Де придбати ділянку для будівництва будинку
20 Лютого, 2020
319  

Де придбати ділянку для будівництва будинку

pokypka-yzastka-mal

Земельна ділянка для будівництва обирається задовго до планування поверховості будинку, розташування кімнат та підбору меблів. Вибір місця під будівництво – запорука успішної та довгої служби будови, а також комфорту і зручності всіх мешканців

Найчастіше землю купують молоді сім’ї, які продають свою нерухомість в Києві і хочуть переїхати у власний будинок в передмісті. Це пов’язано з тим, що столиця стає все менш придатною для життя сімей з дітьми – немає місця для прогулянок, крім як уздовж доріг. У більшості селищ під Києвом у підростаючого покоління є можливість грати у дворі, в футбол на лугах зі своїми однолітками і плавати в річці або озері все літо. Тому близькість річки, озера чи лісу – важлива вимога при виборі ділянки

pokypka-yzastka-mal

Перед купівлею земельної ділянки треба вивчити всю його історію від моменту виділення першого власника. Дуже часто можна знайти порушення, особливо в процесі зміни цільового призначення ділянки, наприклад, при передачі земель сільськогосподарського призначення під забудову. Це може спричинити проблеми. При оформленні дозволів на будівництво будинку може виявитися, що проводити будь-які роботи на ділянці заборонено. І вирішенням цієї проблеми доведеться займатися новому власнику.

Потенційному власнику землі краще отримати консультацію геологів до підписання договору купівлі-продажу. Спеціаліст розповість, на якій глибині розташовані підземні води і яка їх якість. Може виявитися, що бити  свердловину доведеться на 90-100 метрів, а вартість таких робіт становить 300-350 грн за кожен погонний метр. А  вода може виявитися низької якості.

Список онлайн ресурсів, де Ви можете придбати ділянку згідно Ваших вихідних вимог

Feodal

Feodal – це інформаційний інтернет ресурс, на якому зібрана інформація про земельні ділянки та об’єкти нерухомості на них, виставлених на продаж або оренду, тут можна замовити комплекс необхідних послуг для укладення цивільно-правових угод або отримати виписку з Державного земельного кадастру, Експертної грошову оцінку земельної ділянки, Інформаційну довідку з Державного реєстру прав на нерухоме майно.
Обмінний XML файл на земельну ділянку, для внесення змін до ДЗК, перевірити земельну ділянку за Єдиним державним реєстром судових рішень або встановити оригінальність Витяги з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

У нас зібрана інформація про продаж земельних ділянок:

  • що належать банкам, які ліквідуються
  • право оренди яких вистелене на продаж державними органами та органами місцевого самоуправління право оренди яких належить  фізичним та юридичним особам.
pokypka-yzastka-mal

Landelity

Основна мета нашого сайту безкоштовних оголошень продажу нерухомості полягає в максимально зручною продажу та  пошуку. Завдяки простому пошуку нерухомості на карті, Ви можете знайти будинки, квартири та земельні ділянки для продажу або оренди як на місцевому ринку, так і за кордоном.

Розширені можливості пошуку дозволяють налаштувати параметри щоб знайти саме ту нерухомість яку Ви шукаєте. Супутниковий режим карти забезпечує природний вигляд об’єктів та дає кращі відчуття розміщення та  розмірів нерухомості для продажу чи оренди.
Більше не потрібно вводити адреси або поштові коди для пошуку, замість цього у вас є карта світу! Просто перемістіть карту, плзначте  масштаб та  знайдіть нерухомість в будь-якому місці Землі.
Безкоштовні оголошення з продажу нерухомості на нашому сайті містять реальні будинки, квартири та  земельні ділянки. Єдиними джерелами оголошень є прямі продавці – власники нерухомості, ріелтори, брокери, агенти.
Детальна інформація про кожен об’єкт нерухомості для продажу містить  в собі зображення місця розташування на карті з межами ділянки, фотографії будинку, квартири, земельної ділянки, докладний опис та  статистику переглядів. Продавці нерухомості мають можливість додавати будь-які дані в описі.
Міжнародні можливості нашого сайту безкоштовних оголошень можуть привернути увагу не тільки місцевих продавців, але також допомогти покупцям з усього світу знайти бажану нерухомість!
Наша карта безкоштовних оголошень з продажу нерухомості містить максимально повну інформацію про об’єкти нерухомості. Неможливо розмістити оголошення без дійсного місцезнаходження, фотографій та  докладного опису. Всі оголошення з продажу нерухомості модеруються в ручному режимі на відповідність нашим стандартам.

pokypka-yzastka-mal

Портал 100realty.ua

Цей портал підійде Вам в тому випадку, якщо Ви плануєте переїхати жити в передмістя Києва, Київської області.

Головним завданням 100realty.ua є відстеження, моніторинг основних цінових змін у всіх сегментах нерухомого майна житла, комерційної нерухомості, сегмента заміських будинків та  земельних ділянок. Крім цього, завданням ресурсу також є інформування широкої громадськості про основні події на ринку.

На сайті доступний зручний фільтр, завдяки якому Ви без проблем побачите перелік доступних для купівлі  ділянок і можливо саме Ваша ділянку знайдеться саме там.

pokypka-yzastka-mal

МегаМаклер

Також один з спеціалізованих ресурсів де зібрана база нерухомості доступна для купівлі , також завдяки зручним фільтрам Ви без проблем зможете подивитися доступні ділянки в тому  населеному пункті який Вас цікавить.

pokypka-yzastka-mal

ОЛХ

OLX.ua – найбільший сервіс оголошень України. Величезна база пропозицій різним категоріям. Розділ Нерухомість на сайті олх доволі  популярний.

saitu-stroiteley

Якщо у Вас немає ні часу ні бажання займатися пошуком та  підбором ділянки, а також перевіркою документів самостійно Ви можете звернутися в агенції з нерухомості і разом з фахівцем вже підібрати відповідний для Вас варіант. Перелік найкращих агенств, агентів і фахівців з нерухомості можна подивитися тут

Отже, підбиваючи підсумок, що при виборі ділянки під будівництво будинку слід врахувати кілька факторів. Так ціна землі на різні типи землі відрізняється і відповідно земля в межах населених пунктів коштує дорожче, і місце розташування і які землі та  ін. Будуть впливати на ціну землі. Також слід визначитися, що вам необхідно будувати, якщо ви хочете невеликий заміський будиночок для літнього відпочинку то краще обрати землю для індивідуального садівництва, якщо хочете заміський будинок з усіма умовами і без можливості зареєструватися там то краще землю під індивідуальне дачне будівництво, а якщо ви хочете побудувати повноцінний житловий будинок, але в межах населеного пункту то звичайно ж вибирайте землю для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі