Чому компаніям по заміському будівництву варто розміщуватися на порталі Домстрой
29 Січня, 2021
203  

Чому компаніям по заміському будівництву варто розміщуватися на порталі Домстрой

Якщо Ваша компанія спеціалізується у сфері заміського будівництва, ласкаво запрошуємо для розміщення на порталі ДомСтрой.

3 3

Саме тут Ви віднайдете відповідні категорії до Вашого напрямку  діяльності. Ми охоче розміщуємо інформацію про системи опалення та обігріву, ізоляційні матеріали, каналізацію та водопровідні комунікації. Також на нашому ресурсі розміщені такі категорії як  капітальне будівництво, покрівельні матеріали, оздоблювальні роботи та ремонт. Ми охоче пропонуємо послуги покриття для підлоги та будівельну хімію.

4 3

Наш сайт,  будівельний портал ДомСтрой, у зручній формі для користувачів подає всю необхідну інформацію про будівельні матеріали, їх ціни, спеціалізовані магазини та відгуки клієнтів наданих послуг. Завдяки нашому порталу Ви можете з легкістю знайти необхідні товари зі сфери будівництва, а також актуальні пропозиції та попит на проведення будівельних робіт.

Платформа ДомСтрой представляє кращих майстрів з проведення ремонту, серед яких Ви можете без жодних перешкод підібрати кваліфікованих фахівців або ж знайти перевірену  бригаду. За потреби, Ви можете ознайомитися з каталогом будівельної техніки, і не тільки, адже на порталі розміщені послуги її оренди.

2 3

Саме завдяки поєднанню  різноманітних видів будівельної діяльності, наш портал став Першим спеціалізованим будівельним порталом України, за допомогою якого Ваша компанія отримає нових клієнтів, а отже стане ще більше успішною!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі