ТОП будівельних виставок, які варто встигнути відвідати в 2021 році
13 Листопада, 2018
996  

ТОП будівельних виставок, які варто встигнути відвідати в 2021 році

На сьогоднішній день участь в роботі виставок і ярмарків – ефективний і потужний засіб формування комунікацій кожної компанії.

Відвідувачі та учасники за короткий термін можуть отримати прямі контакти з постачальниками будівельних та оздоблювальних матеріалів, розширити й обновити асортимент продукції, що продається у відповідності з попитом, провести переговори та укласти важливі контракти. Ми підготували для вас ТОП будівельних виставок, які варто встигнути відвідати в 2021 році.

Міжнародна будівельна виставка «KyivBuild Ukrainе 2021»

Компанія Прем’єр Експо (Україна) запрошують Вас взяти участь у черговій Міжнародній спеціалізованій виставці архітектури та будівництва KyivBuild, яка буде проходити з 27 по 29 січня 2021 року в Міжнародному Виставковому Центрі.

KyivBuild Ukrainе — провідна професійна виставка будівництва та архітектури, яка проходить за підтримки Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, а також Національного Союзу Архітекторів України. Експозиція KyivBuild Ukrainе демонструє весь цикл будівництва від ідеї архітектора та до реалізації об’єкту. Виставка є відображенням ключових напрямів розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії.

Будівельна виставка KievBuild проводиться за підтримки:

  • Міністерства регіонального розвитку та будівництва України
  • Національної Спілки архітекторів України
  • Української Академії Архітектури
Огранізатор:  Прем’єр Експо (Україна)
Контактна особа: + 380 44 4968645
Поштова адреса: Броварський проспект, 15, Київ, Україна
KyivBuild Ukrainе 2021

Архітектурно-будівельна виставка «Одеський дім 2021»

11 – 14 березня 2021 р. у виставковому комплексі Одеського морського вокзалу проводиться міжнародна архітектурно-будівельна виставка «Одеський дім», яка об’єднує виставку будівельних технологій і архітектурний фестиваль, що привертає фахівців будівельної галузі, архітекторів, дизайнерів, представників ділових кіл, інвесторів і замовників.

Виставка проводиться за підтримки Національної спілки архітекторів України, Української академії архітектури, Одеської облдержадміністрації, Одеської міськради, Регіональної торгово-промислової палати, Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Назва «Одеський дім» визначає тематичну спрямованість виставки – повний цикл будівництва від проектування до інженерного забезпечення будівель і споруд, включаючи оформлення приміщень і організацію ландшафту.

Основні тематичні розділи експозиції «Одеський дім»:

  • архітектура житлових і громадських будівель і споруд 
  • нові будівельні технології
  • фасадні та покрівельні системи
  • будівельні та оздоблювальні матеріали
  • камінь і каменеобробка
  • металовироби, кування
  • двері, перегородки, сходи
  • фасадний і інтер’єрний декор
  • кераміка, сантехніка
  • підлоги і покриття для підлог
  • світильники, електрофурнітура
  • каміни, лазні і сауни
  • технології водопостачання та водовідведення
  • системи «Розумний будинок»
  • дизайн інтер’єру та благоустрій територій
Організатор: Виставковий центр «Одеський дім»
Контактна особа: +38 (0482) 37 17 37
Поштова адреса: Одеса
ОДЕССКИЙ ДОМ

Архітектурно-Будівельна виставка «Vira Ukraine! 2021»

Міжнародний архітектурно-будівельний форум VIRA UKRAINE!2021 відбудеться з 11 по 14 березня 2021 року у виставковому комплексі Одеського порту. Форум проводиться за підтримки Національної спілки архітекторів України, Одеської облдержадміністрації, Одеської міськради, Регіональної торгово-промислової палати, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Асоціації архітекторів Одеси.

Пріоритетним напрямком форуму VIRA UKRAINE ! є сучасне високотехнологічне будівництво в Україні. Традиційно до форуму приурочені професійні конкурси, учасниками яких є провідні вітчизняні та зарубіжні архітектурні та будівельні компанії, що працюють в Україні.

Основні розділи форуму:

  • Виставка будівельних технологій та матеріалів VIRA UKRAINE!
  • Виставка енергозберігаючих технологій та інженерних систем VIRA INSTAL!
  • Виставка нерухомості VIRA REALTY!
  • Виставка-конкурс будівельних компаній VIRA!
  • Виставка-конкурс актуальної архітектури та актуального дизайну VIRA ODESSA!

Архітектурно-будівельний форум VIRA UKRAINE! супроводжується масштабною рекламною кампанією в соцмережах (Facebook, Instagram) і пошукових системах (до 1 млн показів), на телебаченні і радіо (близько 5000 виходів рекламних роликів, інформаційних сюжетів та тематичних програм), зовнішньою рекламою (500 рекламоносіїв). Потенційним учасникам і відвідувачам розсилається більше 100 тис. інформаційних листів і запрошень.

Організатор: Виставковий центр “Одеський дім”
Контактна особа: +38 (0482) 37 17 37
Поштова адреса: Одеса, вул. Приморська, 6
Vira Ukraine! 2021

Міжнародна виставка DACHA+SAUNA EXPO 2021

Безліч ідей, товарів і послуг для облаштування дачного простору, фантастичного саду і відкритих територій для відпочинку, а також кращі рішення і товари для лазні, сауни, SPA процедур, краси і здоров’я ви знайдете на корисній для духу і тіла виставці DACHA + SAUNA EXPO.

Експозиції будуть розташовані в павільйоні, а також на парковій майданчику під відкритим небом. Виставку буде супроводжувати пізнавально-розважальна програма:

  • Майстер-класи від фахівців з ландшафтного дизайну.
  • Секрети ефективного садівництва.
  • Професійний конкурс банщиків.
  • Лекції про банну культуру і здоровий спосіб життя.
  • Кулінарне змагання на кращу юшку від справжніх дачників.

Місце проведення: м Київ. Виставковий центр «АККО Інтернешнл»

Час роботи: 02.04.2021 10:00 — 04.04.2021 17:00

DACHA+SAUNA EXPO 2021

Професійний фестиваль «Install Fest Ukraine 2021»

«Install Fest Ukraine» – це Професійний фестиваль в Україні для монтажників та проектантів систем опалення, водопостачання та кондиціонування. Це абсолютно новий формат для презентації товару на теплотехнічному і сантехнічному ринку. Даний формат орієнтований тільки на професіоналів в категорії відвідувачів «монтажники і проектанти» і категорію учасників «тільки заводи виробники / бренди».

Монтажникам і проектантам даний фестиваль допоможе отримати прямий діалог з виробником, дати доступ до інформаційних матеріалів затребуваних товарів, а також кілька днів в році взяти участь у розважальних програмах, розрахованих тільки на їх аудиторію.

В рамках фестивалю Install Fest Ukraine буде реалізована програма практичних семінарів в конференц-залах виставкового центру.

Суть програми полягає в проведенні технічних семінарів всіх заводів-учасників (найбільших з найважливішими і цікавими товарами) в одному місці. Технічні представники виробників виступатимуть по черзі, у кожного буде своя тематика.

 

Місце проведення: м. Київ. ВЦ «Акко Інтернешнл»
Час роботи: 01.06.2021 03:00 — 03.06.2021 03:00

Install Fest Ukraine 2021

Виставка «Аква-Терм Київ 2021»

«Аква-Терм Київ» – найбільша виставка на ринку інженерного устаткування на території СНД, буде проводитися в Києві з 18 травня по 20 травня 2021 року. Виставка знову стане місцем щорічної зустрічі виробників, дистриб’юторів і споживачів систем опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів.

Виставка входить в топ-10 галузевих подій Європи, поряд з ISH (Франкфурт), Climatización (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) та ін. Тут представлені тільки новинки опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів.

Спеціалізовані заходи на «Аква-Терм Київ» 2021:

  • Галузева конференція «Кліматизація будівель та споруд комерційного та промислового призначення»
  • Всеукраїнська галузева конференція «Механізми забезпечення водопостачання»
  • Симпозіум «Ефективне опалення та системи охолодження в поєднанні з поновлюваними джерелами енергії»
  • Міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі»
  • Для фахівців з водопідготовки пройде ряд семінарів і майстер-класів; сертифікаційний іспит.

Місце проведення: м. Київ. Міжнародний виставковий центр
Час роботи: 18.05.2021 11:00 — 20.05.2021 17:00

Аква-Терм Киев 2021

Міжнародна будівельна виставка «InterBuildExpo 2021»

Міжнародна виставка InterBuildExpo – це наймасштабніша будівельна виставка в Україні, яка збирає понад 1000 брендів і 30 000 відвідувачів. Виставка проходить з 1994 року і є найочікуванішою галузевою подією.

Сьогодні InterBuildExpo це три павільйони експозиції, що охоплюють всі напрямки будівництва, а також інтерактивні майданчики для проведення презентацій, майстер-класів, демонстрацій продукції і технологій. Щорічно в кінці березня виставка на 4 дны стає центром будівельного життя України.

Унікальна ділова програма нараховує понад 40 професійних заходів закритого і відкритого формату і сегментована за основними напрямками галузі. Комунікаційні бізнес-платформи InterBuildExpo традиційно збирають професіоналів галузі, відомих архітекторів і дизайнерів, представників бізнесу та органів влади для обміну досвідом і знаннями. Учасники та відвідувачі InterBuildExpo отримують найактуальнішу інформацію про інновації у виробництві будівельних матеріалів, а також знайомляться з передовими технологіями і послугами галузі.

Організатор: Київський міжнародний контрактовий ярмарок
Контактна особа: Дирекція виставки +38 044 490 62 20
Поштова адреса: м.Київ, Броварський пр-т, 15
https://www.buildexpo.kiev.ua/ru/

Спеціалізована виставка «ДОРТЕХЕКСПО 2021»

Основні розділи виставки «ДОРТЕХЕКСПО – 2021»:

Машини, обладнання, спецтехніка для будівництва та утримання доріг і мостів:

  • дорожньо-будівельна техніка
  • машини та механізми для будівництва автодоріг
  • комунально-прибиральна техніка, мінітехніка
  • кар’єрна техніка
  • землерийне, бурильне, прохідницьке, свайне обладнання
  • гідравлічне та пневматичне обладнання
  • підйомно-транспортне обладнання
  • обладнання для благоустрою придорожніх територій

Технології будівництва, ремонту і експлуатації автомобільних доріг, мостів, естакад, тунелів і т.д.

Автозапчастини і комплектуючі до дорожньо-будівельної техніки, спецтехніки.

Матеріали для будівництва та реконструкції автодоріг:

  • геосинтетичні матеріали 
  • полімерні і бітумні матеріали 
  • модифікатори, будівельні дорожні суміші
  • щебінь, граніт, гравій, пісок

Місце проведення: м. Київ. Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект 15, ст. м. „Лівобережна”
Час роботи: 19.10.2021 10:00 — 21.10.2021 17:00

ДОРТЕХЭКСПО 2021

Міжнародна спеціалізована виставка «ECOENERGY EXPO – 2021»

Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2021 »- ключова подія на території України в сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Києві 19 – 21 жовтня 2021 року на найбільшому в Україні міжнародної виставковому майданчику.

Міжнародна виставка EcoEnergy Expo – це результат об’єднання під одним брендом виставок «Енергоефективність. Відновлювана енергетика»та «Екологія підприємства». При формуванні виставки EcoEnergy Expo Міжнародний виставковий центр вважає за доцільне реалізувати нове бачення, всебічне оновлення та розширення екологічного та енергетичного тематичних напрямків.

Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії і «зелених» проектів та має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезний інтерес у професійного співтовариства, інвесторів і самого широкого кола фахівців.

Для вирішення нагальних проблем екологічного характеру в енергетиці і промисловості на виставці буде представлено обладнання, пристрої та матеріали, що забезпечують скорочення обсягів викидів в атмосферу, утилізацію і переробку відходів.

Розділи виставки EcoEnergy Expo:

 

  • відновлювальна енергетика;
  • альтернативні види палива;
  • енергоефективні та енергозберігаючі технології, обладнання;
  • матеріали в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК.

Місце проведення: м. Київ, Броварський пр-т, 15, Міжнародний Виставковий Центр
Час роботи: 19.10.2021 10:00 — 21.10.2021 17:00

ЕвроСтройЭкспо - 2021

Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо – 2021»

Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо – 2021» це єдиний інформаційний простір для фахівців з усіх секторів будівельної індустрії і суміжних з нею галузей: архітекторів, містобудівників, інвесторів, будівельних організацій, комунальних служб, представників центральних органів влади, обласних і районних держадміністрацій, органів місцевого самоврядування, державних і комерційних підприємств, міжнародних організацій і фондів.

Виставка «ЕвроСтройЭкспо-2021» пройдет с 19 по 21 октября 2021 года в Международном выставочном центре.

«ЄвроБудЕкспо-2021»це передтендерний майданчик для огляду і оцінки експонованих товарів і послуг представниками державних закупівельних структур, а також організаціями, зайнятими постачанням будівельних об’єктів сировиною, матеріалами, обладнанням, технікою.

Ця професійна подія дає відмінну можливість вітчизняним і закордонним компаніям позиціонувати своє підприємство на будівельному ринку України, проаналізувати конкурентоспроможність своєї продукції, знайти нових партнерів, здійснити комерційні угоди, ознайомитися з передовими досягненнями сучасних технологій будівництва.

Тематичні розділи виставки «ЄвроБудЕкспо-2021»:

Будівництво, архітектура

  • промислове будівництво
  • житлове будівництво
  • нові технології висотного і малоповерхового будівництва
  • архітектурне та інженерне проектування, дизайн приміщень
  • ремонтно-будівельні та реставраційні роботи
  • ландшафтний дизайн, елементи ландшафтної архітектури

Місце проведення: м. Київ, Броварський пр-т, 15, Міжнародний Виставковий Центр
Час роботи: 19.10.2021 10:00 — 21.10.2021 17:00

stroitelnue-vustavki
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі