Новини заводу “Мехбуд” 2015-2017 рр. Стелі.
Автор: Anetzel
Дата: 22 Червня, 2017
Uncategorized

Новини заводу “Мехбуд” 2015-2017 рр. Стелі.

stelya y likarni

Подвісна стеля з антибактеріальним покриття в обласній лікарні

У приміщеннях операційних, побудованого хірургічного корпусу Вінницької обласної лікарні ім. Пирогова, встановлені металеві підвісні панельні стелі, вироблені нашим підприємством. Ці стелі мають відмінні водовідштовхувальні властивості та стійкі до обробки дезінфікуючими засобами.

На поверхню стелі нанесено спеціальне антибактеріальне покриття, що перешкоджає росту бактерій, що повністю відповідають чинним вимогам і санітарним нормам, що пред’являються до стель для медичних установ. Для кріплення, застосована прихована система CLIP IN, що гарантує щільне прилягання панелей одна до одної.

Загальна площа підвісних панельних стель з антибактеріальним покриттям, склала 1000 кв. м.

stelya velotreky

Рейкова стеля встановлена над трибуною велотреку

Завершилася реконструкція Київського велотреку, якість покриття якого вже почали тестувати професійні велосипедисти. Наше предприємство, тоже внесло внесок для відновлення цього  довгоочікуванного об’єкту ─ навіс над трибунами, подшитий металевою рейковою стелею, що вироблена нашим заводом.

Загальна площа поставленої металевої рейки (ширина – 210,0 мм, товщина 0,45 мм, колір – сріблястий), склала ─ 350 кв.м.

stelya y goteli

 Підвісні металеві стелі ─ в новому корпусі готелю

На курорті Коблево (Миколаївська обл.) Розпочато будівництво чергового, 8-ми поверхового корпусу готелю Crystal Beach Hotel. У минулому році наше підприємство виготовило металеві рейкові та стельові панелі з перфорацією, що були встановлені в приміщеннях першого корпусу цього готелю: холі, піцерії та боулінгу.

Як зазначив Замовник, підвісні металеві стелі, вироблені на Мехбуд, повністю відповідають санітарним і пожежобезпечним нормам, а також добре вписуються в інтер’єрний дизайн. Тому, в новому корпусі готелю заплановано значне збільшення простору в приміщеннях на якому будуть встановлені металеві підвісні панельні стелі. Перша партія стельових панелей вже відправлена ​​Замовнику.

nova model steli

Нова модель кубоподібної стелі

Конструктори заводу “Мехбуд” розробили нову модель кубоподібної стелі. Застосування цього виду кубоподібної стелі розширить можливості для дизайнерів у стильному оформленні інтер’єру будь-якого типу приміщення. Її основна відмінність полягає в тому, що ширина металевої кубоподібної рейки становить 85 мм.    Розмір металевої рейки існуючого типу кубоподібної стелі – 35 мм.

Така підвісна стеля естетичніша, технологічніша у виробництві, що надасть можливість у більш стислий термін виконувати замовлення.

stelya laboratorii

 Стелі від МЕХБУД для нової діагностичної лабораторії

У м. Ірпінь (Київська обл.), відкрилося нове відділення діагностичної лабораторії НеоЛаб». Тепер жителі міста, завдяки новому сучасному обладнанню, зможуть швидко одержати свої результати досліджень, поставити точний діагноз і оперативно призначити правильне лікування. Для опоряджувальних матеріалів, використовуваних у приміщеннях медичного призначення, застосовуються підвищені вимоги дотримання будівельних і санітарно-гігієнічних норм. Підприємство МЕХБУД для цієї медичної лабораторії, у надзвичайно стислий термін, зробило підвісні металеві стелі, які повністю відповідають санітарно-гігієнічним нормам. Це дозволило вчасно ввести в експлуатацію такий важливий, для жителів міста, об’єкт.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі