ТОП будівельних українських Ютуб каналів
4 Серпня, 2022
379  

ТОП будівельних українських Ютуб каналів

Ютуб давно є корисною бібліотекою, де можна знайти багато корисної інформації. Для професійних і домашніх майстрів на цьому майданчику є безліч оглядів на інструменти та будівельне обладнання, а також нескінченний список лайфхаків у будівництві.

У цьому ТОПі представлені 8 будівельних українських Ютуб каналів із простою та цікавою подачею інформації

Це канал інтернет-магазину STORGOM.UA лідера у ніші – інструментів та обладнання. Намагаються знімати для вас відео-огляди максимально корисними та інформативними, без води, лише поділу.

Якщо шукаєте огляди, то вам саме до STORGOM!

STORGOM

Ви побачите найцікавіше: від розпилу автомобіля у прямому ефірі до інструкцій з виготовлення меблів для дому своїми руками. Саме через відео з рубрики «Зроби сам», знаряддя інструментами Dnipro-M, Ви з легкістю зможете повторити вироби або зробити ремонт в будинку, підготувавшись за оглядами інструментів і лайфхакам наших роликів.

Завдяки шаленим краш-тестам Ви зможете переконатися у надійності вибраних інструментів. Dnipro-M – український бренд електроінструменту із надійною гарантією. 98% інструменту працює без поломок понад 3 роки. А у фірмових магазинах Dnipro-M ви отримаєте додаткову консультацію та допомогу з вибором свого ідеального електроінструменту: шуруповерт, болгарка, будівельний фен, дриль та багато іншого.

Dnipro-M

Компанія “КБК” заснована у 2012 році. Нині у команді зібрано фахівці – архітектори, інженери та будівельники, які напрацювали великий досвід каркасного будівництва в Україні.

Профіль компанії: будівництво малоповерхових житлових будинків, об’єктів нерухомості комерційного призначення, рекреаційних комплексів та релігійних споруд на базі сучасних енергоефективних технологій.

Хотілося б відзначити, що компанія “КБК” займається виключно енергоефективним будівництвом.

На ютюб каналі знайдете все про будівництво будинків!

Цікаво, як побудувати заміський будинок у лофт-стилі, як зі звичайної дачі зробити котедж?

Автор каналу Трепанація розповідає все – починаючи від покупки ділянки і до закінчення будівництва будинку.

Одноповерховий Київ – не рекламують і не нав’язують свій продукт, будівельна компанія просто показує всі етапи виконаної роботи на своєму ютюб каналі.

За цей час звели понад 300 будинків.

Одноэтажный Киев

“Велике будівництво” – урядова програма в Україні, ініційована президентом України Володимиром Зеленським у березні 2020 року. Метою програми було заявлено покращення транспортної, освітньої, соціальної та спортивної інфраструктури.

На жаль, через війну – програму було припинено. На каналі можете побачити результати виконаної роботи.

Велике Будівництво

Канал присвячений діяльності компанії Siniat в Україні, переваг гіпсової продукції PLATO та плит Cementex, технічним порадам з монтажу. Сьогодні Siniat пропонує споживачеві широкий асортимент української та імпортної продукції:

  • гіпсокартонні плити PLATO;
  • фіброцементні плити SINIAT Cementex (Kalsi);
  • сухі гіпсові суміші PLATO та NIDA;
  • готові доломітові суміші NIDA;
  • металевий профіль та аксесуари для гіпсокартонних та цементних плит.
Siniat Ukraine

На цьому каналі автор розміщує відео зі своїми ідеями та механізмами (все, що можна зробити своїми руками).

Задавайте запитання та пишіть коментарі, творець каналу з радістю відповість на будь-яке ваше запитання!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі