Впливові блогери у сфері будівництва та дизайну: кого читати у 2024
8 Квітня, 2024
25  

Впливові блогери у сфері будівництва та дизайну: кого читати у 2024

Шукаєте натхнення та фахові поради від найвпливовіших експертів? У статті ми розкриємо топ-блогерів України у сфері будівництва та дизайну, яких варто відслідковувати у 2024 році. Дізнайтеся про найсвіжіші тенденції, корисні поради та ідеї для вашого наступного проєкту. Готуйтеся до нових вражень та успішних ремонтів разом з цими провідними фахівцями!

Дмитро Іванович

Підписуйтесь та переймайте 23-х річний досвід будівництва 90+ будинків Відео кожний тиждень! Про будівництво та котеджні містечка під Києвом. Більше за посиланнями:

Павло Авдокушин

Незалежний інфраструктурний оглядач. Член Національного Союзу Журналістів України

Огляди соціально значимих інфраструктурних проектів України: будівництво та реконструкція доріг, мостів, парків, метро та ін.

2_Павло Авдокушин

Вікторія Ушакова

Українська блогерка, яка веде канал на YouTube під назвою “Життя в кайф!“. Її канал налічує більше 21 000 підписників, які цінують її за позитив, оптимізм та практичні поради щодо покращення життя. Показує ремонт будинку та створює власний сад!

Олександр Терехов

Надає альтернативне рішення в будівництві приватного будинку для розумної меншості.

Олександр Терехов

Kateryna Luferenko

Дизайнерка, власниця студії дизайну інтер’єрів https://www.luferenkodesign.com/

Коваленко Іван

Займається ремонтами квартир та котеджів в Києві та області. З командою зробив вже більше 40 крутих проектів. На youtube-каналі розказує все, що знає про ремонт квартир та котеджів “без води”.

Іван

Іванна Малій

Архітекторка, що вивчає урбанізм. Розповідає про урбанізм і архітектуру українською. Досліджує, як ми відбудовуватимемо Україну, щоб у ній були комфортні і безпечні міста. Підписуйтесь, щоб дізнатись як позбутись заторів чи як робити безпечні райони.

Іра Лисюк

Дизайнер інтер‘єрів. Місія – популяризація хорошого дизайну. Мріє, щоб більшість українців мали хороший смак. Щоб всі могли відрізнити хороший дизайн від поганого. Щоб кожен міг оцінити справжню красу та мав можливість оточити себе нею.

Ділиться практичними рекомендаціями про те, як створити не банальний ремонт, а наповнений сенсом сучасний інтер’єр. Щоб простір навколо нас змінювався на краще разом з нами. Щоб українське житло знову стало гарним!

Лисюк

У 2024 році сфера будівництва та дизайну продовжує розвиватися, а впливові блогери в цій галузі є цінним джерелом інформації, натхнення та професійних порад. Варто звернути увагу на тих блогерів, які активно діляться своїм досвідом, демонструють якісні проекти та пропонують нові ідеї в будівництві та дизайні. Читання їх контенту може сприяти успішному втіленню власних проєктів та досягненню бажаних результатів.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі