ТОП Архітектурних компаній Києва
27 Січня, 2022
3549  

ТОП Архітектурних компаній Києва

У Києві безліч різних архітектурних бюро, компаній і будівельних організацій. Але кому ж дійсно варто довіряти свій проект? Ми підготували для вас наш ТОП 15 Архітектурних компаній Києва з фотографіями реалізованих проектів різних категорій будівель, а також прямими контактами. Сподіваємося ця стаття допоможе зробити вам правильний вибір і знайти Вашу архітектурну компанію.

Архіматика

Аrchimatikaце команда практиків, архітекторів, інженерів. Компанія розробляє практичні рішення, які відповідають цілям клієнтів, розвивають міське середовище і збільшують рентабельність проекту. Це компанія, яка є генеральним проектувальником.

За час роботи компанії було спроектовано більше 9,4 млн м² житлових і громадських будівель. Серед них безпрецедентні для України ТРЦ площею 300 000 м ², житлові комплекси площею 500 000м². Компанія супроводжує будівництво до здачі в експлуатацію, а також роками акумулює досвід експлуатації вже побудованих об’єктів.

Проекти компанії неодноразово відзначалися різними нагородами, а сама компанія в різні роки визнавалася кращою в країні за версією всіх існуючих премій. Головна концепція в проектах archimatikaбаланс між потребами кінцевого споживача, рентабельністю проекту і вимог міського середовища.

Компанія AVG

Група компаній AVG  є провідною українською компанією в сфері архітектурного проектування, комерційного та приватного дизайну, а також будівельного менеджменту. Сферами діяльності AVG є різні сегменти ринку: бізнес і торгово-розважальні центри, житлова і комерційна нерухомість, коворкінг, ресторанні, готельні та рекреаційні комплекси, приватні резиденції.

Унікальні концепції AVG знайшли своє втілення в інтер’єрах найбільших торгово-розважальних і бізнес-центрів столиці: БЦ Leonardo, ТРЦ Lavina Mall, ТРЦ Blockbuster Mall, ТРЦ Smart Plaza Polytech, ТРЦ River Mall, головних офісах компаній DTEК, ФАРМАК і УКРБУД.

Компанія AVG   виступала генпроектувальником у ряді масштабних міських проектів, зокрема реновації заводу «Арсенал», ТРЦ Smart Plaza Obolon, хорватського готельного комплексу Nazario та інших.

ARTE DEVELOPMENT

ARTE DEVELOPMENT   – експерти в сфері архітектури, дизайну інтер’єру та концепту будівель.

  • Створення функціонального і ергономічного комфортного простору для життя і роботи з розстановкою меблів, світла і декору.
  • Стильна архітектура, яка буде актуальною завжди.
  • Функціональний інтер’єр в комфортній саме для Вас стилістиці.
  • Креативні рішення, які підвищують привабливість проекту та реально втілюються в життя.
  • Забезпечення відповідності архітектурних норм і технічних рішень на етапі реалізації.
  • Тендер і супровід закупівель.

 

Рівень компанії дозволяє запропонувати Вам кращі рішення, передбачаючи Ваші потреби та бажання, про які Ви можете навіть не здогадуватися.

Архітектурне бюро “ЮНАКОВ І ПАРТНЕРИ”

Архітектурне бюро “ЮНАКОВ і ПАРТНЕРИ” входить до групи проектних компаній під спільним брендом YUNAKOV ARCHITECTS, заснованих архітектором Сергієм Юнакова.

Сфера діяльності YUNAKOV ARCHITECTS – створення архітектури та інтер’єрів будівель і споруд містобудування, житлової та комерційної нерухомості для приватних і корпоративних клієнтів.

YUNAKOV ARCHITECTS застосовує в роботі найсучасніші технології проектного управління. Використання чіткої структури ефективних бізнес-процесів забезпечує виконання проектів в необхідний термін і з високою якістю

YUNAKOV ARCHITECTS має 30 років досвіду роботи в сфері архітектури та дизайну. Це дозволяє команді архітектурного бюро розробляти проекти будь-якого масштабу. Команда високопрофесійних архітекторів і проектувальників бере на себе всі турботи  створення концепції до її реалізації.

NSDgroup

NSDgroupкомпанія, яка з 2004 року займається ремонтними та будівельними роботами на ринку України.

За цей час встигли зарекомендувати себе як надійного партнера, який все робить – як домовилися, в повному обсязі, вчасно і якісно (прийом роботи з першого разу.

Місія компанії – максимально відповідально підходити до виконання кожного проекту, дотримуватися всіх домовленостей і робити, як для себе.

 

ПРИВАТ ДИЗАЙН

ПРИВАТ ДИЗАЙН — профессионалы своего дела с большим опытом работы в сфере дизайна интерьеров, архитектуры а также строительства. Помимо опыта и профессионализма, мы действительно любим свое дело. С момента открытия в 2010 году мы реализовали более 130 дизайн проектов в Киеве и других регионах Украины. Это жилые помещения — квартиры и частные дома. А также общественные интерьеры — рестораны, салоны, магазины а также офисные помещения.

ПРИВАТ ДИЗАЙНце команда професійних дизайнерів інтер’єру з великим досвідом роботи.

Успішно проектуємо інтер’єри для житлових і громадських приміщень, створюємо сучасні, комфортні а також продумані до дрібниць приміщення. Крім дизайн-проекту інтер’єру пропонуємо комплексний ремонт «під ключ» за проектом. Можливий повний супровід клієнта в процесі ремонту по здачі об’єкта. Дизайнер інтер’єру допоможе в підборі оздоблювальних матеріалів, меблів техніки, а також декору.

 

EURO HOUSE

ЄВРОХАУЗ -проектно-будівельна компанія, яка спеціалізується на комплексному підході до малоповерхового будівництва «під ключ»: проектуванні, будівництві, комплектації об’єктів будівництва різного призначення – як приватного, так й комерційного.

Працюють на ринку України з 2008 року, реалізували понад 100 проектів, 1000 осіб стали клієнтами компанії, більше 400 споруд побудовано за проектами Євро Хауз. Географія діяльності компанії охоплює всю територію України. 9 представництва щодня приймають клієнтів у себе в гостях, а карта об’єктів завершеного будівництва з кожним днем ​​збільшується. Клієнти компанії – це люди, які хочуть жити в комфортному будинку та  цінують професійний підхід в роботі.

  • 1 1
  • 2 1
  • 3 1
  • 6 1

Творча Архітектурна Майстерня «А. Пашенько »

Творча Архітектурна Майстерня «А. Пашенько »на сьогоднішній день є однією з провідних архітектурних компаній в Україні. Компанія була заснована Андрієм Пашенько та  Світланою Здоренко в 1996 році і з тих пір керується принципами раціонального та відповідального архітектурного проектування.Інноваційні  комплексні архітектурні рішення, делікатний підхід до культурного й   фізичного контексту міста, доцільність та  естетика є невід’ємними компонентами творчого методу майстерні «А.Пашенько ». Архітектори переконані, що кожна ділянка унікальна  та  потребує індивідуальної стратегії. Першим показовим об’єктом ТАМ «А. Пашенько »є будівля Посольства Туркменістану в Києві. Сьогодні команда «А. Пашенько »спеціалізується на великомасштабних приватних та  державних замовленнях; їх портфоліо охоплює широкий спектр об’єктів різного призначення, включаючи велику кількість уже реалізованих успішних комерційних, житлових та громадських будівель, генеральних планів і т.п. в Києві та інших містах України.

  • 2 1
  • 3 1
  • 4 1
  • 5 1

“Бюро інвестиційних проектів “

ТОВ «Бюро інвестиційних проектів – проектний менеджмент» (БІП-ПМ) створено в 2000 році на базі Бюро інвестиційних проектів Центрального проектного інституту Міністерства оборони України.

ТОВ «БІП-ПМ» має великий досвід роботи як з вітчизняними, так і з іноземними партнерами всіх форм власності з проектування та організації будівництва як в Україні, так і за її межами. Колектив використовує весь накопичений раніше за час співпраці з багатьма іноземними фірмами та  міжнародними організаціями досвід в проектуванні, розробці тендерної документації та проведення тендерних торгів, займається адаптацією проектної документації іноземних фірм до українських будівельних норм та  правил, має великий досвід роботи з місцевими органами влади й експлуатуючими організаціями.

Фахівці БІП-ПМ активно співпрацюють з державними організаціями міністерства регіонального розвитку та будівництва, провідними науково-дослідними інститутами України в галузі будівництва (НДІБК, НДІБВ, ЗНДІЕП та  інші), найбільшими будівельними компаніями м.Києва, беруть участь в міжнародних конференціях, семінарах та  технічних нарадах, беруть участь в розробці нормативних документів, «Програм експериментального будівництва» та  «Індивідуальних технічних вимог» будівель підвищеної поверхневості   в м. Києві.В БІП-ПМ працює понад 150 осіб, серед них архітектори, конструктори, інженери-механіки, інженери-електрики, менеджери проектів, програмісти, економісти, перекладачі, юрист.

  • 5 1
  • 4 1
  • 2 1
  • 6 1

PROTSENKO архітектурне бюро

З моменту створення «Архітектурного бюро Проценко» було виконано значну кількість робіт. Компанія брала участь в проектуванні житлових та  громадських будівель: торгово-розважальних комплексів, бізнес-центрів, автоцентрів, готельних комплексів, магазинів, фітнес-клубів, дитячих дошкільних установ, а так само розробляла дизайн-проекти  заміських будинків, квартир, офісів.

Творча майстерня бюро пропонує широкий спектр послуг в галузі проектування та будівництва від ідеї до реалізації “під ключ”. Архітектурне бюро займається проектною діяльністю з 2006 р Сформована команда професіоналів вирішує різнопланові завдання на високому рівні.

  • 1 1
  • 2 1
  • 3 1
  • 4 1

AIMM impressive architecture

АИММГРУП це команда, яка втілює проектні ідеї в життя. Вони бачать архітектуру як унікальний продукт, створений на перетині духу часу та  розвитку інженерної думки. Проектують ефектні об’єкти, створюючи цілісне містобудівне середовище. Ми відчуваємо замовника та  втілюємо майбутнє в життя.

Портфоліо компанії налічує:

1млн.м² проектів житла
29 реконструювання будинків
150 задоволених замовників
123 створених інтер’єру

  • 5 1
  • 3 1
  • 2 1
  • 4 1 1
  • 6 1 1
  • 1 1 1

Архітектурне бюро «ЄЖОВ»

Бюро організовано в 1988 році архітектурної династією Єжова. Перебуває під егідою Національної спілки архітекторів України та Української академії архітектури. Архітектурним бюро «ЄЖОВ» виконано близько 100 проектів, різних за типологією та  значущості. Серед них в Києві: готельно-офісні комплекси по вул. Урицького, Фізкультурній, Причальній, по пр. Возз’єднання; офісні центри по вул. Саксаганського, Московської; житлові будівлі по вулицях Тургенєвській, Січневого Повстання, Смирнова-Ласточкіна, Гайцана, Жадановського; забудова кварталу по вул. Дегтярівській 25-А, житлово-офісні комплекси по вул. Ольшанської та  «Cosmopolitan. Парк Пушкіна »; Адміністративно-комерційний комплекс по вул. Шота Руставелі; будівлю Верховного Суду України. Проекти аквапарків в містах: Києві, Севастополі, Дніпропетровську, в СМТ Коктебель та  багато інших.

На сьогоднішній день творчий колектив бюро складається з молодих, активних, професійних архітекторів: ГАП (зам директора) Базирін В.Л., ГАП Полоннік Н.В., Вітушок М.Ф., архітектори: Зоря Е.С., Дика Т. З, Томашевський Б.Б., Єжова Д.Д .: інженер Чадюк Ж.В. Виконуючи функцію генерального проектувальника ми залучаємо найкращих фахівців – інженерів вузького профілю під конкретне замовлення, в залежності від поставлених завдань, для оптимального рішення проекту.

Головні принципи роботи: Створення гармонійної, якісної архітектури, не порушуючи довкілля, корисною та  вигідною для міста та інвестора.

  • 1 1
  • 2 1
  • 3 1
  • 4 1

Breus Oleksii architectural design studio

Архітектурна майстерня Бреуса Олексія займає стабільну та  впевнену позицію на ринку України більше 10 років. Майстерня організована на базі згуртованого колективу професіоналів, що формувався протягом декількох років з 2006р. На даний момент завдяки своїм співробітникам, компанія може пишатися налагодженимпроцесом проектування та реалізації об’єктів.

  • 2 1
  • 1 1
  • 3 1
  • 4 1
  • 5 1
  • 6 1

АРХПАССАЖ

Проектна група компанії «АРХПАССАЖ УКРАЇНА» має широкий та  багаторічний досвід роботи проектування в сфері житлової та комерційної нерухомості як на території України, так й за її межами. Багато проектів, розроблених  нашими фахівцями, реалізовувалися спільно з провідними міжнародними архітектурними компаніями. Даний досвід дозволяє нам йти в ногу зі світовою архітектурною модою та  реалізовувати привабливі й  комерційно вигідні архітектурні рішення в умовах дотримання українських містобудівних норм і різного функціонального призначення.

  • 2 1
  • 6 1
  • 1
  • 1 1 1

NEW POINT

NEW POINT – це архітектурно-будівельна компанія, новий формат будівництва приватного житлового будинку, офісу, комплексу. Компанія з новим поглядом на організацію процесів проектування будівництва у єдиний безперервний цикл, в одне ціле.

Ви завжди можете розраховувати на ряд переваг та  бонусів при роботі з нашою компанією:

  • велику та  необмежену кількість планування до узгодження
  • фотореалестічну візуалізацію проекту
  • анімація (відео) проекту на стадії проектування
  • поетапний розрахунок кошторису на будівництво
  • отримати знижку на матеріали у наших партнерів
  • 1
  • 3 1
  • 5 1
  • 6 1 1
  • 1 1 1
  • 4 1 1
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі