ТОП архітектурних українських Ютуб каналів
4 Серпня, 2022
341  

ТОП архітектурних українських Ютуб каналів

Там так багато треба дізнатись про архітектуру, але так мало часу. Багато архітекторів мають безліч джерел для його архітектурних знань, і саме тому ми зібрали короткий список наших ТОП архітектурних українських Ютуб каналів і вибрали для вас найцікавіші відео з цих каналів:

Канал «Формат А:1» – про розвиток сучасної України, архітектуру, урбаністику та відновлення, реконструкцію, ревіталізацію українських міст та розвиток суспільства.

Проект присвячений архітектурі інтер’єрів, створених ТОП-дизайнерами та архітекторами України, переможцями, відібраними міжнародним журі конкурсу INTERIORGODA.

За 23 роки роботи журналу “Дім та інтер’єр” випустили понад 4 000 000 000 сторінок про дизайн, за 14 років проведення конкурсу INTERIORGODA переглянули понад 25 000 робіт, провели десятки метрономів, презентацій, понад 10 000 фото об’єктів українських дизайнерів. Канал зібрав досвід, експертизу та візуалізували її у новій програмі DEZIGNER.

Відео виходить щотижня на YouTube каналі DEZIGNER. Підпишіться і дивіться першим прем’єру!

Достатньо один раз побачити!

На каналі: про бренди, вибір побутової техніки, кольори та інтер’єр.

Не можна спроектувати комфортабельний будинок, якщо ви не знаєте, що таке стосунки. Якщо ви не усвідомлюєте, що створюючи простір, ви проектуєте взаємодію людей, яким довго жити поруч – нічого не вийде. Неможливо створити дизайн, що надихає, якщо ви не вмієте любити всім серцем. Дизайн має бути продовженням пристрасної розмови, цікавої розмови про почуття. Дизайн – це про кохання.

Марко Савицький – архітектор, засновник архітектурного бюро Savytskyy Design і на цьому каналі ви знайдете багато чесних та пристрасних діалогів про людей, кохання та архітектуру.

Громадська організація Urban Forms Center – неурядова організація, створена у 2014 році у Харкові. Спеціалізуються у сфері сталого розвитку міст та спільнот разом із дослідженням архітектурної та культурної спадщини України та світу.

Компанія архітектури та дизайну пропонує комплексний підхід до всього процесу – від ідеї до кінцевої реалізації. Створюють лише сучасний дизайн, що відображає ваш стиль життя, характер та уподобання.

На ютюб каналі про:

  • предметний дизайн
  • дизайн інтер’єру
  • приватне будівництво
  • багатоповерхове будівництво

Мирослав створив цей канал для того, щоб представляти вам творчі відео на архітектурну тематику.

На каналі автор малюватиме, проектуватиме та досліджуватиме.

Серед основних напрямів каналу:

  • популяризація вітчизняних та світових архітектурних пам’яток;
  • популяризація замальовок в архітектурі

Заходьте, дивіться та головне підписуйтесь!

ГО Платформа “Use to IDT” канал про розвиток міст, про концепції інтегрованого розвитку, інструменти взаємодії просторового розвитку, містобудування та планування територій. Містобудівна політика українських міст, поселень, ВТГ.

author
Владимир Рубленко
Про автора:

  Эксперт по фасадному строительству. Ведущий специалист по работе с корпоративными клиентами. ПрАТ “Завод Мехбуд”. Предоставление квалифицированной консультации по вопросам фасадн...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі