Де купити готовий проект будинку?
5 Листопада, 2021
233  

Де купити готовий проект будинку?

Існує два принципово різні підходи для створення проекту свого будинку. По-перше, створити проект із нуля, замовивши проект під свої цілі та фантазії у професіоналів. Цей варіант максимально відобразить усі ваші ідеї, проте коштуватиме дорого. Другий варіант економічніший. Це купити готовий проект, підібравши його максимально відповідний своїм побажанням та потребам. Є третій варіант створення проекту – це купити готовий проект та скоригувати його під свої цілі. Мабуть, цей варіант буде оптимальним, поєднуючи в собі невисоку вартість, швидкість створення і хорошу адаптацію під свої потреби.

Готовий проект будинку – один із варіантів вибору проекту для майбутнього будівництва. На відміну від замовлення індивідуального проекту, готовий проект коштує дешевше, навіть з урахуванням необхідних і необхідних змін.

Готовий проект будинку включає повні відомості про архітектуру будинку, про його конструкції, про інженерні комунікації, як зовнішніх, так і внутрішніх. Окрім цього до проекту мають увійти, кошторис необхідних матеріалів та кошторис будівельних робіт, список обладнання для монтажу інженерних комунікацій.

ipoteka

Давайте розбиратися, де Ви можете замовити готовий проект будинку.

Сайти для придбання готових проектів

Компанія Z500 Україна: https://z500.com.ua/

Основна діяльність компанії – продаж типових проектів приватних житлових будинків, індивідуальне проектування, а також надання додаткових послуг, які допоможуть швидко побудувати новий будинок за будь-яким типовим варіантом, зроблять майбутній будинок максимально комфортним.

Дніпробуд: https://dniprobud.com.ua/

За 17 років існування компанії було збудовано та здано понад сімдесят житлових будинків та котеджів, а також альтанок, лазень, гаражів та басейнів. У 2003 році компанія почала надавати послуги з будівництва будинків та котеджів у м.Дніпро та Дніпропетровській області. На сьогоднішній день компанія «Дніпробуд» займається приватним котеджним будівництвом також у Києві та Запоріжжі. Всі без винятку об’єкти зводилися силами компанії. Для цього вони мають все необхідне – інструмент, обладнання, але найголовніше – кваліфікований персонал.

DOM4M: https://dom4m.com.ua/

У каталозі компанії DOM4M ціла галерея відмінних будинків та котеджів. Виконують проектування будинків у різних архітектурних стилях. Також за погодженням із замовником його майбутній будинок може бути розроблений у класичному, грецькому, англійському, готичному, романському стилі, а також конструктивізм, кантрі, мінімалізм, авангард, модерн і в стилі Френка Райта.

ЕвроХауз:

Проекти будинків від ЄвроХауз – це проекти приватних будинків та котеджів, розроблені провідною проектно-будівельною компанією, яка втілює свої проекти в реальність як на території України, так і за її межами. Маючи за плечима величезний досвід у сфері будівництва та проектування, команда професіоналів впевнено займає лідируючі позиції у даному сегменті.

Архітектурні бюро ДЛЯ ПОКУПКИ ГОТОВИХ ПРОЕКТІВ

Архітектурне бюро Полякова

Сім’я та команда, яка з 2004 року створює архітектурні проекти та дизайн інтер’єру.

У своїй роботі враховують усі особливості приміщень, а також індивідуальність та особисті уподобання кожного клієнта. Це дає практичність та комфорт, як у період створення проекту, так і за підсумками його реалізації.

Послуги:

  • Створення дизайну інтер’єру та робочого проекту з 3D візуалізацією основних приміщень.
  • Авторський нагляд у реалізації, а також допомога у виборі матеріалів, меблів та предметів декору.
1

LEF

LEF це студія прекрасних людей, які закохані в архітектуру, будівництво, дизайн та простір. Мета – створювати сучасні архітектурні рішення, використовуючи найширший асортимент інструментів та поважаючи історію своєї справи. Доля бюро – пошуки тонкого балансу, який поділяє дивовижні будівлі та інтер’єри від архітектури, яка незабаром буде забута.

2

Halfee

Компанія 13 років тому почала виготовляти меблі. Виходило добре, але криві стіни часто їх засмучували. Тож почали робити стіни.

З того часу, Halfee – ремонтна компанія. Але їх засмучували криві проекти, з якими неможливо було працювати і які не можна було реалізувати.

І Halfee почали розробляти дизайни. Згодом у Halfee з’явився відділ комплектації, інженери на різні розділи, прийом квартир у забудовника та клінінг – і тепер вони можуть зробити Вам будинок повністю. Від проекту до його повної реалізації.

3
3
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі