ТОП постачальників чорного металу у Києві
2 Листопада, 2021
209  

ТОП постачальників чорного металу у Києві

SJ Profil Ukrainenull

Компанія SJ Profil Ukraine володіє двома заводами з виробничими потужностями для виробництва металоконструкцій, різання металу, згинання, а також пропонує зварювальні послуги будь-якої складності.

З 2016 року компанія вийшла на міжнародний ринок і тісно співпрацює з компаніями у сфері сонячної енергетики країн СНД та ближнього зарубіжжя.

Компанія завжди налаштована на розвиток та впровадження нових технологій, щоб клієнти були задоволені сервісом та якістю продукції, команда щодня працює, постійно покращуючи свої знання та навички.

Бекасnull

З моменту заснування компанії «Бекас» 1994 року успішно працює на українському ринку металопрокату. Технічна база та налагоджені партнерські відносини дозволяють здійснювати комплексні поставки сортового прокату по всій Україні та в країни СНД. Продаж металопрокату здійснюється як оптом, так і в роздріб.

Протягом багатьох років компанією «Бекас» виробляються комплексні постачання чорного металу у Києві. Мають великий асортимент прокату, постачають великі будівельні компанії та виробничі підприємства. Співпрацюючи з компанією, ви можете купити металопрокат за вигідною ціною, а також замовити весь комплекс супутніх послуг з різання, доставки та зберігання виробів.

1 (3)

МЕТІНВЕСТ-СМЦnull

Компанія МЕТІНВЕСТ-СМЦ – найбільша мережа сервісних металоцентрів, що динамічно розвивається в Україні. Компанія реалізує продукцію підприємств Метінвесту, а також інших металовиробників України та країн СНД. Завдяки вертикальній інтеграції до Групи Метінвест компанія надає найбільш вигідні умови від найбільших виробників кінцевого споживача.

ТБК «Агат»null

Ще в 2012 році в жовтні місяці компанія ТБК «Агат» розпочала свою діяльність на ринку оптового та роздрібного продажу металопрокату та будматеріалів. Одна тільки наявність компанії в даному будівельному сегменті, що тривалий час, вже свідчить про те, що у них достатньо досвіду та знань, щоб запропонувати Вам найкращі умови співпраці.

Пропонують Вам індивідуальний підхід та комплексне матзабезпечення будівельних майданчиків та промислових об’єктів якісним стандартизованим металопрокатом.

Широкий спектр сортового металопрокату та труб дозволить підібрати потрібний металопрокат для проектів будь-якого рівня архітектурної складності.

1 (2)

МЕТАЛ-ХОЛДІНГnull

Компанія, що працює на ринку металопрокату понад 25 років. Підприємство займає сьогодні лідируючі позиції, надаючи широкий спектр послуг, пов’язаних із передпродажною підготовкою, реалізацією та доставкою металопрокату.

Місія МЕТАЛ-ХОЛДИНГ – встановлення ефективного та надійного зв’язку між постачальниками та покупцями чорного, нержавіючого та алюмінієвого металопрокату.

МЕТАЛБУДСЕРВІС ТРЕЙДnull

ТОВ «МЕТАЛБУДСЕРВІС ТРЕЙД» – професійний постачальник металопрокату, який працює на українському ринку металоіндустрії та будівництва з 2005 року. Пропонують найкращий металопрокат, незмінно підтримуючи якість та 100% відповідність світовим стандартам.

Компанія МЕТАЛБУДСЕРВІС спеціалізується на роздрібному продажу чорного металопрокату зі складу у Києві. Здійснює різання, експедирування та доставку вантажу по Києву та Київській області. Надає експедиторські послуги та документальне оформлення угоди. Так само компанія виробляє сітку для кладки.

1 (1)

Вартісnull

ТОВ “Вартіс” – українська компанія, яка працює на ринку металопрокату України з 1997 року.

З 2016 року “Вартіс” посідає провідні позиції основних металотрейдерів України.

Компанія працює відповідно до європейських стандартів обслуговування – від приватних забудовників до великих будівельних компаній із гнучким підходом до кожного клієнта.

Основа політики компанії – це відкритість компанії до співпраці та партнерства у сфері постачання якісної металопродукції з металоцентрів до всіх міст України.

Вартіс також є партнером компанії ArcelorMittal, найбільшої компанії гірничо-металургійного комплексу України.

Стальміраnull

Сфера діяльності Стальміру – досить широкий спектр товарів та послуг. Компанія «Стальміра» – дружній колектив фахівців високого рівня у сфері будівництва, торгівлі металопрокатом та будівельними матеріалами. Також є офіційними дистриб’юторами України торгових марок Seagull, IKT Fastening.

БУДКОМБІНАТnull

Компанією ТОВ «Будкомбінат» м. Київ здійснюється не тільки різання металу, продаж металопрокату та постачання металу в будь-які регіони України – насамперед надають якісні послуги та є надійними партнерами для клієнтів. Продаж сталі та різання металу – це відповідальна справа, яку компанія виконує з повною самовіддачею: не допускають зривів у поставках, грамотно та чітко формують замовлення, реалізують листовий металопрокат бездоганної якості.

У своїй роботі об’єднали всі плюси наколеного досвіду – поставки металу здійснюються Будкомбінатом вже багато років, і за цей час вони відпрацювали оптимальну схему роботи як з постачальниками, так і з замовниками. Продаж листового металопрокату, різання металу та надання клієнтам найкращих умов – місія, яку гідно виконують. Для безперебійного постачання металу Будкомбінат створив усю необхідну інфраструктуру – листовий металопрокат відвантажується за встановленим графіком у належних умовах.

4

Петрівськеnull

Досвід роботи компанії на ринку більше 10 років.

Якість та міцність виробів підтверджено сертифікатом якості. Кожен товар пройшов ретельний контроль і перевірений за всіма нормами та правилами.

Що ж ви можете придбати у Петрівське:

  • арматура різного діаметра та виду,
  • двотаврова балка,
  • куточок сталевий,
  • коло сталевий, квадрат,
  • листовий прокат холодно та гарячекатаний,
  • смуга,
  • швелер сталевий,
  • дріт сталевий,
  • зварні сітки,
  • профнастил,
  • металочерепиця,
  • зварювальні електроди.
null
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі