Ландшафтний дизайн у Львові
17 Травня, 2023
221  

Ландшафтний дизайн у Львові

Ландшафтний дизайн – це мистецтво створення та організації привабливих та функціональних ландшафтів, що включають елементи природи, рослинності, води, каміння, патіо, доріжок та інших декоративних елементів. Мета ландшафтного дизайну – створити гармонійний простір, який поєднує в собі естетику, функціональність та екологічну стійкість.

Нижче наведено список ТОП ландшафтних компаній у Львові, які мають гарну репутацію (за відгуками клієнтів):

Свій Садівник

Свій Садівник – це львівська ландшафтна студія, яка виконує весь комплекс ландшафтних послуг. Працюючи кожного дня, більше 10-ти років в ландшафтній сфері, гарантують якість виконаних робіт. Метою є влаштувати ландшафтний дизайн та благоустрій так, щоб клієнт був задоволений не лише результатом, а і самим процесом виконання озеленення. Пропонують клієнтам послугу гарантійного догляду за створеними об’єктами.

Команда охоплює всю сферу озеленення, починаючи від зеленого містобудування, озеленення нових мікрорайонів, та закінчуючи, озелененням приватних будинків, та доглядом за газоном і зеленими насадженнями. “Свій Садівник” виконує та проектує ландшафтний дизайн любої складності, та на будь-яких рельєфах.

BellWeder

Ландшафтний дизайн від ландшафтної студії Bellweder втілить ваші мрії та побажання, щодо дизайну подвір’я, не витрачаючи на це занадто багато зусиль. Команда правильно організує, спланує і здійснить облаштування будь-якого двору і садової ділянки різних напрямків. У Bellweder  достатньо знань та досвіду, щоб запропонувати Вам ландшафтний дизайн біля будинку з використання японського саду, штучної декоративної водойми, запропонувати цікаві клумби, садові доріжки з каменю і багато іншого.

Зелене місто

Зелене Місто – це одна з провідних ландшафтних компаній у Львівській області. Більше 10 років створюють та реалізують ландшафтні проекти, будь-якої складності. Постійні клієнти та партнери, які почали користуватись послугами з часу заснування компанії залишаються з “Зелене Місто” і до сьогодні. Арсеналу інструменту та обладнання команди може позаздрити будь-яка ландшафтна компанія. Використовують тільки професійну та перевірену часом техніку, адже заминки в такій роботі не припустимі. Зазначають, що будь-яке замовлення роблять як для себе!

Grace Garden

Студія ландшафтного дизайну “Grace Garden” виконує повний цикл робіт по озелененню ділянок у Львові і Львівської. До ваших послуг – ціла команда першокласних фахівців, професійно розбираються у всіх суміжних областях. Для ландшафтних робіт необхідні не тільки дизайнери – в штаті компанії працюють дипломовані агрономи, інженери, архітектори, будівельники.

При замовленні ландшафтного дизайну в “Grace Garden” присадибна територія буде під контролем кількох груп експертів різних спеціалізацій:

  • дизайнерів, що створюють макет;
  • архітекторів та інженерів, які проектують комунікаційні системи і споруди;
  • агрономів, що підбирають насадження під ґрунт, освітленість, клімат, вологість;
  • садівників, які висаджують рослини.

Клієнт при замовленні ландшафтних робіт в “Grace Garden” позбавлений потреби підшукувати працівника на кожну позицію і контролювати якість виконання. Єдине, що потрібно від замовника – висловити свої побажання на початковому етапі обговорення.

Gardener

Команда забезпечує повну і всебічну підтримку ваших ділянок, садів та прибудинкових територій, що включає:

  • ландшафтний дизайн. Висадка рослин. Озеленення. Проектування ділянок, клумб, садів та інші;
    створення газонів (підготовка ділянки, посів, рулонний газон), покіс, догляд (підживлення, обприскування), сервісне обслуговування та стрижка: (реставрація, обприскування, аерація, скарифікація, піскування і т.д.);
  • фігурну стрижка рослин, обрізку та формування декоративних рослин, кущів, дерев, живоплотів. Топіарі стрижка (вистригання будь-якої форми тварин чи інших);
  • сезонну обрізку плодових дерев: закладання скелетних гілок; підготовка до окуліровки; збільшення врожайності; формування красивої крони;
  • омолоджувальна обрізка; висотна обрізка; викорчовування та інші види обрізки; побілка дерев; підживлення;
    обприскування та лікування від шкідників і хвороб;
  • благоустрій ділянок та територій; прибирання; вивіз сміття;

Також Gardener виконує виготовлення та встановлення багатьох ландшафтних конструкцій та проектів: кущові каркаси топіарі, габіони, живий текст, декоративний камінь та ін.

GalSad

Садовий центр «ГалСад» – це сучасна гуртівня рослин Львів, в якій ви не тільки можете купити саджанці, екзотичні рослини, вічнозелені дерева, але й замовити створення стильних дизайнів в вашому саду чи в парковій зоні, для літніх майданчиків ресторанів, тематичних кафе, бутиків. Команда зробить простір зеленим, красивим, затишним, покращимо мікроклімат.

Місією компанії є сприяння розвитку озеленення становлення культури фітодизайну та дизайну ландшафтів. Спеціалізований садовий центр Львів пропонує послуги:

  • фітодизайну (у тому числі створення зелених фітостін, картин зі стабілізованого моху);
  • ландшафтного дизайну;
  • зрізні квіти, ялинки;
  • прокат живих (не квітучих) рослин.

Renesans-Style

Львівська студія ландшафтного дизайну “Renesans Style” пропонує комплекс послуг “Ландшафтний дизайн під ключ”. Отримайте всі необхідні роботи по благустрою своєї ділянки. Від ландшафтного проекту до його втілення у Вашому дворі чи саду.

Створення ландшафтного проекту, підбір та доставка рослин, укладання рулонного газону та бруківки, монтаж системи автоматичного поливу. Всю цю роботу команда візьме на себе. Враховують навіть найменші деталі і побажання своїх клієнтів.

GreenUp

Ландшафтний дизайн під ключ – комплексна послуга з благоустрою та озеленення Вашої ділянки, створення повністю реалізованого проекту. Фахівці компанії “GreenUp!” будь-яку територію перетворять на шедевр мистецтва, грамотно впишуть існуючий рельєф в проектований ландшафт. На оновленій ділянці ви зможете відмінно провести час, розслабитися, відпочити, насолодитися природою.

Етапи створення ландшафтного дизайну

  • Виїзд на ділянку, заміри
  • Проектування
  • Підготовка території, монтаж інженерних систем
  • Виконання ландшафтних робіт

Зелений Ельф

Дизайн-студія “Зелений Ельф” надає своїм клієнтам такі послуги:

  • Ландшафтний дизайн і проектування – від концепції ( ескізний проект) до повного робочого креслення з кошторисами та розрахунками по матеріалах, детальний план інженерних споруд, схеми посадок рослин і іншими деталями.
  1. Проектування водних споруд (водойм, струмків, ставків, водоспадів, фонтанів, каскадів).
  2. Проектування  систем поливу, орошення садів, газонів, рослин.
  3. Проектування  систем освітлення.
  4. Проектування малих архітектурних форм.
  • Благоустрій і будівництво;
  • Догляд та обслуговування.

Green Lion

З 2007 року команда успішно займається вирощуванням рулонного газону у Львові, Львівській області, замовити який ви можете ТУТ. Також володіють багаторічним досвідом у ландшафтному дизайні, як приватного так і корпоративного характеру та втілюють в життя різноманітні ландшафтні ідеї, як класичні, так і оригінальні.

author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі