ТОП архітектурних та будівельних виставок у світі 2023 року
26 Січня, 2023
317  

ТОП архітектурних та будівельних виставок у світі 2023 року

У нашому огляді ми зібрали для вас найбільш значущі події у сфері будівництва та архітектури, які відбудуться вже цього року.

BUDMA 2023

31.01.2023 – 03.02.2023

Познань, Польща, Poznan International Fair

BUDMA 2023

BUDMA – це найбільша будівельна виставка в Польщі, Центральній та Східній Європі. Презентація новітніх технологій на виставці, продуктів та рішень відображається в обсязі будівельних та ремонтних робіт у сезон після ярмарку.

Виробники та постачальники будівельної галузі демонструють на виставці свою продукцію та послуги. BUDMA щороку представляє своїм учасникам багато натхнення, величезну дозу знань та насамперед можливості для ділових переговорів. Експоненти доповнені багатою програмою заходів, дебатів, конференцій та семінарів, присвячених новітнім тенденціям та галузі, що проводяться визнаними галузевими органами.

Тематичне охоплення виставки:

  • Стіни та фасади
  • Ворота
  • Стелі
  • Системи оздоблення
  • Інструменти, металеві вироби, елементи кріплення
  • Сталь для будівництва
  • Готові складальні системи

Interbud 2023

22.02.2023 – 24.02.2023

Лодзь, Польща, Expo-Łódź

Interbud 2023

Міжнародна виставка Interbud – це місце для презентації пропозицій щодо будівництва будинків, оновлення квартир та пошуку сучасних будівельних матеріалів. Серед учасників: архітектори, декоратори інтер’єру та виробники екологічних систем опалення, покрівлі, вікон та дверей.

Для кого ІНТЕРБУД?

Виставка INTERBUD призначена для всіх, хто пов’язаний із будівельною галуззю. Серед них архітектори, дизайнери, а також виробники та постачальники. Це місце зустрічі інвесторів, які шукають нові ідеї та можливості, а також дистриб’юторів, які пропонують послуги, недоступні на внутрішньому ринку. Це також платформа для підрядників, які шукають найкращі рішення для конкретних проектів.

New York Build 2023

08.03.2023 – 09.03.2023

Нью-Йорк, США, Jacob K. Javits Convention Center

New York Build 2023

Найбільша виставка будівництва та дизайну для Нью-Йорка та трьох штатів готується до найбільшого випуску в Javits Center.

Особливості. У New York Build беруть участь тисячі фахівців у галузі архітектури та будівництва та нерухомості. Безкоштовне шоу включає: понад 350 спікерів на 12 треках та семінари, схвалені AIA CES, більше 300 учасників, найбільшу в США зустріч жінок у будівництві, Diversity in Construction, Government Hub, ділові зустрічі; жива музика, розваги та багато іншого!

Fensterbau Frontale 2024

19.03.2024 – 22.03.2024

Нюрнберг, Німеччина, Nuremberg Exhibition Centre (NürnbergMesse)

Fensterbau Frontale 2024

Fensterbau Frontale – це прагнення до більшої стійкості та комфорту. Виставка пропонує інновації у секторі будівництва вікон, дверей та фасадів. Архітектори, торговці, виробники та торгові представники зустрічаються у Fensterbau Frontale, щоб обговорити естетику та тенденції дизайну, які можуть бути узгоджені з енергозберігаючим будинком. FENSTERBAU Frontale відображає глобальну новацію навколо вікон, дверей та фасадів. Кожні два роки архітектори, теслярі, будівельники вікон, фасадники та роздрібні торговці дізнаються про останні системи профілів, скло в архітектурі, технології кріплення, техніку безпеки, машини, системи та багато іншого.

Rebuild Expo 2023

28.03.2023 – 30.03.2023

Мадрид, Іспанія, Ifema

Rebuild Expo 2023

REBUILD пропонує простір, призначений для більш ніж 12 000 професіоналів, архітекторів, кошторисників, дизайнерів інтер’єрів, будівельників, девелоперів, установників, що управляють нерухомістю або реабілітаційних компаній, призначений для того, щоб вони могли відкрити для себе:

  • Останні інновації у матеріалах для будівництва, ремонту та реабілітації.
  • Нові виробники та дистриб’ютори в секторі.
  • Нові рішення та технології будівництва.
  • Економія можливостей підвищення енергоефективності.
  • Екологічні та стійкі продукти та матеріали.
  • Технологічні досягнення та управління проектами.
  • Технічний кодекс з будівництва та енергоефективності.

BAU 2023

17.04.2023 – 22.04.2023

Мюнхен, Німеччина, Messe München

BAU 2023

BAU, провідна світова виставка архітектури, матеріалів та систем, проводиться кожні два роки. Тут збираються всі учасники міжнародного співтовариства з планування, будівництва та проектування будівель, тобто архітектори, планувальники, інвестори, представники промислового та комерційного секторів, будівельників тощо.

BAU 2023 представляє матеріали, технології та системи для комерційного та житлового будівництва, а також внутрішніх робіт як для нового будівництва, так і для модернізації та ремонту на більш ніж 200 000 квадратних метрів виставкової площі. Він охоплює весь спектр найсучасніших технологій у міжнародній будівельній галузі. Експонати розбиті за будівельними матеріалами, продуктами та темами. Роботи як для нового будівництва, так і для ремонту та модернізації.

Cersaie 2023

25.09.2023 – 29.09.2023

Болонья, Італія, Fiera di Bologna

Cersaie 2023

CERSAIE – Міжнародна виставка керамічної плитки та меблів для ванних кімнат – це виставка, організована CONFINDUSTRIA CERAMICA у співпраці з BOLOGNAFIERE spa та організована EDI.CER. курорт – соц. Unipersonale (Організатор).

Профілі виставки CERSAIE:

керамічна плитка; сантехнічне обладнання; обладнання для лазень, саун, ванних кімнат; аксесуари та інші предмети дизайну для ванних кімнат; каміни, керамічні печі, кухонна черепиця та кераміка; сировинні матеріали та обладнання для виробництва кераміки сантехніки; матеріали та інструменти для встановлення керамічної плитки та сантехніки.

The Big 5 Show 2023

04.12.2023 – 07.12.2023

Дубай, ОАЕ, Dubai World Trade Centre (DWTC)

the big

The Big 5 Show – це серія будівельних виставок, що проходять у Дубаї, які поєднують міжнародних постачальників будівельних продуктів та послуг з покупцями з регіону MENA. Це місце зустрічі для фахівців у галузі будівництва та цивільного будівництва як на міжнародному, так і на місцевому рівні.

Сектори виставки:

  • Послуги МЕР (Механічні, електричні та сантехнічні)
  • Будівельний інтер’єр та декорування
  • Будівельні оболонки та спеціальні будівельні технології
  • Будівельні інструменти та будівельні матеріали
  • Будівельні технології та інновації
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі