Світильники для підвісних стель 600 * 600. Де придбати?
4 Липня, 2023
367  

Світильники для підвісних стель 600 * 600. Де придбати?

Світильники для підвісних стель це окрема категорія світильників, що володіють особливими, індивідуальними властивостями та особливостями. Якщо стоїть завдання забезпечити якісне і економічне освітлення на великій площі, придбання   світильника, що вбудовується в підвісну стелю буде кращим рішенням. Але варто враховувати при купівлі , що він повинен відповідати деяким вимогам:

  • Невелика маса. Легка несуча конструкція повинна витримувати масу декількох стельових світильників, розміщених разом. Тому їх виготовляють з легких матеріалів, пластик і алюміній.
  • Економічність та енергоефективність. Підвісні системи широко використовуються в адміністративних та  офісних будівлях, де потрібне тривале або постійне освітлення.
  • Невибагливість до умов, стійкість до вібрацій. Система підвісу схильна до деформації, приймає на себе вібрацію верхнього поверху, тому важливо, щоб всі зміни не впливали на світильник у гіпсокартонних стелях.
  • Низька тепловіддача. Не допускається нагрів стельової плити, щоб уникнути змін його зовнішнього вигляду і загоряння.

Які світильники обрати?

Для дизайнерських рішень та створення естетично привабливого освітлення підвісних стель розміром 600×600 мм ви можете розглянути наступні варіанти світильників:

  • Світильники з нестандартною формою: Замість стандартних панелей можна вибрати світлодіодні світильники з незвичайною формою, такі як круглі, овальні або прямокутні. Вони допоможуть надати стелі унікального зовнішнього вигляду і додати інтерес до дизайну приміщення.
  • Підвісні світильники: Замість вбудованих світильників можна використовувати підвісні світильники, які будуть прикріплені до стелі за допомогою кабелів або тросиків. Це створить візуальний ефект освітлення, що плаває, і додасть легкості в інтер’єр.
  • Світильники з ефектом підсвічування: Ви можете вибрати світлодіодні світильники, які забезпечують підсвічування по периметру підвісної стелі. Це допоможе створити ефектний світловий контур та підкреслити форму стелі.
  • Декоративні світильники: Розгляньте можливість встановлення декоративних світильників, які можуть служити як функціональне освітлення, так і елементи декору. Наприклад, світильники з цікавими фігурними абажурами, витонченими деталями чи художніми елементами.
  • Світильники зі змінною колірною гамою: Якщо ви хочете створити різноманітні ефекти освітлення та змінювати колірну атмосферу в приміщенні, розгляньте світлодіодні світильники з можливістю зміни кольору світла. Ви зможете вибирати між різними відтінками чи створювати багатоколорні комбінації.
  • Світильники з акцентним освітленням: Для виділення певних ділянок або елементів інтер’єру ви можете використовувати світильники з спрямованим світлом, такі як трекові світильники або настінні прожектори. Вони дозволять вам створити акценти та підкреслити деталі дизайну.

Важливо враховувати загальний стиль і палітру кольорів приміщення, щоб світильники гармонійно поєднувалися з іншими елементами інтер’єру. Рекомендується також звернутися до дизайнера або фахівця з освітлення, який допоможе обрати оптимальні світильники для ваших потреб та створення бажаного дизайну.

Ми зібрали для Вас перелік  магазинів де Ви без зусиль зможете підібрати потрібні вам світильники та  навіть замовити з доставкою за потрібною адресою.

«Світогляд»

Компанія «Світогляд» була створена  у  2004 та  з того часу ми займаємося постачанням   електротехнічної продукції в Україну. Ринок світлотехнічної продукції постійно змінюється, виробники розробляють нові моделі освітлювального обладнання, впроваджують інноваційні розробки та технології. Також  ми підтримуємо асортимент товарів відповідно до загальних тенденцій розвитку ринку та запитів споживачів. Широкий перелік товарів є в наявності на складі в Києві, крім цього, можливе постачання  під замовлення

Ви можете обрати  світильники як в стаціонарному магазині за адресою вказаної  на сайті чи  замовити  через сайт  з доставкою. Менеджери інтернет-магазину зроблять все можливе   щоб доставити товар у максимально стислі терміни.

светильники 600*600.

«Аксиом»

Інтернет-магазин заснований в 2007 році на базі групи оптово-роздрібних компаній «Аксиом», профільно займається електротехнікою, світлотехнікою та  електронним устаткуванням з 2005 року. тобто,  професіонали з самого початку. І доводимо свій професіоналізм кожного дня

Доставка товару здійснюється по всій Україні з різними варіантами оплати.

светильники 600*600.

Евросвітло

Компанія Евросвітло виготовляє та продає світлодиодні світильники в Україні вже понад 12 років. Ми активно розвиваємося та займаємо одну з лідируючих позицій на ринку світлодіодного освітлення. Кожен освітлювальний прилад проходить багатоступінчастий контроль якості і отримує сертифікат європейського зразка.

Наші основні напрямки діяльності:

  • Продаємо світлодіодні світильники оптом та  в роздріб.
  • Розвиваємо дилерську мережу.
  • Створюємо системи світлодіодного освітлення для дому та офісу, комерційних і виробничих приміщень.
светильники 600*600.

Інтернет магазин Домок

Інтернет магазин домок працює по території всієї країни. Всі жителі нашої країни мають доступ в наш інтернет-магазин (Київ, Харків, Дніпропетровськ, Полтава, Херсон, Одеса, Львів та інші міста).Не залежно від місця вашого розташування  , можна замовити товар, це дуже зручно та  економить багато часу

Щоб Замовити в інтернет-магазині будівельних матеріалів Domok досить виконати декілька дій. Визначити товар, натиснути кнопку «Придбати», та  заповнити форму замовлення, ми зв’яжемося з вами та обговоримо  час доставки та оплати товарів. Якщо з вибором матеріалу є складнощі, є функція «Зателефонувати», тоді ми зв’язуємося з вами , даємо рекомендації та консультації для більш точного вибору матеріалу

LEDMARK

Ключовим напрямком діяльності компанії є поліпшення зовнішнього середовища, а саме – скорочення енергоспоживання та підвищення екологічності використовуваних джерел світла. У постійно мінливому світі інновацій головне для нас – досконалість, стабільність та надійність.
продукція адаптована до українських мереж і доступна широкому колу споживачів.

Якість і надійність товару підтверджується великою офіційною гарантією від виробника.

Перед продажем вся продукція ретельно перевіряється – завдяки цьому у нас мінімум звернень в сервіс.

svetilniki 600*600.

LED Group KOMPANIYA

Завдяки багаторічному досвіду  роботи зі світлодіодною  продукцією та  комплектуючими, дуже великому асортименту скрупульозно підібраному нашими співробітниками, високій якості пропонованої нами продукції, а також професійному підходу до роботи, компанія «ЛЕД ГРУП» зарекомендувала себе як надійний партнер та  заслужила довіру покупців.

Надаємо гнучкі умови співпраці для партнерів, рекламно виробничих компаній, електромонтажних організацій, дизайнерів, інтернет-магазинів та  оптових покупців.

Співпрацюючи з нашим інтернет магазином ви отримуєте:

  • Якісну та  своєчасну консультацію про товар
  • Підбір та  розрахунок кількості комплектуючих для вашого замовлення
  • Знижки та кращі ціни на пропоновані товари
  • Мінімальні строки поставки по всій території України
  • On line доступ з наданням ваших цін та  наявності товару на складі  ніяких прив’язок до мінімальної суми відвантаження- зручна для вас форма оплати

Для реєстрації, необхідно зайти в Особистий кабінет нашого інтернет-магазину, пройти реєстрацію та  зв’язатися з менеджером нашої компанії для надання персональної знижки

светильники 600*600.

Exmart

Сам магазин, офіс, точка самовивозу в Києві, знаходиться на вулиці Миколи Василенка, 21. Також можна оформити замовлення через інтернет.

Оплата та доставка інтернет-магазину Ексмарт

ЗАМОВЛЕННЯ
Оформити замовлення в інтернет-магазині ви можете в будь-який зручний для вас час. Менеджер зателефонує вам протягом 30 хвилин для підтвердження замовлення в робочий  час або на наступний день. Так само, ви можете зробити замовлення в телефонному режимі, з 9:00 до 19:00 (Пн. – Пт.) Та  з 10:00 до 17:00 у суботу. Ціни на сайті завжди актуальні.

светильники 600*600.

MAXUS

Інтернет-магазин MAXUS.COM.UA – офіційне on-line представництво американської компанії Maxus International Corp.

В інтернет-магазині представлений повний асортимент продукції брендів MAXUS LED, Intelite та GLOBAL LED реалізований корпорацією на території України.

На сьогоднішній день MAXUS.COM.UA є найбільшим  в країні спеціалізованим  майданчиком з продажу освітлювальної техніки.

Основним завданням on-line представництва є надання якісних всебічних консультацій та експертної підтримки споживачів, на шляху адаптації LED-технології в побуті чи бізнесі.

author
Иван Жилєнков
Про автора:

Профессиональный опыт: более 10 лет в сфере строительных  отделочных материалов. Свыше 100 завершенных объектов  различного назначения, на которых применены уникальные  потолочные решения. Разработ...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі