ТОП 10 Дизайнерських акаунтів у instagram на які варто підписатися
14 Грудня, 2021
387  

ТОП 10 Дизайнерських акаунтів у instagram на які варто підписатися

Instagram вже давно став головним майданчиком, на якому ми дізнаємося всі найсвіжіші новини, отримуємо знання та насолоджуємось красою. У тому числі й у сфері дизайну. Тренди, бренди, новинки, проекти найкращих дизайнерів та спілкування з ними – все це тут. Але серед тисяч акаунтів трапляються абсолютно особливі, повз які неможливо пройти байдуже. Завод Мехбуд зібрав список найкращих дизайнерських акаунтів в instagram на які варто підписатися.

baza_dizainerov

Тут ви знайдете свого замовника чи виконавця.

У baza_dizainerov можете:

  • подивитися всіх та обрати свого дизайнера;
  • знайти підрядників, виробників, візуалізаторів у своєму місті.

У кожному пості База Дизайнерів пропонує познайомитися зі студією, дизайнером, візаулізатором, архітектором, шоурумом чи салоном. Про них отримаєте таку інформацію: послуги, фішки, контакти, досвід роботи.

decor_journal

Акаунт пропонує:

  • Надихаючі ідеї
  • Сучасні інтер’єри
  • Цікаві дизайнерські рішення

Також на сторінці проходить багато опитувальників, на кшталт – “Яка вітальня вам подобається більше? 1 або 2?”, які допоможуть обрати більш цікавий та актуальний дизайн.

cottage_blog

На сторінці представлені інтер’єри заміських будинків – ідеї та атмосферні добірки.

Автори блогу активно взаємодіють з підписниками, просять ділитися ідеями та готовими рішеннями в коментарях.

Якщо не знаєте, як створити затишну атмосферу у своєму заміському будинку/котеджі/дачі, вам точно сюди.

bestdizain

Найкраща добірка інтер’єру та дизайн для дому. На сторінці ви зможете ознайомитися з варіантами дизайнерських рішень, дізнатися про модні відтінки. Вибрати оптимальне рішення для своєї квартири/заміського будинку. І просто надихнутися сучасними та новаторськими тенденціями.

uyut.doma

Ви переїхали в нову квартиру, завершили довгий ремонт і вже маєте насолоджуватися комфортом власного будинку, але чогось не вистачає? Чи, може, вам більше не хочеться повертатися до своєї квартири? Можливо, проблема в тому, що вашому житлу не вистачає затишку. Якщо у вас не з’являється відчуття «вдома», як тільки ви потрапляєте у квартиру, варто замислитись: що потрібно додати в інтер’єр для створення затишної атмосфери? Найкраще рішення для вашого затишку на uyut.doma.

dizain_doma_shik

Найрозкішніші ДИЗАЙНИ на обліковому записі dizain_doma_shik.

Будівництво гарного будинку та котеджу – питання, що вимагає детального опрацювання дизайн-проекту та функціоналу майбутньої заміської резиденції, її інтер’єру та екстер’єру. Познайомтеся з прикладами того, як виглядають красиві інтер’єри будинків, створені професійними дизайнерами, на фото.

interier.doma

Зацікавлені в тому, щоб усередині будинок був комфортабельним, практичним і чимось унікальним? Саме цього можна досягти, якщо познайомитись зі сторінкою interier.doma. Там ви точно не знайдете нудних дизайнів, адже автори проекту не мислять шаблонами.

home_blog

Дача – це величезне поле для творчості! Заміський будинок і сад стануть найулюбленішим місцем на планеті, якщо вкласти в них душу та трохи вільного часу. home_blog – по-справжньому затишний блог, який ділиться простими ідеями для створення комфорту в будинку.

studia_54

Дизайни studia_54 точно не залишать вас байдужими.

Студія пропонує проектування інтер’єрів та будинків класу luxe, а також будівництво та комплектацію під ключ.

kvartira_moej_mechty

Назва профілю говорить сама за себе: квартира моєї мрії.

Для кожної людини будинок – це особливе та дуже важливе місце. Тут можна відпочити, прийти до тями, бути самим собою. У своєму будинку кожен повинен почуватися захищено та впевнено.

Розробка дизайну та ідеї для ремонту, все це побачите на сторінці kvartira_moej_mechty.

Mehbud logo
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі