ТОП Ютуб каналів з Дизайну Будинку
14 Грудня, 2021
223  

ТОП Ютуб каналів з Дизайну Будинку

Інтернет практично задарма ділиться з нами нескінченним потоком найрізноманітнішої інформації. З очевидних причин відеоролики є найпопулярнішим способом отримання нових знань. У світі дизайну працюють ті самі принципи.

Завод Мехбуд вирішив розповісти вам про найцікавіші, популярні та просто вражаючі Ютуб канали з Дизайну Будинку.

Exploring Alternatives

Це блог альтернативного живого відеоконтенту, який проінформує та надихне вас.

Щотижня публікуються нові відеоролики про людей, які живуть у крихітних будинках, фургонах, автофургонах та човнах; та людях, які вивчають довгострокові подорожі, мінімалізм, життя без відходів, життя поза мережею та багато іншого.

З цього контенту можете підкреслити нетривіальні ідеї для створення оригінальних дизайнів будинків.

1

Територія Будинку

Тут ви знайдете велику кількість оглядів на сучасні будинки. Ідеї та натхнення заміською архітектурою.

Блог ділиться на плейлисти, зокрема, зможете ознайомитися з проектами як просторих котеджів, так і компактних будинків.

Також зможете дізнатися цінник на ринку за даними об’єктами.

2

The Local Project

The Local Project ділиться незвичайним дизайном для натхненної спільноти. Команда прагне відстоювати найкраще від лідерів галузі та початківців дизайнерів. Від невеликої майстерні дизайнера, що подає надії, до найцікавіших житлових проектів і глобальних новаторів в області дизайну – наголошують на епічний, орієнтований на людину дизайн і продукти.

Блог розповідає історії – вникає в людей та розповіді про дизайн, від того, як він створюється, до того, як його використовують. Мета блогу полягає у створенні надихаючого, оригінального та широко поширеного контенту, який допоможе просувати найкращий дизайн.

3

Kh DESIGN

KH Design – це покроковий посібник з архітектурної візуалізації, тривимірного моделювання та тривимірної анімації проекту House Designs, створений Нолен.

Беріть чашку чаю та насолоджуйтесь усіма 3D-відео разом із нами.

4

Творча майстерня Geometrium займається створенням дизайну інтер’єрів у сучасному стилі з екологічно чистих матеріалів. Спеціалізуються на квартирах площею від 70-200 м2 та заміських будинках від 150-400 м2 для приватних клієнтів. Також проектують екоінтер’єри кафе, барів, ресторанів, готелів, магазинів та шоу-румів для бізнес-клієнтів.

Якщо вас цікавить сучасний дизайн інтер’єру, унікальний декор кімнат, огляди виставок з трендовими інтер’єрами, рум тури по однокімнатним квартирам та великим апартаментам, а також планування, оздоблення та ремонт квартир, то на каналі Геометріум ви знайдете масу професійних відео на цю тему.

9

Комерційний блог Philein BudgetHomes прагне надати кожному, незалежно від соціально-економічних відмінностей, доступ до моделей будинків високої якості. Розміщені роботи ВИКЛЮЧНО ДЛЯ НАТХНЕННЯ. Жоден дизайн не може бути використаний для особистої вигоди.

5

Кожен проект блогу пропонує:

  • екскурсію до сучасного будинку;
  • загальну житлову площу будинку;
  • знайомство з кімнатами, їх розташуванням та розмірами;
  • орієнтовну вартість проекту.
6

На блозі зможете знайти фотографії нерухомості, архітектури та інтер’єрів, кінематографічні маркетингові фільми, віртуальні 3D-тури.

Підчерпніть ідеї у цих проектах для реалізації своїх дизайнів.

7

Цей канал присвячений дизайну будинків та вілл за допомогою Sketchup та Lumion. Усі плани, які публікує команда блогу, можна завантажити безкоштовно – https://samphoas.com/.

8

Ласкаво просимо на канал YouTube, де демонструють останні технологічні винаходи та гаджети з усього світу! Щоб надихнути свій розум, виявіть творчий підхід.

Незвичайні рішення в інтер’єрах, дивовижні огорожі для будинків та захоплюючі дизайни будинків – все це знайдете у Future Tech.

10
10
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі