Фасадне облицювання будівель автосервісу від заводу «Мехбуд»
9 Червня, 2017
692  

Фасадне облицювання будівель автосервісу від заводу «Мехбуд»

У автосервісі заробити статус популярного підприємства серед сотень подібних ─ досить непросте завдання. У комплексі заходів для його вирішення на перше місце стає пізнаваність бренда, який повинен асоціюватися у споживача із високою якістю сервісу при об’єктивних цінах.

fasad-avtoservisa

«Фасади можуть бути різні, але не нудні», ─ це неодноразово було підтверджено фахівцями підприємства «Мехбуд». При цьому, на підприємстві завжди наголошують на використанні якісних матеріалів, що відповідають чинним будівельним нормам. Основні елементи облицювання фасадів малоповерхових будівель автосервісу – касети й рейки, виготовляються з пофарбованих алюмінієвих і оцинкованих листів із, практично, необмеженою кольоровою гамою (більш двох тисяч відтінків за каталогом RAL). Касетно-Рейкове облицювання фасаду не тільки виконує декоративну функцію, але й забезпечує його теплоізоляцію, захисний бар’єр від погодних впливів, гарантує більш тривалий термін придатності будинку без відбудовного ремонту.

fasad-avtoservisa

Використання негорючих або важкогорючих матеріалів для фасадного облицювання таких будівель зумовлене високими вимогами пожежної безпеки згідно ДБН 21-01-97* «Пожежна безпека будівель і споруд». У порівнянні з алюмінієвими композитними панелями пожежобезпечної версії, лицювальні елементи фасадів з пофарбованого металевого листа мають незаперечну перевагу у вартості, що й визначає економічну доцільність їх використання.

 

Сучасний, привабливий вигляд будівлі автосервісу може бути забезпечений касетною та рейковою системами фасадного облицювання виробничого підприємства «Мехбуд». Увесь комплект металевих касет, рейкових панелей, додаткових коробів і системи кріплення виготовляється на сучасному устаткуванні, фахівцями підприємства з багаторічним стажем. Уся продукція пройшла обов’язкову сертифікацію в Держстандарті України у варіанті сталевого й алюмінієвого листа, що дає можливість застосовувати їх на малоповерхових будівлях автосервісу.

fasad-avtoservisa

Усі ці фактори, були основними при виборі підприємства для виробництва лицювального матеріалу з металу для компанії BOSH. Для цього об’єкта ( м. Київ, вул. Крайня, 1) був виготовлений касетний фасад з оцинкованої сталі з порошковим покриттям, товщиною 1 мм.

 

Навісний фасад, який було виконано не в одній площині, а в архітектурному поєднанні об’ємних елементів (пілястрів, карнизів, віконних і дверних обрамлень), горизонтальних і вертикальних смуг з контрастним кольором, комбінації різних за розміром панелей облицювання, буде вирізняти будинок серед інших фасадів. Зовнішній вигляд будинків і споруд буде підкреслювати ваш фірмовий стиль, створювати правильну асоціацію з якісним автосервісом компанії. І, що дуже важливо ─ гарантувати високу надійність, пожежобезпеку і економічність фасадного облицювання будівлі.

fasad-avtoservisa
author
Владимир Рубленко
Про автора:

  Эксперт по фасадному строительству. Ведущий специалист по работе с корпоративными клиентами. ПрАТ “Завод Мехбуд”. Предоставление квалифицированной консультации по вопросам фасадн...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі