ТОП будівельних виставок, які потрібно відвідати у 2024 році
4 Грудня, 2023
828  

ТОП будівельних виставок, які потрібно відвідати у 2024 році

Будівельні виставки – це своєрідний полігон новинок та ідей.

Учасники та відвідувачі відзначають не лише кількісне зростання на будівельному ринку, а й якісні зміни: сьогодні ми ведемо мову про принципові зміни критеріїв оцінки рівня будівництва. Вимоги до матеріалів, сантехніки, огорож, вікон, освітлення, елементів інтер’єру, що пред’являються як замовниками, так і самими будівельниками, суттєво зросли. Це призвело до активного розширення пропозиції та реалізації на ринку будматеріалів.

Завод Мехбуд підготував для Вас список найкращих будівельних виставок, які потрібно відвідати у 2024 році.

Дата: 14-16 лютого 2024

Адреса: МВЦ, Броварський проспект, 15, Київ, Україна

Будівельна виставка KyivBuild є лідируючою міжнародною виставкою вже понад 20 років. Вона відображає останні тенденції та досягнення будівельного ринку України та зарубіжжя.

KyivBuild включає всі основні розділи будівельного сектора:

  • Будівельні матеріали та обладнання
  • Металопрокат, покрівля та ізоляція
  • Котеджі та екобудівництво
  • Фасади, Вікна
  • Інтер’єр громадських та житлових приміщень
  • Інструмент та садова техніка
KyivBuild Ukraine 2024

Дата: 20-21 березня 2024

Адреса: п-т Степана Бандери, 23, Київ, Україна

Це єдиний майданчик в Україні за тематикою Smart City, який поєднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди та компанії ринку розумних технологій.

Це вже сьомий Форум, який пройде в Україні та збере всіх бажаючих від споживачів до технічних директорів великих компаній, від забудовників до представників ОСББ та кінцевих користувачів, від розробників та учасників ринку до представників муніципалітетів.

Безкоштовний вхід до виставкової зони для всіх гостей (за попередньою реєстрацією) та безкоштовний вхід на ділову програму Форуму для всіх некомерційних організацій.

У рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції та виступи понад 40 спікерів. А виставкова зона представить понад 50 компаній, брендів, стартапів – новаторів у сфері технологій.

Smart Building Forum 2024

Дата: 30 січня – 2 лютого 2024

Адреса: Познань, Польща

BUDMA – це найбільша будівельна виставка у Польщі, Центральній та Східній Європі. Презентація новітніх технологій на виставці, продуктів та рішень відображається в обсязі будівельних та ремонтних робіт у сезон після ярмарку. Тут виробники та дистриб’ютори із десятків країн представлять продукцію для будівельної галузі. Ярмарок присвячений чотирьом основним групам відвідувачів: архітекторам, трейдерам, підрядникам та розробникам.

Виробники та постачальники будівельної галузі тут демонструють свою продукцію та послуги. BUDMA щороку представляє своїм учасникам багато натхнення, величезну дозу знань та насамперед можливості для ділових переговорів. Експоненти залишаються доповнені багатою програмою заходів, дебатів, конференцій та семінарів, присвячених новітнім тенденціям та галузі, що проводяться визнаними галузевими органами.

Тематичне охоплення виставки:

  • Вікна та двері
  • Стіни та фасади
  • Ворота
  • Стелі
  • Ізоляція
  • Камінь для будівництва
  • Поверхні
  • Бетон будівельний
  • Сходи
  • Підлоги
  • Апаратні засоби
  • Хімікати для будівництва
  • Системи оздоблення
  • Кераміка для ванної кімнати
  • Енергоефективне та пасивне будівництво
  • Інструменти, металеві вироби, елементи кріплення
  • Сталь для будівництва
  • Дерев’яне будівництво
  • Готові складальні системи
  • Покрівля та покрівельні аксесуари
  • ІТ у конструкціях
BUDMA 2024

Дата: 3 – 8 березня 2024

Адреса: Frankfurt Fair and Exhibition Centre. Франкфурт, Німеччина

Light + Building – це міжнародне місце зустрічі виробників із секторів освітлення, електротехніки, автоматизації будівель, а також підключених технологій безпеки.

На виставці акцент робиться на автоматичних рішеннях у сфері електротехніки, таких як енергетичні технології, безпека, зв’язок та інтерфейси для інтелектуального управління живленням та електричної мобільності.

LightBuilding 2024

Дата: 23-26 квітня 2024

Адреса: “Trade Fair Center Messe München”, Німеччина

Виставка Ceramitec проводиться з 1979 року один раз на три роки і є однією з провідних виставок керамічної галузі у світі, яка щоразу приваблює все більше учасників та відвідувачів. Щоразу її відвідують понад 24 000 фахівців, з яких більше половини – гості з різних країн.

Ця найбільша галузева спеціалізована виставка щоразу демонструє новий рівень розвитку керамічної промисловості, досягнення науки в галузі кераміки.

На виставці представлені всі сектори від класичної та промислової кераміки до технічної кераміки та порошкової металургії:

  • Сировина, робочі та допоміжні матеріали
  • Вогнетривкі матеріали та обладнання
  • Устаткування для важкої глини
  • Устаткування для тонкої та вогнетривкої кераміки
  • Технічна кераміка
  • Порошкова металургія
  • Адитивне виробництво
Ceramitec 2024

Дата: 13—17 травня 2024

Адреса: “Messe München International”, Німеччина

IFAT є одним із найстаріших виставкових заходів, що проводиться з 1966 року. Сьогодні IFAT представляє найширший у світі огляд інновацій та рішень у галузі екологічних технологій.

IFAT – провідний світовий торговий ярмарок з управління водними ресурсами, стічними водами, відходами та сировиною, і це місце, де відвідувачі можуть знайти стратегії та рішення для використання ресурсів в інтелектуальних циклах таким чином, щоб забезпечити їхнє довгострокове збереження – з великого успіху.

IFAT Munich 2024

Дата: 30 вересня – 03 жовтня 2024

Адреса: Paris Expo, Порт-де-Версаль, Париж, Франція

Міжнародна будівельна виставка BATIMAT проводиться з 1959 року та є головною подією будівельної індустрії міжнародного рівня.

Виставка продемонструє нові товари для будівельної індустрії, тут представники галузі матимуть можливість встановити перспективні бізнес-контакти зі специфічною цільовою аудиторією. Список представлених на виставці товарів надзвичайно широкий – на вас чекають технологічні новинки, які допоможуть у будівництві будь-якого призначення, від даху, вікон та дверей до комунікацій та освітлення, від влаштування інтер’єру та декоративних елементів до обладнання прилеглого простору (басейни, садові меблі та ін.). ).

Загалом на виставці представлено близько 50 секторів будівельної промисловості на 135 000 кв. Виставку відвідують представники 48 країн з усіх континентів. У рамках виставки відбудуться нагородження переможців у номінаціях на кращу інновацію, а також вручення призу за досягнення у сфері дизайну.

BATIMAT – це гарна можливість подати свою продукцію, встановити нові ділові контакти, отримати інформацію про ринок товарів та послуг для професіоналів будівельної промисловості.

Batimat 2024

Cleaning Trade Show 2024

Дата: 22 – 24 квітня 2024

Адреса: Київ, Україна, Nivki-hall

Сleaning Trade Show – виставка обладнання, технологій, засобів та послуг для професійного прибирання, санітарії, хімічного чищення та прання пройде у Києві. Міжнародні постачальники товарів, експерти з чистоти, покупці та споживачі зустрінуться на професійному майданчику.

У рамках виставки пройдуть:

  • Триденний багаторівневий КЛІНІНГОВИЙ ФОРУМ (Куратор форуму – Тетяна Тимофєєва, незалежна експертка та консультант з професійної чистоти та гігієни з 15-річним досвідом. Автор статей у профільних журналах «Академія гостинності» та «Готельний та ресторанний бізнес», викладач », «Прибирання у житлових та комерційних приміщеннях».)
  • Авторський конкурс “МАЙСТЕР ЧИСТОТИ” – видовищне змагання клінінгових компаній!
  • Численні майстер-класи та демо обладнання!

Дата: 15-17 жовтня 2024

Адреса: МВЦ Київ, Україна – Міжнародний виставковий центр

AQUA UKRAINE – це схвалений UFI щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Протягом 19‑ти років AQUA UKRAINE залишається визнаним лідером серед заходів, присвячених питанням забезпечення водними ресурсами, очистки промислових стоків, впровадження найкращих світових стандартів, передових досягнень і технологій водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів, застосування екологічно чистих технологій водозбереження. Саме тому форум входить до списку стратегічно важливих і вагомих заходів, обов’язкових для участі та підтримки з боку профільних міністерств, відомств, асоціацій та міжнародних організацій.

Центральним заходом ділової програми і головним майданчиком для міжнародного діалогу про тенденції галузі є Конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства» (організатор Міністерство розвитку громад та територій України). Тематика Конгресу присвячена найактуальнішим питанням розвитку водопровідно‑каналізаційного господарства та органічно доповнюється іншими заходами програми AQUA UKRAINE з першочергової проблематики у сфері якості води та управління водними ресурсами.

Aqua Ukraine 2024

Дата: 11 – 14 грудня 2024

Адреса: Нью-Делі, Індія, Huda Ground

Bauma CONEXPO India – це міжнародна виставка будівельної техніки, будівельних матеріалів, гірничих машин та будівельних машин, яка надає будівельній галузі в Індії професійну платформу для налагодження зв’язків, інвестицій та обміну ідеями та інформацією. Шоу стартувало у 2011 році та провело вражаючу роботу з тестування цього стандарту якості.

Bauma Conexpo India 2024
author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі