ТОП забудовників котеджних містечок в Києві
28 Вересня, 2021
214  

ТОП забудовників котеджних містечок в Києві

Riviera Estate

Riviera Estate – компанія-девелопер заміських житлових комплексів. Зокрема, це концептуальні проекти преміум-класу. Компанія виконує повний цикл робіт: від концепції і планування простору, забудови і розвитку суміжній інфраструктури до обслуговування та управління готовим проектом.

Riviera Estate має житлові (Zenhouz) і інвестиційні проекти (Riviera Finance), а також власний сервіс обслуговування (Riviera Concierge). Співробітники компанії мають більш ніж 20-річний досвід на ринку заміської нерухомості і в інвестиційно-банківській сфері, що може говорити про надійність і кваліфікації. У колаборації з Dragon Capital Riviera Estate є учасником створення і управління відомого проекту елітного житла під Києвом Riviera.

RIVIERA ESTATE

Білий Шоколад

Будівельна компанія “Білий шоколад” чудово веде свою роботу з 2000 року. Сферою її інтересів є індивідуальні будинки для реалізації населенню. Крім них, підприємство зайнято облаштуванням бізнес-центрів. Недорогі квартири від цього забудовника заслужили схвальні відгуки покупців і високі рейтинги серед девелоперів, завдяки якості виконуваних проектів.

Зведені КМ від забудовника “Білий шоколад” – це багатофункціональні будинки закордонного рівня проектування і будівництва. Можливість виконувати весь цикл робіт самостійно дозволили створити житло нового зразка під власним найсуворішим контролем. Компанія є інвестором і промоутером проектів одночасно. Контроль всіх стадій будівництва зробив з будівельної організації надійного гравця ринку.

Придесення Буд

Компанія «Придесення БУД» створена в 1995 році. Основна сфера діяльності компанії – будівництво та продаж об’єктів нерухомості. З моменту заснування «Придесення БУД» підтверджує статус надійного забудовника, реалізовуючи проекти будівництва житлових комплексів, будинків, таунхаусів і об’єктів комерційної нерухомості.

У кожному проекті компанією «Придесення БУД» приділяється увагу місцям для дозвілля на свіжому повітрі: альтанки для барбекю, спортивні та дитячі майданчики, які забезпечують комфортні умови для проживання.

Best Dom

Будівельна компанія спеціалізується на зведенні будинків у Києві та області. Представники компанії пропонують особливі умови своїм інвесторам: будинок з нуля за 90 днів або готові варіанти житла. Крім цього, забудовник надає гарантію на свою роботу терміном в 15 років.

Comfort Life

Comfort Life – найкомфортніший забудовник житла в Києві та Київській області. Для того, щоб життя було комфортним і спокійним, необхідно мати власний будинок – надійний фортеця. C 2010 року Comfort Life створює комплекси, які виправдовують очікування, відповідаючи вашим уявленням про комфорт і безпеку.

Послуги забудовника Comfort Life:

  • Вміст загальних мереж водопостачання, опалення, каналізації, електропостачання та конструктивних елементів.
  • Санітарно-технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж, освітлення, утримання ліфтів.
  • Прибирання прибудинкової території, під’їздів.
  • Адміністративно-управлінський облік.
  • Поточний ремонт спільного майна будинку.
  • Збір і розміщення твердих побутових відходів.
  • Роботи щодо забезпечення вимог пожежної безпеки.
  • Дератизація та дезінфекція місць загального користування.
  • Послуги аварійно-диспетчерської служби.
COMFORT LIFE

Семпра

Будівельна компанія «Семпра» – одна з провідних компаній в Київському регіоні, втілюючи свій багатий досвід в будівництві приватних будинків, реалізує унікальні проекти котеджних містечок комфорт-класу. «Sempra» представляє таунхауси, дуплекси і окремі будинки. Всі об’єкти зводяться з використанням якісних, сертифікованих будівельних матеріалів, чітко дотримуючись встановлених норм будівництва, а також, в обов’язковому порядку виконується благоустрій прибудинкових територій. У підсумку, завдяки якісному виконанню об’єктів, вигідними умовами придбання, та індивідуальному підходу до кожного клієнта, затишне і комфортне життя в благополучному і сучасному передмісті стає ще більш доступним.

CTC Holding

СТС-Холдинг – один з провідних гравців будівельного ринку. За відносно короткий час підприємство змогло домогтися лідируючих позицій в промисловому будівництві.

Переваги:

  • Всі види робіт – від проектування до здачі готового об’єкта
  • Використання новітніх розробок та ідей в будівництві
  • Планування в СТС Холдинг – запорука успіху будь-яких починань
  • Контроль якості матеріалів і будівельно-монтажних робіт
  • Відеоспостереження за об’єктами будівництва в реальному часі
  • Відповідність міжнародним стандартам і нормам
СТС

Свій дім

Компанія “Свій Дім” заснована в 2007 році. Забудовник спеціалізується на зведенні малоповерхових багатоквартирних будинків і котеджних містечок. Серед переваг проектів компанія “Свій Дім” виділяє: високі стелі, індивідуальне опалення, звукоізоляцію, закриту територію, дитячі та спортивні зони. Компанія здобула популярність завдяки проектам – ЖК “Малий Марсель” і КМ “Дайберг”.

Лінія будівництва

Забудовник “Лінія будівництва” створює сучасний єдиний архітектурний стиль котеджів міста і, в той же час, індивідуальний підхід до проектних рішень для кожного будинку! Молоді люди і сім’ї знайдуть друзів за інтересами, жителі будуть почувати себе частиною єдиного дружного співтовариства, а завдяки зонам відпочинку, власному дитячому майданчику, природі навколо, люди стануть як сім’я, яка живе в єдиній інфраструктурі.

IDHolding

IDHolding – торгова марка об’єднала під своїм ім’ям групу компаній, що займаються девелопментом, будівництвом, проектуванням і експлуатацією об’єктів нерухомості.

Фахівці професійно вирішують основні завдання девелопмента – підбір команди учасників проекту, дослідження ринку, маркетинг, проектування, будівництво, фінансування, бухгалтерський облік і управління майном.

Завдяки стабільній структурі і багаторічному досвіду компанії IDHolding, на поточний момент, успішно реалізували і реалізацію низки проектів житлової і комерційної нерухомості в Києві та Київській області.

СТС
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі