ТОП форумів по обробці металу
19 Листопада, 2021
865  

ТОП форумів по обробці металу

Металообробка – технологічний процес зміни форми, розмірів та  якостей металів й сплавів. Під час технологічних процесів обробки металів різними методами змінюються форма та  розмір металу, а також можуть змінюватися фізико-механічні властивості металів .Процесс досить складний та  копіткий в наслідок  якого можуть виникати питання й потреба в професійних радах досвідчених фахівців  та просто звичайних людей. Саме  тому ми підготували ТОП форумів по обробці металу на яких ви зможете знайти корисну для Вас інформацію.

Все про метал та  його обробку

Форум компанії Альянс-Інжиніринг яка зарекомендувала себе як стабільна та  динамічно розвиваюча компанія на ринку України, яка надає широкий спектр послуг з металообробки. На форумі 13 розділів які присвячені повністю даній  тематиці, тут ви знайдете відповіді на найбільш поширені питання, а також порадитися з фахівцями щодо своїх питань пов’язаних з обробкою металу.

metalizeskiy-forym

Металевий форум

Великий, цікавий з безліччю різноманітних розділів по роботі з металлом.На форумі йде активне обговорення: інструментів, верстатів, фарбування металу, а також нових технологій пов’язаних  з металообробкою.

metalizeskiy-forym

Форум Будуємо Будинок

Форум будівельного порталу Будуємо Будинок – це досить цікава платформа для онлайн діскусій.Тут  ви знайдете не тільки безліч обговорюваних питань по темі металообробки, а й зможете обговорити з учасниками інші питання  щодо будівництва Вашого об’єкту.

Форум розділяється на одну або кілька категорій, які поділяються на розділи (вони визначають коло тем, обговорюваних усередині них). Розділи можуть містити підрозділи, а підрозділи – під-підрозділи й так далі. Усередині них знаходяться теми (теми для обговорення), всередині яких користувачі можуть залишати свої повідомлення.

Головна сторінка форуму містить список всіх категорій форуму та їх розділів (можливо, ще й підрозділів), а також деяку статистику по кожному, включаючи кількість тем й повідомлень, а також інформацію про те, хто та  коли відправив останні повідомлення.

4 1

Світ CNC

Світ CNC – форум любителів верстатів з ЧПУ і всього що з ними пов’язано.

На форумі є категорія “Виробничі питання”, де одна з тем для обговорення – робота з металами. Там знайдете інформацію про технології виробництва, також зможете знайти рішення виробничих проблем, і, звичайно, поділитися власним досвідом у даній сфері.

А в рубриці “Корисна інформація” розповісти про свої враження від побаченого/прочитаного, вивчити виставки, події у світі виробництва.

6 4

Kovka.guru

На форумі Kovka.guru знайдете цілий перелік рубрик, де зможете отримати відповіді на свої запитання та просто дізнатися багато корисного для Вашої роботи або захоплення пов’язаних з металом та його обробкою, зокрема:

  • Художній метал
  • Обладнання, інструмент, майстерня
  • Обробка поверхні, фарба, антикор
  • Інші технології обробки металу
8 1

Отже в наш рейтинг увійшли найбільші та  цікаві форуми присвячені обробці металла. Сподіваемось , що наш список допоможе вам отримувати відповіді на потрібні питання в спілкуванні з професіоналами.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі