10 причин НЕ купувати металевий паркан
19 Червня, 2020
489  

10 причин НЕ купувати металевий паркан

Металеві огорожі з тонколистового металу з захисно-декоративним полімерним покриттям – одне з найгірших винаходів людства. Причин, за якими ніколи, ні за що і ні в якому разі не варто купувати такі паркани, дуже багато. Але розмір статті обмежений, тому ми обмежилися десятьма – найголовнішими.

Причина 1. Навіщо так довго вибирати?

Не хочете витрачати час на вибір моделі або кольору – не купуйте металевий паркан!

З такими виробами одні проблеми: доведеться вибирати габарити, висоту, конструкцію ( «Горизонт»? А може, «Брус»? Або «жалюзі»?), а головне – колір. Муки вибору будуть переслідувати вас не один день, тому що нашій людині потрібно запропонувати максимум два варіанти, і то – краще одне можливе рішення. Не знаємо як ви, але нам здається, що такий вибір форм і забарвлень металевих парканів – це явна надмірність.

zabor

Причина 2. Нічого нового

Не хочете, щоб паркан і через п’ять років виглядав як новий – не купуйте металевий паркан!

Паркани з інших матеріалів доставляють власникові хоч якусь радість: вицвітають, знебарвлюються під УФ-променями яскравого сонця, нарешті, банально іржавіють! З металевим парканом. Покритим полімерним пігментом, все набагато нудніше: в 2020 році поставили огорожу бежевого кольору, в 2025 році дивитесь – у вас огорожа того ж бежевого кольору. У тому ж відтінку. Без плям іржі.

zabor

Причина 3. А де задоволення від процесу?

Хочете отримати задоволення від монтажу по повній – не купуйте металевий паркан!

Споруда забору – це ціла епопея на кілька місяців. Фундамент, опалубка, армування, кладка, вистоювання кладки … Якщо паркан дерев’яний – дошки треба просушити, прооліфити, встановити, пофарбувати. Виберете металевий модульний паркан – позбавите себе половини задоволення: майстри просто встановлять опори і потім змонтують на них деталі за принципом конструктора. На невеликій ділянці роботи займуть менше одного дня. А де процес?

zabor

Причина 4. Ви будете лінуватися

Хочете підтримувати себе в хорошій формі, регулярно витрачаючи зайву енергію – не купуйте металевий паркан!

Огорожу з дерева потрібно регулярно перефарбовувати (а перед цим знімати стару фарбу). Зварену металеву огорожу потрібно ошкурівати від іржі і знову перефарбовувати. Все це вимагає активності, руху і уваги.

Порівняйте з металевим панельним парканом. Його вам встановили, і що? І все, максимум – іноді змити пил струменем води з шланга. Ніяких корисних навантажень, ніякого фізичного розвитку.

Причина 5. Злочинцям треба на щось жити

Якщо у вас є хоч крапля співчуття – не купуйте металевий паркан!

Давайте відверто, зловмисникові якось треба проникнути на вашу ділянку. І бажано – без зайвих зусиль. І точно – без ризику отримати травму. Хіба можна цього досягти, якщо по периметру стоїть двометровий «Горизонт» з щільно підігнаних панелей? Та й «Жалюзі» – ніби й просвіти є, але залізти неможливо, зігнути ламель теж не виходить.

Загалом, з точки зору гуманізму металевий паркан – взагалі не варіант.

zabor

Причина 6. Подумайте про сусідів!

Якщо вам нема чого приховувати – не купуйте металевий паркан!

Серйозно, сусіди, як і зловмисники з попереднього пункту – теж люди, і у них теж є свої інтереси. Ні, лізти вони до вас не будуть, але подивитися щось, що у вас на ділянці, хочется !!! І тут ми знову бачимо об’єктивні недоліки металевих огорож: не тільки глухі паркани, а й паркани-жалюзі практично не проглядаються. Вам не здається, що це не по-добросусідськи? Людям цікаво, а ви ….

zabor

Причина 7. Будьте скромнішими

Хочете бути як всі – не купуйте металевий паркан!

Так, металеві огорожі стильні, привабливі і акуратні. Але подумайте, чи не викличе акуратний металевий паркан громадського осуду? Так адже може скластися враження, що ви – заможна людина, з почуттям смаку і стилю. Будьте скромнішими, тимчасова огорожа з необрізної дошки буде в самий раз. Зате не доведеться переживати «а що люди подумають». Бідненько, і не обов’язково чистенько – ось до чого потрібно прагнути. А не ставити лаконічний металевий паркан, що гармонійно вписується в ландшафтний дизайн.

zabor

Причина 8. Тобто як – не горить?

Хочете завжди мати дрова на розпалювання – не купуйте металевий паркан!

Так, металеві паркани взагалі не горять. Тобто зовсім. Тобто навіть при контакті з відкритим полум’ям – все одно не горять! А якщо потрібно посмажити з кумом шашлики? Був би у вас дерев’яний старий парканчик, відірвали б пару штакетин – ось і дрова. А тут метал суцільний, і відірвати його не вийде навіть якщо сильно намагатися.

 

Причина 9. Не скупіться!

Не хочете економити – не купуйте металевий паркан!

Ви думаєте, ми помилилися! Нітрохи! Так, металеві панельні паркани не найдешевші, але є куди більш дорогі варіанти. Наприклад, можна вбухати набагато більше грошей в цегляну огорожу в два людські зрости. Або в паркан з натурального каменю. Так що з цієї точки зору металевий паркан – це просто практичний варіант. Явно ніякого шику і навіть немає натяку на те, що господар смітить грошима.

Причина 10. Металевий паркан – це назавжди

Хочете міняти паркан регулярно – не купуйте металевий паркан!

Цю причину варто було б згадати першою, але ми її залишили на самий кінець. Тому що вона – одна з найголовніших: зрозумійте, ви поставите металевий паркан один раз – і все, на цьому все закінчиться. Не буде приводу знову витрачати гроші на купівлю огорожі, не буде причини пару тижнів позайматися будівельними роботами, зводячи новий паркан замість старого …

І мало того, що металевий паркан довго служить – він ще й практично «невбиваємий». З дерев’яною огорожею є надія на гниль. З парканом з профнастилу, на сильний вітер, а тут – взагалі без шансів. Так що міняти паркан будуть, швидше за все, ваші онуки. І то, тому що він просто набридне.

Ми сподіваємося, що аргументів на користь того, чому НЕ ВАРТО купувати металевий паркан, ми навели достатньо. Особливо небезпечні з цієї точки зору паркани від заводу «Мехбуд», тому що використання якісного металу і виробництво на сучасному обладнанні в рази підвищують і їх міцність, і термін служби.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі