі з ефектом перламутру і сипучі глитер.
Тонувальні пігменти (барвники) для водоемульсіока, емалі, вапна, штукатурки (готових і сухих) і затерли. Стельові плінтуси (багети). Спеціальні гумові фарби для криш.Малярний інструмент: щітки, макловиці, валики, пульверизатори, шпателя, кельми, терки, полутер, малярні ленти.

Ручний  інструмент: викрутки, бокорізи, плоскогубці, рулетки, куточки, розвідні і затискні кліщі, молотки, гумові молотки , фомки, степлери, заклепніки, ножиці по металу, плиткорізи, щипці для плитки, пістолет для СВП, лопати, мітли, венікі.

Витратні матеріали та засоби захисту: міксери, відбивні шнури, дюбеля, саморізи, прес шайби, рівні, правила, скотч (прозорий, армований, алюмінієвий , Двосторонній), бітумна стрічка, серпянка, плівка для накриття, плівка для гідроізоляції, будівельні тари (відра, корита), мішки, рукавички, захисні окуляри і респіратори.Абразіви: наждачний папір, абразивна сітка, губки, круги на липучці, пелюсткові круги , відрізні круги по металу, шліфувальні круги по металу, відрізні алмазні кола для плитки і бетона.

Побутова  хімія: кошти від цвілі, для прибирання після ремонту та інші миючі засоби.

Знаходиться  магазин за адресою: вул. Некрасова, 127

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

Центр-Сітка, будівельні матеріали.

Магазин знаходиться за адресою: м.Вінниця вул. Привокзальна 106 і займається продажем таких товарів:

  • виготовленням сітки рабиці;
  • Клей для плитки;
  • шпаклівка;
  • штукатурка;
  • еврогипс;
  • будівельно-оздоблювальні матеріали;
  • сітка зварена;
  • сітка пересіяна-витяжна;
  • сітка армована; кладка.

За детальною інформацією можна звернутися за телефоном: (067) 504 95 70

ЕкоДім

Компанія «ЕкоДім» виробляє та  продає будівельні матеріали для людей, які будують будинок чи  роблять ремонт. Працюємо також для оптових покупців, магазинів та  будівельних фірм. Допомагаємо підібрати потрібний товар за ціною, якістю та кількістю при особистому спілкуванні чи  по телефону. Ми не економимо час на консультаціях з клієнтами. Наприклад, якщо людині потрібно визначитися яким з покрівельних матеріалів перекрити дах або чим утеплити фасад – фахівці магазину готові розповісти про всі деталі ту кількість  часу, яка  потрібна . На доданок до будівельних матеріалів надамо допомогу в підборі комплектуючих.
Головна база знаходиться в Вінниці та  займає 35 тис. Квадратних метрів. Є заїзд для автомобілів, щоб ви могли проїхати своїм транспортом, а наші робочі допомогли завантажити авто матеріалами.
Якщо немає можливості самовивозу, ми доставимо замовлення власними вантажівками по місту та Вінницькій області протягом трьох днів. Автопарк налічує більше 50 автомобілів вантажопідйомністю від 5 до 20 тонн.

Магазин «Еко Дім» працює на ринку оптової та роздрібної торгівлі будівельних матеріалів в Вінниці та Вінницькій області вже більше 25-ти років. Тут представлені всі необхідні матеріали для будівництва та  ремонту вашого будинку.

Знаходиться  магазин за адресою:
м.Вінниця вул. Хмельницьке шосе 107-Б біля “Метро”

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

Vip-територія

Кожен пристойно зроблений об’єкт дизайну – від будинку до лампи, ложки або зубної щітки – це не просто річ, але перш за все фізичне втілення нашої енергії, доказ магічних можливостей людини по перетворенню матеріалів в речі, які несуть користь, цінності і красу. © Кевін Макклауд

Колектив компанії «VIP-територія» спрямовує свою творчу енергію на те, щоб у Ваших дизайнерських рішеннях використовувалися тільки найкращі декоративні матеріали від українських і зарубіжних виробників. Наша компанія вже більше 15 років успішно працює на українському та зарубіжних ринках оздоблювальних матеріалів і з сполучної ланки між замовником і дизайнером зросла до повноцінного виробника декоративної продукціі.

Основною  сферою діяльності VIP-території є виконання всього комплексу будівельно-оздоблювальних робіт, виробництво та  продаж декоративних матеріалів .VIP- територія пропонує великий асортимент фарб, грунтів, лаків, декоративної штукатурки, зразків, штучного каменю, шпалер, фресок, модульних панно та  інших  декоративних матеріалів від місцевих та  зарубіжних виробників

Салон

Запршуємо  Вас відвідати наш затишний салон, де в спокійній атмосфері, за чашкою кави, чи  чаю ви зможете обговорювати проекти та  підбирати, необхідні матеріали. До ваших послуг високопрофесійне італійське

Тонувальне обладнання. Велика кількість викрасок, зразків, стендів з нанесеними фактурами і різними декоративними ефектами допоможе вам визначитися з вибором обробки. Також в салоні декоративних матеріалів VIP-територія ми надаємо доступ до великої бібліотеці каталогів виробників оздоблювальних матеріалів. Будемо раді бачити вас в наших шоу-румах, які знаходяться в Вінниці та  Могилів-Подільському.
Наша торгова марка «Greendeco» Зовсім недавно ми почали власної виробництво декоративних фарб і штукатурок під торговою маркою «Greendeco». Продукція Greendeco проводиться в Україні з якісно закордонної сировини, завдяки цьому нам вдалося утворити оптимальну вартість товару і при цьому створити дійсно якісний продукт європейської якості.

Наші партнери

Партнерами VIP-території є такі компанії як: Primalex (Чехія), Bondex (Данія), Antica Signoria (Італія), Tattoo (Італія), Oikos (Італія), Novacolor (Італія), Coverit (Італія), Candis (Італія), Cebos (Італія) і багато другіе.

Ми пишаємося своєю роботою і отримали багато нагород!

Знаходиться магазин за адресою:

м. Вінниця пр-т. Космонавтів, 23 (097) 018 77 37

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

Якісний ламінат від провідних виробників, Бельгія, Німеччина, Франція, Австрія, Швейцарія. Понад 600 декорів допоможуть Вам підібрати ламінат під свій стиль інтер’єру. Плитка для Ваших ванних кімнат заводів Польщі, Іспанії, України. У нас Ви можете підібрати плитку під ламінат. Міжкімнатні двері фабрики ArtDoor Україна р.Дніпро.

 

Знаходиться  будівельний магазин Декор за адресою:

м Вінниця пр-т. Коцюбинського, 70 (ТЦ “Петроцентр”)

Телефон для довідок:(097) 002 03

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

ЕвроБуд

У магазині будівельно-господарських товарів «Євробуд» ви можете економити не тільки свої гроші, а й дорогоцінний час. Тут ви знайдете всі необхідні матеріали для зведення будинку – від фундаменту до покрівлі!

У магазині «Євробуд» у м Вінниці представлений величезний асортимент товарів:

будівельні матеріали і суміші;
матеріали для утеплення фасадів;
покрівельні матеріали;
мансардні вікна і горищні сходи; водостічні системи;
штукатурка для обробки;
камінь, плитка з піщанику,
бруківка,
декоративні вироби;
піщаник;
лакофарбова продукція;
герметики і клей;
будівельні інструменти та витратні матеріали.

Також тут ви можете купити матеріали для оформлення інтер’єру:

мінеральний камінь (мармур, піщаник, сланець) виробництва «Cooper» (Індія);

мармурова галька і крихта;

ковані вироби (можна замовити або придбати готові);

ламінат фірми «Kronopol», «Classen »; підвіконня« Crystali »,« Danke »,« Komfort »; двері« Новий стиль »,« Порталу »; полеурітановой декор« Orac Décor »,« Perimeter »,« NMC »,« Classic Home ».

У магазині «Євробуд» розрахунок можливий будь-яким зручним  для вас способом, а також можна замовити доставку товару до потрібного місця призначення.

Магазин знаходиться за адресою: м.Вінниця вул. Олекси Новаківського, 8а
Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: (097) 874 04 24

stroitelnue-magaginu-Vinitsu

Магазин “Будмаг”

Широкий вибір будівельно-оздоблювальних матеріалів на нашій оптово-роздрібній  базі будматеріалів в Вінниці за адресою Київська, 136-Б.
Продаємо від 1шт до повного завантаження автомобіля: гіпсокартон, профілі CD / UD, сітки штукатурні, шпаклівки, клеї Момент, Церезіт, мінвату, пінопласт, ДВП, OSB, фугу для швів а також

цемент,
шифер,
газобетон / газоблок,
труби азбестоцементні,
сітки,
профлист / профнастил,
клей, піна,
герметики, фарби,
емалі, інструмент,
зварювальні електроди,
відрізні круги,
шурупи,
саморізи, болти, гайки

Оптово-роздрібний магазин будматеріалів БудМаг по вул. Київській  в Вінниці Вам не тільки зважитися, нарешті, почати ремонт, але і успішно його завершити!

Чекаємо Вас в торговому залі нашого складу-магазину будматеріалів, допоможемо визначитися з вибором, організуємо швидку доставку

«БудМакс»

Магазин «БудМакс» пропонує асортимент будівельних та меблевих матеріалів. Магазини представлені в 8 обласних центрах нашої країни. Компанія «БудМакс» почала свою діяльність в 1994 році. У 2006 році стартував  новий напрямок – дистрибуція меблевої фурнітури та меблевих матеріалів. У травні 2010 року було створено окремий структурний підрозділ – Департамент об’єктних продажів для роботи з великими будівельними організаціями.

Знаходиться  магазин Будмакс за адресою: м.Вінниця вул. Чехова, 25

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі