Навісний фасад для будинків АТП від заводу «Мехбуд»
8 Червня, 2017
881  

Навісний фасад для будинків АТП від заводу «Мехбуд»

Успішні компанії мають відповідно виглядати. Ця аксіома усе частіше мотивує до зміни зовнішнього вигляду фасаду адміністративних і офісних будівель автотранспортних підприємств (АТП).
Зростаючі потреби в автоперевезеннях і логістиці, а також жорстка конкуренція висувають відповідні вимоги до рівня сервісу та умов, у яких обслуговуються клієнти. Зовнішній вигляд старих цегляних будівель, із сучасними технологіями, легко перетворити в сучасну будову.
Навісні вентильовані фасади, вироблені заводом «Мехбуд» для АТП ─ реальна перспектива змінити свій вигляд і привернути увагу перспективних клієнтів.

fasad-dlya-atp
Навісний вентильований фасад выд заводу “Мехбуд”

 

Навісний вентильований фасад (НВФ) ─ система лицювальних металевих елементів у вигляді касет і рейкових панелей (сайдингу), які як екран закриють усі видимі дефекти будівлі й підвищать його експлуатаційні якості. НВФ це зовнішня система теплового захисту будівель і їх застосування регламентоване будівельними нормами. Він забезпечує ефективну теплоізоляцію від зовнішнього середовища в жаркий період, теплозбереження й енергоспоживання в холодну пору року, а також захист від намокання, що значно продовжує «життєвий» ресурс будівель.

Системи НВФ, які пропонує завод «Мехбуд», мають найширшу різноманітність фарбування лицювальних касет (сайдингу) з оцинкованої, нержавіючої сталі й алюмінію. Пропонується кілька підсистем кріплення навісного фасаду, призначеного для малоповерхових будівель і висотних будинків, а також для промислових об’єктів з високим експлуатаційним навантаженням. До системи НВФ також входить теплоізоляційний мінераловатний утеплювач, паропроникна вітрозахисна плівка, що закуповюються будівельною компанією як елементи, що є комплектуючими фасаду.

fasad-dlya-atp
  Характерними рисами технології НВФ

 

Характерними рисами технології НВФ із пофарбованими панелями для облицювання АТП є:

 

  • невелика вага системи, що підходить для будь-яких типів огороджувальних конструкцій будинку;
  • можливість його встановлення, незалежно від пори року;
  • швидке монтування;
  • тривалий термін придатності.

 

Порошкове полімерне покриття лицювальних касет і рейкових панелей є одним з найбільш стійких до погодних впливів. Гарантований термін придатності навісного фасаду ─ не менше 15 років.

fasad-dlya-atp
Які переваги від партнерства із заводом «Мехбуд»?

 

  1. Це сучасне підприємство, оснащене технологічним європейським устаткуванням. Завод має колосальний досвід у виробництві профільованих рейкових панелей, касет і додаткових елементів, що складають повний комплект для облицювання будинків.
  2. Підприємство професіоналів, які мають досвід роботи більш 30-ти років. Кількість систем навісних фасадів, встановлених нашими фахівцями, на будинки і різні споруди, обчислюється сотнями, як в Україні, так і за її межами.
  3. Гнучкість та універсальність технології, розробленої на заводі, дозволяє виконувати фасадне облицювання будь-якої складності. Деякі ─ є унікальними для України, завдяки наявному устаткуванню й авторським розробкам. Наприклад, металевий сайдинг має конструкцію з’єднуючого замка, який неможливо відтворити використовуючи ручний згинальний верстат. Це з’єднання, складної конфігурації, що забезпечує надійність конструкції, яке скріплюється, профілюється на спеціальному устаткуванні. Заводська технологія виготовлення фасадних панелей довжиною 3 м з товщиною металу до 3 мм ─ єдина в Україні, оскільки дозволяє виробництво рейкових панелей зі складною формою рельєфу поверхні.
  4. Висока якість матеріалів для виробництва фасадів. Уся продукція на заводі «Мехбуд» сертифікована, відповідає чинним ДБН.
fasad-dlya-atp

Крім фасадного облицювання будинків АТП важливим є оформлення в’їзних груп. Це «парадна» частина підприємства, яка повинна бути виконана, відповідно до загального стилю усієї будівлі.

author
Владимир Рубленко
Про автора:

  Эксперт по фасадному строительству. Ведущий специалист по работе с корпоративными клиентами. ПрАТ “Завод Мехбуд”. Предоставление квалифицированной консультации по вопросам фасадн...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі