15 Світових Будівельних Instagram! Будівельна галузь у соціальній мережі Instagram. 15 Світових будівельних профілів в інстаграм, на які слід підписатися! + трохи корисних порад.

15 Світових Будівельних Instagram!

24 Вересня, 2024
10154  

Instagram продовжує рости як одна з найпопулярніших платформ соціальних мереж для будь-якого віку, країн і брендів. Вона має величезну базу користувачів, і вона може похвалитися вищим ступенем залученості на кожен пост, ніж будь-яка інша соціальна платформа.

Ключові кейси

  • Instagram має понад 2 мільярди активних користувачів на місяць (MAU).
  • Instagram щодня відвідує 500 мільйонів активних користувачів (DAU).
  • Зображення в Instagram привертають на 23% більше уваги, ніж зображення у Facebook. Відео ще краще, їхня залучення на 38% вище, ніж у Facebook.

Звичайно цей майданчик не залишився незаповненим фірмами і компанія будівельної галузі. Ми поговоримо про 8 світові будівельні облікові записи (бренди), які присутні і активно працюють у мережі Instagram.

Фотографії та відео – це чудовий спосіб показати свої продукти та проекти, а також завжди залишатися в контакті зі своїми покупцями (передплатниками). І ми розглянемо 6 хороших прикладів використання цього контенту в акаунтах будівельних компаній у мережі Instagram.

№1 @civil___engineer

В акаунті @civil__engineering діляться цікавими та корисними порадами, розповідають цікаві факти про будівництво. Також там є цікаві посилання на сайти з будівельної тематики.

Як видно зі статистики за коментарем, пошти 40 під кожною фотографією в даному обліковому записі досить жваво йдуть дискусії.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от CIVIL ENGINEERS (@civil__engineers__)

№2 daily_construction

Публікації @daily_construction спрямовані на показ (фото чи відео) різної спец. техніки в розлитих умовах та з різних країн.

Як можна побачити зі статистики за контентом даного облікового запису не так часто і багато ведуть обговорення, але 20 коментарів теж не погано, але по лаках все ж таки для такої кількості передплатників не багато…

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BuildWitt (@buildwitt)

№3 heavyequipmentlife

З назви вже все ясно @heavyequipmentlife (Важка техніка). Досить багато красивих фотографій техніки, але не багато відео. Так само є «фейли» (невдалі випадки із застосуванням техніки).

За більш детальною статистикою, можна побачити, що відео набирають у 10 разів більше переглядів, ніж фотографія лайків. Чому б не робити більше відео?

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от heavyequipmentlife (@heavyequipmentlife_)

№4 toolaholic

Toolaholic це дуже цікавий профіль в інстаграм, який веде робочий Кіффер Леймбак (Kiefer Limeback). Де публікує новий електроінструмент, а також робить огляди і висловлює свою думку про ці інструменти.

Як ми бачимо досить багато коментарів та обговорень майже під кожною з його публікацій у середньому 114! Це просто яскравий приклад для наслідування ведення якісного та цікавого акаунту з будівельних інструментів!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kiefer Limeback (@toolaholic)

№5 constructionmemes

Будівельний гумор. Прикольні, цікаві і смішні моменти з життя в основному американських робітників можна подивитися в профілі робіт.

І знову ж таки простежується тенденція на гарну популярність відео! У середньому відео в 30 разів отримує більше переглядів, ніж картинка лайків. А також по відео досить багато коментарів!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ConstructionMemes (@constructionmemes)

№6 catproducts

Публікації @daily_construction спрямовані на показ (фото чи відео) різної спец. техніки в розлитих умовах та з різних країн.

Як можна побачити зі статистики за контентом даного облікового запису не так часто і багато ведуть обговорення, але 20 коментарів теж не погано, але по лаках все ж таки для такої кількості передплатників не багато…

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Caterpillar (@caterpillarinc)

№7 constructionprotips

Публікації @constructionprotips – це поради, новини та огляди інструментів від професіоналів для професіоналів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @constructionprotips

№7 pquinnconstruction

@pquinnconstruction – естетика для справжніх поціновувачів прекрасного. Неймовірні фото та природа – все це на сторінці.

У публікаціях зможете побачити:

  • Поля для гольфу та спортивні майданчики
  • Лісове господарство та ландшафтний дизайн
  • Земляні роботи
  • Масові земляні роботи

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений P Quinn Construction (@pquinnconstruction)

№8 civilengineering.tc

На цій сторінці знайдете будівельні лайфхаки, огляди інструментів та корисні поради для успішних проектів!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Civil Engineering & construction (@civilengineering.tc)

№9 modellismo.edile

На цій сторінці ви знайдете унікальні моделі будівельної техніки в масштабі 1:50. Колекція з 2016 року: від екскаваторів до бетонних міксерів. Моделі не продаються, тільки для колекціонерів та поціновувачів!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Modellismo Edile (@modellismo.edile)

№10 hiltinewzealand

На цій сторінці ви дізнаєтеся про передові інструменти, сервіси та програмне забезпечення для будівництва від лідера інновацій – Hilti New Zealand. Бажаєте побачити, як працює SensTech? Дивіться, як AG 6D-22 забезпечує безпеку на будівництві, а Hilti EXO-T-22 робить важкі інструменти майже невагомими!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Hilti New Zealand Official (@hiltinewzealand)

№11 engineer_constructions

Тут ви відкриєте для себе світ інженерних технологій та інновацій! Дізнайтеся, як потужні екскаватори справляються із найскладнішими завданнями на будівельних майданчиках. А також подивіться неймовірну майстерність оператора екскаватора, який перетворює роботу з технікою на справжнє мистецтво!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Engineer Construction (@engineer_constructions)

№12 construction_technolog

Пориньте у світ науки та технологій у будівництві! Тут ви побачите неймовірні навички оператора екскаватора, для якого робота з технікою — це справжнє мистецтво, яке потребує таланту, точності та досвіду. Не пропустіть цей захоплюючий відеопоказ!

№13 the_construction_expert_

Ласкаво просимо у світ архітектурного дизайну! Тут ви знайдете цікаві відео про різні типи енчітейпів та корисні поради від експерта у будівництві. Не соромтеся писати у ДМ для безкоштовних консультацій з будь-яких питань!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Md Rafique (@the_construction_expert_)

№14 hergun1insaat

Приєднуйтесь і занурюйтесь у світ науки та технологій у будівництві! Щодня нові будівельні терміни та цікаві факти про інженерію та архітектуру. Дізнайтеся більше про тонкощі професії та розширте свої знання!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Her Gün 1 İnşaat Terimi (@hergun1insaat)

Instagram Mehbud @mehbud1

А ось власне і наш Завод “Мехбуд” @mehbud1. Так, поки що 15,7 тис. передплатників, але ми ростемо. Намагаємось на спаміти фото та публікувати щось нове та цікаве! Раді будемо бачити вас серед наших підписників.

Ми задоволені, досить гарною статистикою по лакйках, але кількість коментарів у середньому 4, це не багато. Тож будемо посилювати комунікативну складову у публікаціях.

Висновки

Оскільки будівництво це досить велика сфера, тут без спеціалізації не обійтися. На жаль сподобатися всім не вийде.

Але є багато прикладів для наслідування. Хоча який би не був профіль в інстаграм, він не замінить якісну працю робітників і компанії! Instagram це ще одна можливість поділитися тим, що ви і ваша кампанія робите! Розповісти цікаву історію…

Щодо контенту для інстаграм треба експериментувати, не тільки фото/відео, а й інстаграм історії та трансляції у реальному часі. Але головне це зробити корисно та цікаво!

Усім бажаю більше лайків, добрих коментарів та настрою!

Плануємо написати ще матеріал з будівельних інстаграм України та СНД.

Якщо є побажання чи пропозиції, прошу поділитися ними в коментарях…

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голоси
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі