30 Котеджних містечок під Києвом
20 Липня, 2023
1691  

30 Котеджних містечок під Києвом

Кожен шукає житло собі до душі – когось цілком влаштовує невелика квартира в багатоповерховому будинку галасливого міста, а хтось більше воліє вирватися з урбаністичної зони на природу, щоб поєднати комфортне проживання з приємним відпочинком. Київська область багата різноманітністю чудової природи, якою так і хочеться милуватися з вікна власного котеджу. Ми зібрали для вас список найбільш сприятливих котеджних містечок у передмісті столиці, де ви зможете насолодитися гармонією з природою, не забуваючи про міське життя.

Riviera Villas

Riviera Villas – єдине клубне селище в Україні, яке пропонує розкішні резиденції в колоніальному стилі і унікальну інфраструктуру, яку можна зустріти лише на кращих курортах світу. Дві пляжних зони протяжністю 135 метрів, обладнані парасольками і шезлонгами, тераса на березі, міні-причал для яхт, тенісний корт і волейбольні майданчики, дитячий майданчик – це лише частина багатої інфраструктури селища. Riviera Villas розташоване на березі каналу Дніпра – в місці, яке славиться своєю природною красою, свіжим повітрям і пляжами з білим піском. Тут Ви відкриєте для себе світ висококласного сервісу, індивідуального підходу, захищеного особистого простору і багатого вибору активностей для проведення дозвілля. Всього 20 км від Києва, і Ви відчуваєте себе в зовсім іншому світі. До Riviera Villas веде відмінна асфальтова дорога, а на швидкісному катері з Києва в свій будинок в Riviera Villas можна потрапити всього за 15-25 хвилин в залежності від маршруту. Riviera Villas – ідеальне місце для життя людей, які цінують естетику, стиль і незалежність.

КМ Green Lake

Назва котеджного містечка Green Lake пов’язана з його локацією – будинки розташовані прямо посеред соснового лісу і поряд з каскадом озер. Цей район прийнято називати українською Швейцарією завдяки мальовничій природі та гарній екології.

Архітектура і стиль будинків розроблялися так, щоб максимально природно вписати містечко в картину природи і бути з нею в гармонії, при цьому важливо було спроектувати функціональними і практичними вдома. Головною особливістю кожного котеджу є вітальня з другим світлом – висота стелі в ній досягає 5 м, імітуючи шале. Додатковий затишок вечорами забезпечить камін — забудовник передбачив місце під нього в кожному будинку.

Концепція комплексу передбачає криті паркомісця на два автомобілі для кожного внутрішнього будинку та заїзд на два паркомісця з автоматичними розсувними воротами для перших двох будинків. Також передбачено станцію для зарядки електромобілів на одне паркомісце для кожного будинку.

640

Лелечій Хутір

Котеджне містечко, розташоване в селі Колоншіна стане відмінним місцем для релаксації після важкого робочого дня. Всі будівлі виготовлені виключно з перевірених і екологічно нешкідливих матеріалів, що робить дану житлову зону ще більш приємною і затишною. На території невеликого містечка ви знайдете всі необхідні для комфортного проживання умови і систему розвиненої інфраструктури. Не може не радувати око відвідувачів широко розкинута зона відпочинку в лісі біля котеджів – справжній рай для любителів природи!

kotedznue -gorodki

Сонячний 2

Представлене котеджне містечко не дарма прозвали Сонячним: практично всі пори року територія з унікальними архітектурними будівлями буде радувати вас приємною погодою і досить розслаблюючою атмосферою. Ідеальні умови для проживання створені забудовниками як для невеликої сім’ї, так і для фізичних осіб. Вам надається можливість насолодитися чудовими пейзажами прямо з вікон свого будинку. Для огорожі власної території, ви можете замовити сучасні види вентильованих парканів, такі як паркан-жалюзі Преміум, або ж “глухі” паркани типу Горизонт. Таке прекрасне доповнення дизайну будівлі ви можете придбати на Заводі Мехбуд.

Green Place

Дивлячись на найменування котеджного містечка, відразу представляються багатовікові сосни, розмашисті ліси і чудові озера. І дійсно, розташування в Ірпені Київської області дозволяє спостерігати подібну красу, не забуваючи про необхідні зручності. Ландшафтний дизайн всіх будівель на території ретельно продуманий.

kotedgnuy-gorodok

Рославичи

Зручне місце розташування всього в 20 км від Києва в спокійному і затишному районі дозволяє створити комфортні умови для проживання з розвиненою системою інфраструктури, яка представлена ​​численними дитячими майданчиками, маркетами і навіть спортивними залами, що буде додатковим плюсом для любителів активного відпочинку і занять спортом.

Roslavichi

Белгравія

Елітний комплекс, розташований всього в 7 км від Києва, названий на честь дорогого і досить привабливого району Лондона, що було вибрано зовсім не випадково. Проживання в представленому хвойному острівці наповнить ваше життя спокоєм і розміреним ритмом.

kotedgnue-gorodki

Золоче Клуб

Якісно і продумано облаштована територія в селі Вишеньки Київської області являє собою систему інноваційних будівель – таунхаусів. Сучасний вигляд котеджів і наявність елітних освітніх, розважальних і спортивних установ задовольнить потреби навіть найвимогливіших мешканців.

kotedgnue-gorodki

Villaggo

“Заміська резиденція «Villaggo» розташована в мальовничому селі Білогородка, всього в 4-х км від Києва. Сучасний комплекс з широкою власною інфраструктурою, оснащений новітніми технологіями безпеки, оточений лісами і водоймами, знаходиться на лоні незайманої природи і кристально чистого повітря. Городок включає в себе колекцію понад 100 комфортабельних розумних котеджів і концептуальних розумних таунхаусів з плануванням на будь-який смак. Престижний напрямок, максимальна близькість до столиці і розташування в одному з найкрасивіших і екологічних місць передмістя – є відмінними рисами комплексу. “

kotedgnie-gorodki

Чарівні Стежки

Прогулюючись по території представленого котеджного комплексу, дійсно виникає відчуття, що ти загубився серед магічних стежок в зачарованому лісі. Розвинена система інфраструктури і зручний доступ до транспорту в цілому доповнюють загальну картину, створюючи комфортні умови для життя.

kotedgnuy-gorodok

Альпійка

Котеджне містечко розташувалося на березі джерельного озера біля підніжжя мальовничих пагорбів. Облаштування і пейзажі території нагадують невеликі поселення біля підніжжя Альпійських гір, що особливо радує і приваблює своєю красою. Неповторний ландшафт і продуманий сучасний дизайн будинків не залишать вас байдужими.

kotedgnuy-gorodok

Лісне Озеро

Екологічно чистий і безпечний для всієї родини куточок щастя, розташований неподалік від міста-столиці Київ. Технологія виготовлення будівель дозволяє не тільки сповна насолодитися чарівною природою області, а й надійно захистити житло від зовнішнього впливу і неприємного сусідства у вигляді комах-шкідників. Гармонійним обрамленням вашого котеджу в цьому місті стане металевий паркан Брус з фактурою різних порід деревини.

kotedgnue-gorodki

Вишневий Хуторок

Порівняно бюджетний, але в той же час оформлене зі смаком котеджне містечко вдалині від суєти і гучних вулиць. Примітно, що на території у кожного є можливість безперешкодного ведення садівництва на своїй ділянці і спокійного відпочинку в колі сім’ї.

Незалежно від того, яке котеджне містечко більше припало вам до душі, ви залишитеся задоволені своїм вибором. Природа Київської області зачаровує, приковує погляд і мотивує вирватися з урбаністичних міст хоча б на хвилинку. У гармонійному поєднанні з комфортабельними умовами і налагодженою системою інфраструктури відкривається унікальна можливість насолодитися життям наодинці з природою в ідеальній і затишній обстановці.

Swisstown

Це унікальна концепція, яка дає можливість самостійно будувати будинок вашої мрії без підряду в сучасному котеджному містечку в Макарівському районі Київської області з цілодобовою охороною, швидкісним Інтернетом, комунікаціями, пляжем для жителів і в оточенні соснових лісів.

Неймовірні панорами, сосновий ліс, озера з проточною водою, власний пляж, чудові сусіди, вже заселилися, що співають пташки, лелеки в небі, гриби в лісі, відмінна екологія і спокій і затишок заміського життя – наші клієнти закохуються в Swisstown з першого погляду!

kotedgnie-gorodki

Нова Олександрівка

Містечко з ландшафтним озелененням та єдиним фасадом будинків. Територія – понад 18 га. Ключі від десятків будинків уже віддано господарям. Запишіться на перегляд сьогодні!

kotedgnie-gorodki

Park House

Котеджне містечко «Park House» – це комфортабельна і якісна нерухомість в передмісті Києва. Готові житлові будинки з прибудинковими ділянками сподобаються покупцям, які хотіли б жити поруч зі столицею, але при цьому насолоджуватися тишею, спокоєм і красивою природою. Котеджі будують прямо в лісі.

Розташування котеджного селища

КМ «Парк Хаус» в Горі, Бориспільський район, Київська область, розташовано зовсім поряд з Києвом. Відстань до станції метро «Харківська» становить 14 км, до Борисполя – 7 км. Дістатися до столиці на особистому авто або громадському транспорті по Бориспільському шосе не складе труднощів.

Котеджне селище на вул. Мисливська в селі Гора відрізняється вигідним розташуванням. З усіх боків воно оточене листяними і сосновими лісами. На земельних ділянках ростуть сосни, берези, клени. Екологія в цій місцевості сприятлива – заміський будинок можна купити і для сім’ї з дітьми.

Sun City

Котеджне містечко “Sun City” – це ексклюзивна архітектура, близькість до Столиці, висока якість будівництва – ось що робить це котеджне селище одним з найпривабливіших пропозицій нерухомості на Варшавському шосе. Містечко розташоване в 500 м від межі Києва і 5 хвилинах їзди від Пуща Водиці. У 15-хвилинній доступності в Новобіличах знаходяться ТЦ Лавина, Епіцентр і Ашан. 1 черга здана і введена в експлуатацію!

На даний момент ведеться активне будівництво другої і третьої черг котеджного містечка “Sun City”.

Проекти таунхаусів відповідають високим естетичним вимогам. Сонячне Місто розташоване в безпосередній близькості до озер і лісу.

На території для майбутніх мешканців містечка буде упорядкована прогулянкова зона, майданчик для дітей, озеро, мангальні зони.

Котеджне містечко “Sun City” – відмінна пропозиція для тих, хто шукає таунхауси в Ірпені, Бучі, Ворзелі, Пуща-Водиці або ж таунхауси на Борщагівці. Нас вигідно відрізняє висока якість будматеріалів, передові технології будівництва, здача в термін, а також відмінне екологічно чисте місце біля двох озер, річки і лісу. Ціни на таунхауси в нашому котеджному містечку також приємно вас здивують.

«Нова Конча-Заспа De Luxe»

Суєта сучасного життя рідко дозволяє озирнутися навколо і завмерти … Що ви бачите крім сірих коробок мегаполісу, пихканні вихлопними газами автомобілів і нескінченних марш-кидків по безликим вулицях? Але ж є щось більш цінне …

Високе небо, яке сліпить блакиттю навесні і влітку, вабить бездонною сірою задумою восени і окрилює білосніжним сяйвом взимку …

Насичене багатогранне повітря, природні водойми в кроковій доступності, ліс і життя, не відірвані від реальності.

На що це схоже для вас? На казку, сон або рекламний буклет, який не має нічого спільного з сьогоднішнім днем?

А якщо ми скажемо, що таке місце дійсно існує? І ім’я йому – котеджне селище «Нова Конча-Заспа» яке знаходиться всього в 15 хв від Печерська.

Kotedgnue-gorodki

Котеджне містечко «Солов’їний»

КМ «Солов’їний» – це об’єкт, що охороняється, селище закритого типу з 50 двоповерхових котеджів різної площі, виконаних в одному архітектурному стилі. Кожен котедж розташований на власній присадибній ділянці, достатній для того, щоб забезпечити Вам комфорт і конфіденційність. Присадибна ділянка може бути облаштована за Вашим смаком – дитячий майданчик або зона для барбекю, газон з квітковими клумбами або невеличкий город, альтанка або басейн.

У той же час проживання в нашому котеджному містечку подарує Вам ряд додаткових переваг: безпека, почуття спільності, можливість використання загальної системи комунального обслуговування та впорядкованій території. Загальна площа будинків коливається від 80 до 97 квадратних метрів. Кожне планування пропонує простору вітальню, компактну кухню відкритого стилю, 2-3 спальні, 2 ванні кімнати і вбиральні для сучасного способу життя.

Проект забудови включає ігровий майданчик для дітей і майданчик для занять спортом.

Головний під’їзд до КМ «Солов’їний» буде здійснюватися з проектної дороги і з вулиці Солов’їна. Спеціально для котеджного містечка буде встановлена ​​власна зупинка маршрутного таксі для сполучення з містом, школою, роботою для тих мешканців, які не користуються автомобілем.

КМ «Солов’їний» – це раціональні за площею і плануванням будинки, обладнані сучасними системами опалення, електро- та водопостачання, безсумнівними перевагами яких є простота і порівняльна дешевизна в обслуговуванні.

Територія котеджного містечка охороняється службою безпеки і буде обслуговуватися приватним ЖЕКом.

Kotedgnue-gorodki

Goodlife Park

Goodlife Park – елітне котеджне містечко під Києвом, ідеальне місце, щоб купити будинок подалі від міської суєти біля лісу і річки.

Чому ваш вибір – елітний будинок під Києвом в містечку Goodlife Park? це:

  •  Развинена інфраструктура;
  •  Безпека і спокій;
  •  Розкішна природа;
  •  Екологічно чисті матеріали;
  • Особистий простір для реалізації сміливих життєвих ідей.

Позбавте себе від міської суєти, шуму і поганої екології. Купіть комфортабельний і затишний будинок під Києвом без посередників, щоб кожен день відпочивати на лоні природи і дихати свіжим повітрям.

Найкраще місце для життя

Городок знаходиться на території хвойного лісу біля затоки Дніпра і Київського водосховища. Якщо ви хочете жити в оточенні практично незайманої природи, краще рішення – купити будинок під Києвом недорого без посередників в Goodlife Park. Городок знаходиться всього 8 км до Київської ГЕС, поруч з магістраллю Вишгороду.

Котеджне містечко “Северинівка”

«Северинівка» – котеджне селище з різноманітними варіантами нерухомості в широкому діапазоні цін. Забудовник пропонує інвесторам заміське житло з міськими інфраструктурними елементами.

Розташування котеджного селища

КМ «Северинівка» в селі Северинівка Макарівського району Київської області розташоване на відстані 23 км від Києва і 18 км від Макарова. Доїхати до столиці можна по Житомирській трасі. У селищі є власний маршрутний транспорт, яким можна дістатися до Києва.

Котеджне містечко побудовано в одному з кращих місць передмістя. Чиста екологія, свіже повітря, березовий гай, сосновий ліс і озера, витік річки Буча – так можна описати природу цієї місцевості. З вікон котеджів відкриваються гарні краєвиди.

Інфраструктура котеджного містечка

У котеджному селищі функціонує своя експлуатаційна служба. Сервіс відповідає за прибирання загальної території, підтримання чистоти, озеленення, вивезення сміття та ін.

Готові новобудови передають власникам з підведеними комунікаціями:

  • централізованим водопостачанням;
  • електрикою;
  • газом;
  • каналізацією;
  • київським телефонним номером;
  • інтернетом.

На території КГ «Северинівка» працює багато об’єктів інфраструктури:

  • дитячий садок;
  • торговий комплекс з магазином, кафе та булочною;
  • студія краси;
  • косметологічний кабінет;
  • готель;
  • спортивно-оздоровчий комплекс з басейном;
  • 4 тенісних кортів;
  • дитячий майданчик;
  • спортивні майданчики для футболу і волейболу;
  • автомийка і шиномонтаж;
  • місця для відпочинку і барбекю;
  • ресторан з більярдним клубом;
  • озера з облаштованим пляжем;
  • церква.

Школу для дітей можна знайти в розташованих поруч селищах, Макарові або в Києві – до столиці їхати 20-30 хвилин.

Купити будинок в КГ «Северинівка» в Северинівці можна на деякому віддаленні від об’єктів інфраструктури або, навпаки, ближче до озера, дитячого садка або магазину – на генплані вийде підібрати підходящий варіант. Територія містечка закрита і знаходиться під відеоспостереженням, охорона працює цілодобово.

Технологія будівництва та типи нерухомості

Забудовник реалізує в котеджному селищі «Северинівка»:

  • двоповерхові котеджі з земельними ділянками;
  • дуплекси;
  • таунхауси.

Будинки побудовані з цегли і газоблоку в класичному північно-американському стилі. Всі новобудови витримані в єдиній архітектурній концепції, за рахунок чого виглядають органічно і акуратно.

Типові проекти котеджів, дуплексів і таунхаусів представлені в декількох варіантах і відрізняються зручними плануваннями. Покупці можуть вибрати новий будинок на 3 або 4 спальні з вбудованим гаражем на 1-2 авто, терасою, балконом. Деякі котеджі передбачають наявність кабінету, кухні, суміщеної з їдальнею, басейну.

Двоповерхові дуплекси включають 3 спальні, балкон, гараж на 1 машину. Таунхауси також займають два поверхи, оснащені двома спальнями, терасою і невеликою ділянкою землі. Внутрішні роботи виконуються до стадії під чистову обробку.

Продаж будинків в КГ «Северинівка» в Северинівці здійснюється по передоплаті. Про інші варіанти покупки житла – розстрочення або кредити – можна дізнатись за телефоном у менеджера з відділу продажів або на офіційному сайті. По телефону можна домовитися і про записи на перегляд будинків.

КМ «Садок Вишневий»

КМ «Садок Вишневий» розташований в районі з розвиненою соціальною інфраструктурою. У 5 хвилинах ходьби є продуктовий магазин і супермаркет, а в 10 хвилинах їзди в с. Гатне розмістилися спортивний клуб Sport Life і новий торгово-розважальний центр ТЦ «Мега Маркет» з кінотеатром «Батерфляй», салоном краси, роллердрома, кафе і магазинами, а біля метро «Теремки» – ТЦ «Магеллан». Сучасні дитячі садки, школи, аптека і поліклініка розташовані в с. Гатне і с. Крюковщина в радіусі 2 км від містечка

kotedgnue -gorodki

МАЄТОК

Перший в Україні котеджний комплекс преміум-сегмента, лауреат гран-прі конкурсу «Краще котеджне містечко» з 2007 по 2016 р.р. Всеукраїнського незалежного конкурсу «Котеджне містечко року».

Безперечні переваги Комплексу – унікальний природний ландшафт з лісовою зоною і мальовничим озером, вигідне місце розташування і відмінна транспортна доступність.

Комплекс розташований в екологічно чистому районі Київської області неподалік від села Іванковичі, в 11 км від Києва. Рівновіддалений від двох трас: Обухівської і Одеській, які завдяки своєму сучасному покриттю і великій пропускній здатності вважаються одними з кращих в Україні.

У «МАЄТКУ» все передбачено для створення комфортного, затишного заміського оточення, вираження своєї індивідуальності. Архітектура і ландшафт котеджного комплексу «Маєток» засновані на архітектурних традиціях країн Середземномор’я: Італії, Греції, Іспанії та Франції. Лаконічні сучасні архітектурні форми, мальовничі ландшафтні рішення, використання екологічних матеріалів в природній кольоровій гамі основа неповторної концепції елітного комплексу «Маєток». Його стиль – вишуканий мінімалізм, покликаний підкреслити красу навколишньої природи.

Crystal Forest

Crystal Forest – котеджне містечко в стилі хай-тек, спроектований архітектурною групою Tseh. 14 котеджів з власними земельними ділянками розташовані в мальовничому передмісті, в 12 кілометрах від кордону Києва.

Планування котеджів і їх розміщення на території містечка дозволяють в повній мірі насолодитися самотою і комфортом заміського життя. Крізь панорамні вікна в кімнати проникає більше сонячного світла і відкривається вид на ліс. Сидячи на своїй терасі можна буде милуватися навколишніми пейзажами.

Crystal Forest

Вітаград

«Вітаград» розташований в тридцяти хвилинах від центру Києва. На території котеджного містечка є еко-маркет, дитячий сад, ігровий майданчик, домашня пекарня, ресторан, кав’ярня, спа-салон і облаштований пляж. У семи кілометрах від КГ розташований перший в Україні аутлет-містечко «Мануфактура» з 75 бутиками, ресторанами, кондитерськими і кафе, а також дитячим розважальним центром «Дакленд» і ігровим майданчиком. Поруч з аутлет знаходяться фітнес-клуб, боулінг, стрілецький тир, кінотеатр «Батерфляй Кантрі» і «Мегамаркет». Любителі активного відпочинку зможуть проводити час в розташованому поруч з будинком кінноспортивному клубі.

У 15 хвилинах їзди від комплексу розташована лікарня «Феофанія», в якій можуть обслуговуватися мешканці котеджного містечка.

Витаград

Дуплекси «Фонтан»

«Фонтан» – це котеджне містечко в південному стилі: котеджі з мансардним поверхом, світлі тони оздоблення, чотирьохскатна покрівля з натуральної черепиці. У містечку реалізована концепція заміського життя поруч зі столицею – кожному котеджу пропонується прибудинкова ділянка від 3 до 4 соток, де можна організувати зону відпочинку, барбекю зону з басейном, дитячий ігровий, міні-сад або просто галявину на свіжому повітрі.

Спальні у всіх будинках орієнтовані в бік саду і ніде немає вікон, що виходять на глуху стіну сусідніх будинків. Перший поверх таунхаусів – це відкритий простір з панорамними вікнами і виходом на терасу. Конфігурація котеджів дозволяє розташувати на житлових поверхах і мансарді до 6 повноцінних кімнат.

Також в проекті території КМ «Фонтан» є дві загальні зони відпочинку: спортивний та дитячий майданчики, фонтан з басейном, барбекю зона.

Дуплексы «Фонтан»

 Green Hills

Котеджне містечко Green Hills – це перше американське містечко в Україні, побудоване великим британським девелопером Dragon-Ukrainian Properties & Development, з повністю функціонуючою соціальною та інженерною інфраструктурою. Селище розташоване в екологічно чистому районі біля села Віта-Поштова, в 10 км від Києва, в оточенні красивого лісу і трьох озер. Спільні барбекю по вихідним, організація родинних свят разом з сусідами і тепла, привітна обстановка – ось що робить життя тут унікальною.

А найвищий рівень комфорту та сервісу дозволить Вам забути про всі побутові проблеми.

spring new 4 scaled

Кришталеві джерела

КМ Кришталеві джерела пропонує нерухомість комфорт-класу в екологічно чистому районі Києва. Нові житлові приміщення побудовані на кордоні з Феофанією, тому мешканці зможуть насолоджуватися чистим повітрям і прогулянками на природі з близькими. Поблизу містечка також знаходиться урочище Теремки, Голосіївський ліс, Національний комплекс «Експоцентр України», Музей національної архітектури та побуту, а ще водойми. Розташування котеджного містечка Кришталеві джерела є альтернативним рішенням для багатьох інвесторів. Покупці оточені мальовничою природою, не страждатимуть через смог або шуми, але при цьому залишаються поблизу розвиненої столичної інфраструктури.

Такий проект представлений двоповерховими віллами в класичному стилі, які виконані з використанням якісних матеріалів. Стіни зведені з натуральної цегли, після чого утеплені шаром мінеральної вати і покриті декоративною штукатуркою. Для надійності нижня частина будівлі облицьована клінкерною цеглою, а сходинки на ганку вимощені противоскользящою плиткою.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 36

QDRO – terraced house

КГ Квадро Террас Хаус – це 16 квадрексов еліт класу, розташованих у Голосіївському районі столиці. Перевага проекту полягає в тому, що нерухомість виконана з використанням енергоефективних технологій і натуральних матеріалів. Інше житло в котеджному містечку QDRO – terraced house зацікавлять прогресивних людей, які хочуть поєднати життя в екологічному куточку Києва з модерним оформленням будинку і інфраструктурою мегаполіса.

Таунхауси в котеджному містечку Квадро Террас Хаус виконані в єдиному архітектурному стилі. У дизайні переважають прямі лінії, панорамне скління, сірі відтінки фасаду. Стіни зведені з дерева та утеплені базальтовою ватою, на вікнах встановлені енергозберігаючі склопакети, а в будинку встановлений тепловий насос для опалення та відеодомофон для безпеки. Ділянка закрита для чужих людей або авто, а ще тут працює власна служба охорони.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 37

Осокор

КМ Осокор – нерухомість елітного класу, яка приваблює інвесторів своїм розташуванням і унікальною концепцією. Проект знаходиться в мальовничому куточку столиці – районі Оскорки. Тут немає шкідливих виробництв і галасливих вулиць мегаполіса. При цьому на території є озеро з упорядкованим пляжем, волейбольним і дитячим майданчиком. Поблизу також є тенісний корт, футбольне поле, конюшня, ресторани, дитячі розвиваючі центри. Власники вілл в котеджному містечку Осокор будуть відчувати себе комфортно, не витрачають час на дорогу в центр і можуть насолоджуватися компанією близьких, друзів і членів сім’ї.

Перевагою містечка є закрита і охороння територія, а також завчасне підключення комунікаційних мереж. Ділянка цілодобово охороняється і огорожена парканом. Продаж котеджів в КГ Осокор проводиться з підведеним індивідуальним водопостачанням, електрикою і септиком. Для опалення змонтований електричний котел, тому легко регулювати мікроклімат в будинку. Покупці можуть самостійно звести житловий будинок по запропонованим проектом або замовити житло «під ключ».

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 38

Сім озер

Котеджне селище від будівельної компанії Evrodim (Євродім) розташоване в Василькові, Київської обл. КМ Сім озер забезпечує комфортні умови проживання, оскільки поруч розташовані необхідні об’єкти інфраструктури: навчальні заклади, тц, ринок, магазини, парк, школа, садок, автостоянка. По карті можна оцінити близькість тих чи інших об’єктів до майбутнього місця проживання. Щоб переконатися в достатньому рівні розвитку інфраструктури, не завадить відвідати селище особисто.

У селищі представлена ​​нерухомість комфорт класу, кількість котеджів – 110. Технологія в котеджному містечку – сип. Висота стель в приміщеннях досягає 2.8 м. Квадратні метри передають власникам з індивідуальне опаленням. Котеджі реалізують разом з територією розміром 948 соток. Якщо у вас є автомобіль, вам буде корисно знати, що в цьому КМ є парковка.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 39

Зелений бульвар

Зовні всі будинки оброблені в єдиному стилі – світлий оштукатурений фасад з бежевими вставками плитки, темна покрівля з металочерепиці. На перший погляд навіть і не відрізниш, які будинки побудовані з газоблоку, а які – з панелей. Скрізь однакові парканчики з темного металевого «паркану». Виглядає містечко з боку акуратно і презентабельно.

Є будинки в один і два поверхи, є побільше і поменше, є зі стелями вище (з газоблоку), а є нижче (з СИП-панелей), є проекти з гаражем, а є з навісом. Є навіть дуплекси – непоганий варіант для сімей з дорослими дітьми.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 40

Оптимізація доступу до парковок в котеджних містечках

Важливість систем контролю доступу

У сучасному світі, де автомобілі стали невід’ємною частиною нашого життя, ефективне управління парковками стає все більш важливим. Це особливо стосується коттеджних містечок, де безпека та комфорт мешканців є пріоритетом. Системи контролю доступу до парковок можуть стати відповіддю на ці виклики.

  • Безпека та контроль. Перш за все, системи контролю доступу допомагають забезпечити безпеку на території коттеджного містечка. Вони обмежують доступ для невідомих осіб та небажаних відвідувачів, що дозволяє мешканцям відчувати себе більш впевнено.
  • Ефективність та комфорт. Системи контролю доступу дозволяють автоматизувати процес в’їзду та виїзду автомобілів, що зменшує час очікування та покращує загальну ефективність парковки. Це забезпечує комфорт для мешканців, які можуть швидко та без зусиль в’їхати та виїхати з території.
  • Моніторинг та звітність. Більшість систем контролю доступу включають можливості моніторингу та звітності. Це дозволяє адміністрації коттеджного містечка відстежувати та аналізувати використання парковки, що може бути корисним для планування та внесення коректив у роботу парковки.
  • Інтеграція з іншими системами. Системи контролю доступу можуть інтегруватися з іншими системами, такими як системи оплати або системи відеоспостереження, для створення більш повноцінного та ефективного рішення для управління парковкою.

Усі ці переваги роблять системи контролю доступу до парковок важливим інструментом для коттеджних містечок, що прагнуть забезпечити безпеку, ефективність та комфорт для своїх мешканців. Вибір правильної системи контролю доступу може значно покращити якість життя в коттеджних містечках та зробити їх більш привабливими для потенційних мешканців.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі