Новини заводу “Мехбуд” 2015-2017 по Парканам
Автор: Anetzel
Дата: 22 Червня, 2017
Uncategorized

Новини заводу “Мехбуд” 2015-2017 по Парканам

buklet-metalevi-parkanu

МЕТАЛЕВІ ПАРКАНИ – новий буклет моделей парканів заводу МЕХБУД

Вийшов з друку новий буклет МЕТАЛЕВІ ПАРКАНИ, в якому представлені моделі парканів ГОРИЗОНТ, БРУС і РАНЧО, що випускаються заводом МЕХБУД. Кольоровий каталог містить багато фото огорож, які вже встановили наші клієнти.
«Цей буклет допоможе вибрати саме ту модель забору, яка повністю задовольнить потреби замовника в огорожі домоволодіння», ─ зазначає експерт з огорож Юрій Ковальчук.
Для тих, кому цікаво прямо зараз подивитися буклет МЕТАЛЕВІ ПАРКАНИ, перейдіть за посиланням https://issuu.com/mehbud

Мexbud v Polshe

 Паркани та фасади МЕХБУД  – польському споживачу

На цьому тижні наше підприємство відвідав представник польської компанії «Хуртовня Груп», Даніел Марчіняк. Мета його візиту – налагодити співпрацю в сфері продажу продукції нашого підприємства в Польщі.

Основний інтерес у польського представника викликали наші паркани, особливо модель «Ранчо» і паркан-жалюзі «Ексклюзив». Також, пана Марчіняка зацікавив кубообразний профіль, що застосовується для облицювання фасаду. Такий вид оздоблювання, відповідає сучасним тендеціям в оформленні фасадів будівель.

Ми сподіваємося, що ця зустріч стане першим кроком в просуванні продукції нашого підприємства на польський ринок.

mexbud y Vinichi

Семінар у Винниці «Паркани. Фасади» для компанії «Экодім»

У Вінніці відбувся навчальний семінар «Паркани. Фасади. Переваги і застосовність» для менеджерів компанії «Екодім». На торговому майданчику найбільшого вінницького будівельного супермаркету, фахівець з розширення ринків збуту Тимофій Бабич, розповів про види фасадів та огорож, які виробляє завод МЕХБУД. Присутні цікавились перевагами та особливостями монтажу та зборки кожної моделі, що представлена на майданчику.

Зразки заборів-жалюзі «Ексклюзив», забору «Горизонт», нового виду касетного фасаду, можна побачити за адресою:

м. Вінниця, 1-й км Хмельницького шосе, ЕКОДІМ.

katalog-parkanu galuzi

Випущено каталог парканів -жалюзі заводу “Мехбуд”

Каталог Паркани-жалюзі.

parkanu y Vinutsi

Паркани МЕХБУД – виставка продаж у Вінниці

Купить красивое ограждение для своего дома, винничане теперь смогут не по фотографии из интернета, а прийти по адресу: ул. Киевская, 136-Б и, подобрать ту модель металлического забора, которая подчеркнет архитектурный стиль дома и хорошо впишется в ландшафт территории.

Также, при посещении выставки, можно получить консультацию по параметрам секции, выбрать цвет или текстуру ламелей, а также узнать срок выполнения своего заказа.

Ждем Вас на выставке заборов!

vustavka parkaniv y Karpata[

Виставка парканів у Карпатському регіоні України

У м. Коломия (Івано-Франківська обл.) завод МЕХБУД відкрив новий майданчик, на якому представлені моделі парканів, що випускаються підприємством. Тепер для жителів Карпатського регіону збільшився вибір оригінальних і довговічних огорож для їх садиб. В Україні металеві паркани-жалюзі  випускає тільки наше підприємство, тому встановлення цього виду огорожі не тільки збільшить привабливість котеджу, але і підкреслить індивідуальний смак його господарів.

Для бажаючих побачити і купити паркани біля центрального входу в «Будмаркет» встановлені зразки огорож: паркани-жалюзі ПРЕМІУМ, ЕКСКЛЮЗИВ, СТАНДАРТ; паркани: БРУС, ГОРИЗОНТ, РАНЧО.

parkan-galuzi

Металеві паркани-жалюзі для огорожі житлових комплексів

Сучасні житлові комплекси ─ це не тільки будинки, побудовані з урахуванням енергозберігаючих технологій та квартири із зручними плануваннями. Забудовники, враховуючи вимоги своїх інвесторів, все більше приділяють увагу благоустрою та захисту прибудинкової території: ставлять надійну огорожу, передбачають місце для охорони.

Паркани-жалюзі створюють не тільки необхідний затишок і перекривають доступ стороннім на територію ─ вони забезпечують додаткові площі для облаштування клумб та газонів. Конструкція з ефектом «жалюзі» підвищує освітленість і покращує провітрюваність ділянки, тому висаджені рослини добре і швидко ростуть, перетворюючи навіть найбільш непривабливу ділянку землі у гарний квітник.

Також секції всіх огорож, що випускаються нашим підприємством, безпечні з обох боків, ламелі не мають гострих країв, тому їх можна застосовувати для зонування місць відпочинку та розваги дітей. Це необхідно враховувати при виборі огорож для житлових комплексів, адже більшість інвесторів сучасних новобудов – це молоді сім’ї, для яких питання безпеки дітей є першочерговим.

zapovnenya -galuzi

Майстер-Клас “Заповнення воріт і хвірток. Монтаж секції паркану-жалюзі”

21 квітня на території заводу «Мехбуд» відбувся Майстер-Клас «Складання секції паркану-жалюзі. Заповнення хвірток и воріт». На захід були запрошені компанії ─ виробники воріт і хвірток, а також монтажні організації з їхнього встановлення.

Програма була складена так, абипоказати застосовність ламелей парканів-жалюзіу заповненні полотнаворіт, познайомити з усіма видами виготовлених металевих парканів (усі вони єна виставці), а також розповісти про їхні переваги. Про це учасникам заходу розповів керівник відділу збуту Володимир Рубленко. У другій частині начальник виробництва Руслан Васильченко на складальному стенді продемонстрував увесь процес складання паркану-жалюзі на прикладі моделі «Ексклюзив». Частина присутніх також взяла участьумонтуванній переконалася в тому, що конструкція парканів-жалюзі розроблена за принципомконструктора «Лего» ─ усі деталі виготовлені згідно зі стандартом, з високим ступенем точності. Тому складання секції або заповнення хвіртки займає не більше 30 хв.
Наше підприємство й надалі буде проводити такі майстер-класи, які сприяють популяризації продукції, що сприяє задоволенню найбільш вимогливого споживчого смаку.

vorota-galuzi

Нове на сайті щодо заповнення воріт і хвірток

У розділ «Паркани» додано нові сторінки (паркан-жалюзі Ексклюзив, Класік, паркани: Ранчо, Брус і Горизонт) на яких розміщені фото, креслення, практичні рекомендації щодо заповнення воріт і хвірток металевими ламелями, що застосовуються заводом «Мехбуд».

Така інформація буде корисна виробникам відкотнихі розгорнутих воріт, а також домовласникам, що вибирають ворота й хвіртку для оформлення вхідної групи огорожі.

vorota-galuzi

 Паркан-жалюзі ЕКСКЛЮЗИВ – інновація від МЕХБУД

Фахівці підприємства МЕХБУД постійно працюють над удосконаленням конструктиву нашої продукції. У розробленій моделі паркану-жалюзі ЕКСКЛЮЗИВ значно спрощений процес складання й монтажу секцій. Це стало можливо завдяки унікальній системі кріплення, яка виключає операції свердління й зварювання при встановленні рейок на стовпи. Легкість встановлення парканів це те, що завжди залучає споживача і ми сподіваємося, що ця модель буде користуватися попитом. Усі наші паркани можна побачити на постійній виставці, яка перебуває за адресою: м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4а.

Zapolnen vorota rancho

 Паркан Ранчо – новий принт ламелей

Постійна виставка заводу МЕХБУД поповнилася ще одним зразком нашої продукції. Паркан Ранчо, один з лідерів попиту, поповнився секціями з покриттям під зріз темного дерева. Такий варіант фарбування металевих рейок буде особливо привабливий для тих, хто цінує натуральність у поєднанні з практичністю та довговічністю. Нагадуємо, що вся огороджувальна продукція підприємства має дуже високі антикорозійні властивості, які забезпечує матеріал, з якого вона виготовлена – сталь оцинкована з полімерним покриттям.

 

Ласкаво просимо до нас на виставку, яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4-а!

parkan-galuzi Premiym

 Паркан-жалюзі ПРЕМІУМ – унікальна розробка

Паркан-Жалюзі ПРЕМІУМ ─ новий рівень у технології огороджувальних конструкцій. Такий вид огорож, розроблений конструкторами підприємства, забезпечить виняткову приватність, гарну функціональність, високий рівень захищеності й естетичність території. Великий вибір кольорів, можливість їх поєднання у фарбуванні стовпів і ламелей підкреслять індивідуальність будинку та гарний смак його власників.

Ми запрошуємо всіх на нашу постійну виставку ( м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4-а), на якій представлений зразок паркану-жалюзі ПРЕМІУМ! Наші експерти допоможуть грамотно розрахувати розміри секцій, з урахуванням рельєфу місцевості й дизайн-проекту вашого будинку.

parkan -ternopol

 Паркан-жалюзі ЕКСКЛЮЗИВ – довговічно і красиво

Завершено проект по огородженню великої площі приватної будівлі в м. Тернополі. Завод «Мехбуд» виробив продукцію ─ паркан-жалюзі ЕКСКЛЮЗИВ, загальною площею 200 кв. м. Перед виконанням замовлення були проведені підготовчі роботи: виготовлені зразки рейок і зроблена візуалізація ділянки з варіантами фарбування огорожі. Замовник вибрав якісне покриття (чорний 9005, матовий) ламелей, що відмінно гармоніює з кольором покрівлі будівлі й гарантує довговічність паркану.

ogorodgenya-smitevux-bakiv

 Огорожі для сміттєвих контейнерів – ексклюзив від МЕХБУД

«Мехбуд» починає випуск нової продукції ─ огорожі для сміттєвих контейнерів. Усім відомо, що місце, де стоять баки зі сміттям – найбільш непривабливе на всій прибудинковій території. Фахівці «Мехбуд» знайшли гарне вирішення і пропонують усім жителям котеджних містечок, міських житлових комплексів та приватних будинків зробити й цю ділянку естетичною та привабливою. Огорожа для сміттєвих контейнерів від «Мехбуд» зроблена з металу, має гарну антикорозійну стійкість, нескладна у монтуванні. Уся конструкція ─ розбірна, легко транспортується й може бути виготовлена на будь-яку кількість сміттєвих баків. Колір і декоративні елементи підбираються індивідуально, відповідно до вподобань замовника або дизайну-проекту. Зразок огородження можна побачити на постійно діючій виставці нашого підприємства. Ласкаво просимо в «Мехбуд»!

zabor zhaluzy_exlusive

 Нові моделі ПАРКАНУ ГОРИЗОНТ від «Мехбуд»

На постійній виставці виробничого підприємства «Мехбуд» з’явилися нові зразки продукції. Експозиція моделей огорож паркан Горизонт поповнилася двома секціями, кожна з яких містить декоративну вставку. На першому зразку цей монтажний шов, підкреслює виразність конструкції та виконаний в одній площині з основними панелями, а на другому ─ він «утоплений» і створює додатковий об’єм усієї секції паркану. Використовуючи паркан Горизон ваша огорожа буде не тільки надійною і міцною, але й святково дорогою та ексклюзивною.

parkan-galuzi

 Поповнення експозиції «Мехбуд»

На постійній виставці виробничого підприємства «Мехбуд» з’явився новий зразок продукції. Експозиція моделей огорож, парканів-жалюзі «Ексклюзив» поповнилася секцією довжиною в 3 м. Цей вид паркану-жалюзі «Ексклюзив» є найбільш міцним, а також дасть можливість нашим покупцям заощадити час на монтуванні. Ласкаво просимо на нашу виставку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі