8 Типів контенту для Вашої бізнес сторінки в Instagram
15 Листопада, 2018
933  

8 Типів контенту для Вашої бізнес сторінки в Instagram

У країнах СНД налічується понад 50 мільйонів користувачів в Instagram та з кожним днем ​​кількість користувачів росте.

З ростом аудиторії і ростуть її апетити. Але з іншого боку збільшується також кількість опублікованого контенту. Що викликає боротьбу за увагу.

Залучення та  утримання інтересу до ваших публікацій Instagram є одним з ключових факторів успішного ведення бізнес профілю в цій соціальній мережі, та й не тільки  в цій.

Далі в статті піде мова про 8 варіантів публікацій в Instagram які допоможуть залучити інтерес та  збільшити взаємодію з користувачами та контентом.

8 Варіантів публікацій в Instagram

1.Особисті публікації.

За будь-яким бізнесом стоять  конкретні люди: менеджери, бухгалтера, маркетологи, програмісти, робітники, прибиральниці, охоронці та інші цікаві люди.

Показуючи співробітників вашої компанії, а так само взаємодію  співробітників з клієнтами ви піддаєте вашому бізнесу людську подобу. Що набагато більш розташовує користувачів Instagram – як ваших передплатників, так і тих, хто вас знайшов за іншими джерелами – взаємодіяти з публікацією.

Субботник 👌👍😉 #мехбуд #выставка #заборы #киев #фасады #потолки

Публикация от Zavod #Mehbud (@mehbud1)

Якщо подивитися на статистику нашого аккаунта, то фото з людьми набирають більшої взаємодії ніж інші фото. Але наш Instagram @mehbud1 несе функціонал портфоліо, в зв’язку з цим публікації з людьми (працівниками, клієнтами) не становлять великої кількості.

2.Публікації-заклики (взаємодія).

Публікації які допомагають користувачеві легко взяти участь:  лайк або коментар. наприклад

Виберете це або це …?
Що ви думаєте про це…?
Ви б зробили – це …?
Вставте пропущене слово (на такий тип публікаціях іноді доводиться видаляти багато коментарів).

Я більш ніж впевнений що ви зустрічали публікації в Instagram зі знаком питання в кінці речення.

Що б такі публікації приносили результат потрібно або добре знати свою аудиторію або досить часто експериментувати з питаннями.

3. Розкажіть історію.

Історії можуть бути або розписані в описі до фотографії або це може бути цикл фотографій, або це може бути невелика відео історія. Історія це невелика розповідна розповідь, яку можна зробити захоплюючою якщо додати  щось особисте, персональне.

Є багато цікавих історій які швидко розлетілися по соціальним мережам. Більшість з них включають людські емоції, цікаві думки та  зачіпають почуття читачів. (На даному фото кількість коментарів та  3 діалога у директі )

4.Мотиваційні публікації.

В основному до цих  публікацій  пишуться  цитати відомих людей. Додайте до цього ще й цікаву картинку та  напишіть трохи опису.

Але можна знайти дуже багато акаунтів які зловживають такого роду публікаціями та  тільки зменшують видимість й  кількість взаємодій з публікацією.

5.Відео.

За статистикою в Instagram проглядається більше 11 мільярдів відео щодня. Так, це неймовірна кількість. І дуже приємно коли деякі з цих переглядів припадають саме на ваше відео в Instagram.

Відео можна не тільки записати на телефон, а так само скористатися додатками типу Boomerang для Instagram.

6.Гумор.

Приємно опублікувати те, що когось змусить посміхнутися. Зазвичай такі фото можуть спричинити за собою не тільки лайки а й позначки друзів, а іноді й обговорення.

Чудовий спосіб взаємодії з аудиторією та її потенційне збільшення. Але не забувайте про те що гумор не повинен бути образливим та / або не пристойним (так як можуть заблокувати).

Так само постараєтеся тримати баланс і не перенаситити ваш аккаунт жартами та  приколами.

Ми за посмішки!

7.Публікації по суті.

Публікації, в яких контент допомагає користувачеві в ухваленні рішення або показує можливості вибору і + і – кожного з варіантів. Іншими словами це так би мовити освітній контент.

Коли ви додаєте цінну вагу до своєї публікації в Instagram у вигляді знань. Я б називав такі публікації «поділися», а не «штовхни».

8. Ваші Інстаістроіі.

Історії які ви публікуєте в Instagram так само відмінно можуть вписатися та  залишитися в стрічці ваших публікацій. Ви можете самі оцінити якість зробленої вами історії, по реакції користувачів. І якщо історія зібрала багато переглядів та  коментарів сміливо перепубліковуємо  її в стрічку.

Висновки

Які висновки можна зробити з вище написаного:

  • Підготувати чек лист про те, що повинно бути в публікації.
  • Бажано спланувати та  пропрацювати публікації заздалегідь з командою. А краще вести календар публікацій в якому планувати ті чи інші типи публікацій.
    Аналізувати результативність публікованих матеріалів та коригувати план.

Виробництво якісного контенту – це чимала праця, яку  ми готові частково зняти в ваших плечей. Більш докладно про причини чому варто віддати створення контенту в Instagram в руки професіоналів можна почитати тут

А з пропозицією нашої компанії можна ознайомитися, натиснувши на цю кнопку.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі