Корпоративне таксі – наш досвід
17 Березня, 2020
360  

Корпоративне таксі – наш досвід

¦Ф¦¬¦¬¦-¦¦¦- ¦-¦¦¦¬ ¦-¦-¦¬¦-¦-¦-¦¬TП (4)

Будь-яка компанія, тим більше велике промислове підприємство, змушене утримувати досить великий автопарк. Ця необхідність зумовлена тим, що співробітникам регулярно потрібно здійснювати різні поїздки – від перевезення документів, які не можна довірити кур’єру, до виїздів на заміри. При цьому зміст декількох машин з водіями лягає  серйозним навантаженням на бюджет, а використання власних автомобілів співробітників теж не може бути розумним виходом.

На щастя, є ще один, більш практичний варіант – корпоративне таксі.

Що таке корпоративне таксі: досвід використання послуги

Корпоративне таксі – це послуга, яка все частіше стає альтернативною для компаній, які не планують зжерти свій автопарк.
При цьому:

  • Компанія укладає договір зі службою таксі або іншим перевізником.
  • У договорі прописуються обов’язкові вимоги – наприклад, термін подачі машини за заявкою або клас автомобіля.
  • При необхідності співробітник компанії або керівник департаменту залишає заявку, яка обробляється в пріоритетному режимі.
4

Завод «Мехбуд» користується послугами корпоративного таксі регулярно.

  • Основні напрямки поїздок:
  • Виїзди майстрів на виміри або огляд території для складання ескізних проектів.
  • Ділові зустрічі.
  • Відправка документів в державні органи.

Переваги для організації та її співробітників

Основна причина, через які компанії все частіше використовують таку послугу як корпоративне таксі – це економія. Так, наявність власних машин може бути зручною, але витрати на їх купівлю, зміст, а також оплату роботи водіїв будуть колосальними. Такий підхід виправданий тільки в тому випадку, якщо машина експлуатується практично постійно – для разових (нехай і частих) поїздок корпоративне таксі набагато вигідніше.

2

Крім того, в перелік  переваг можна включити:

  • Необмежена кількість заявок. Для виїзду на кілька об’єктів не потрібно очікувати, поки звільниться єдина машина з водієм – замовляти таксі можна тоді, коли воно дійсно потрібно. Це ж стосується ділових зустрічей та інших поїздок: співробітники не прив’язуються до графіку роботи машин підприємства, що значно спрощує планування.
  • Делегування ризиків. Якщо штатний автомобіль зламається, доведеться чекати, поки його не відремонтують. У випадку з таксі така проблема відсутня в принципі.
  • Гарантія подачі та  високу якість машини. Це – явна перевага корпоративного таксі над звичайним. При наявності договору з компанією-перевізником заявки вашої організації отримують пріоритет, так що ймовірність довгого очікування подачі зводиться до мінімуму. Крім того, в договорі зазвичай прописується мінімальний клас авто – тому ситуації, коли на виклик приїжджає «вбита» машина, повністю виключені. Якщо ж просто замовляти таксі – ймовірність їхати на ділову зустріч в салоні «Жигулях» буде дуже суттєвою.
    Таким чином, корпоративне таксі – це дійсно вигідне рішення для тих компаній, які прагнуть заощадити, але в одночас  не готові «пересаджувати» своїх співробітників на громадський транспорт.
3

На що звернути увагу при виборі перевізника?

При виборі компанії, яка буде надавати послуги «корпоративного таксі» варто врахувати кілька факторів:

  • Автопарк. Наявність досить великої кількості автомобілів потрібного  вам класу критичне. У години пік попит на таксі дуже високий, та  тільки при достатньому  великому автопарку компанія зможе в принципі виконати вашу заявку.
  • Тарифи. Договір на надання послуг корпоративного таксі полягає в першу чергу з метою економії. Якщо тарифи будуть занадто високими, то вигода значно зменшиться. Втім, висока конкуренція на ринку пасажирських перевезень змушує підприємства утримувати ціни в розумному коридорі.
  • Репутація. Це, мабуть, найважливіше. Тільки реальні відгуки про компанію-перевізника дозволять вам оцінити перспективу співпраці з нею.
¦Ф¦¬¦¬¦-¦¦¦- ¦-¦¦¦¬ ¦-¦-¦¬¦-¦-¦-¦¬TП (1)

Ми сподіваємося, що опис нашого досвіду співпраці з компаніями, що надають послуги корпоративного таксі, буде вам досить корисним! Крім того, ми з радістю відповімо на всі виникаючі у вас питання.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі