Топ ландшафтних дизайнерів України
3 Лютого, 2022
877  

Топ ландшафтних дизайнерів України

top - landshaftnux dizainerov ukrainu

Розробка ландшафтного дизайну та планування ділянки – справа відповідальна і дуже непроста. Якщо у вас є ідеї дизайну ділянки, але ви не впевнені, як втілити їх в життя, або ж навпаки, ви поняття не маєте, як облаштувати територію поруч з будинком, кращий варіант – знайти хорошого ландшафтного дизайнера, який допоможе вам створити ідеальний образ для вашої ділянки. Приватний ландшафтний дизайнер вміло підбере декоративні рослини, професійно розробить ландшафтний проект, проведе роботи з озеленення та благоустрою ділянки, прикрашаючи її красивими клумбами, газоном і правильно висадженими деревами та чагарниками. Якщо ви вирішили перетворити свою дачну ділянку на витвір мистецтва, підійдіть до вибору ландшафтного дизайнера з усією відповідальністю. Давайте обговоримо як знайти гарну студію ландшафтного дизайну в України чи фахівця в цій галузі, які підійдуть саме вам

top - landshaftnux dizainerov ukrainu

Новаковская Юлія Леонідівна

Ландшафтний архітектор, засновник та  керівник ландшафтного бюро.
Після закінчення навчання у МГУЛ (Московський державний університет Ліси) c 2000 року працює у сфері ландшафтного проектування та озеленення.

«Коли я приїжджаю на нову ділянку в перший раз, завжди намагаюся виділити якусь його особливість, щось унікальне, від чого можна відштовхнутися в пошуку проектного рішення. Я звертаю увагу на будинок, на стиль, в якому він побудований, його геометрію та  пропорції. Я дивлюся на ділянку і за його межі: які види відкриваються, чи можна їх використовувати? Яка природа навколо, що найвиразніше в ній? В процесі цих спостережень народжується образ саду, який я потім переношу на папір ».

Ландшафтне бюро Новаковської Юлії створено в 2005 році.

З 2005 року спроектовано понад 60 садів, з яких 44 нами реалізовано.
Велика частина наших робіт знаходиться в Києві, Київській області, інших областях України. За роки роботи ми набули досвіду створення садів в різних екологічних умовах, зіткнулися з широким спектром робочих ситуацій. Досвід дозволяє нам чуйно реагувати на побажання замовників, приймати правильні та  доцільні рішення в ситуаціях будь-якої складності.

top-landshaftnux dizainerov ukrainu

Юлія Голованова

Юлія Голованова, ландшафтний дизайнер, неодноразовий переможець і лауреат конкурсів в ландшафтній архітектурі. Після закінчення НАКККіМ працює в сфері ландшафтного дизайну. З 2002 року виконано велику кількість робіт, серед яких переважають приватні сади.

Компанія Юлії здійснює такий комплекс послуг з ландшафтного дизайну:

  • Проектування: ескізний проект, генплан, дендроплан, системи автополиву, система освітлення;
  • Благоустрій території: озеленення, створення газонів, пристрій водойм, посадка крупномірів, малі архітектурні форми, пристрій систем автополиву, пристрій систем освітлення, пристрій дренажних систем;
  • Сервісне обслуговування ділянок: стрижка газону, аерація, вичісування, чистка території, діагностика системи автополиву, боротьба з шкідниками і хворобами, та  багато іншого.

Ландшафтне мистецтво об’єднує в собі інженерію, біологію та філософію. Це спосіб репрезентації, структурування та сімволювання  середовища для конкретної людини або сім’ї. За допомогою гарного ландшафту ви можете підняти вартість будинку в рази!
Наша команда грамотно спроектує Ваш майбутній сад, проведе ландшафтні роботи по його благоустрій  та озеленення (мощення доріжок та  майданчиків, влаштування газонів, квітників та клумб, альпінаріїв і рокаріїв, штучних водойм, при необхідності виконаємо терасування ділянки і ін.), проконсультуємо та  здійснимо професійний догляд за садом.

Ваш будинок – ваша фортеця! Оточіть його красою!

top-landshaftnux dizainerov ukrainu

Олена Гнездилова

Ландшафтний архітектор, член Спілки архітекторів України, доцент кафедри містобудування архітектурного факультету КНУБА.

top-landshaftnux dizainerov ukrainu

Олег Тверітнев

Тверітнев Олег Валерійович – сертифікований архітектор, сертифікат серії АА № 000036, член Спілки архітекторів України. У 2005 році закінчив Національний лісотехнічний університет України, спеціальність – містобудування (спеціалізація «Ландшафтна архітектура»). З того часу в галузі ландшафтної архітектури виконав безліч різних за характером проектних робіт, більшість з яких реалізував. Деякі з них розміщені на сторінках спеціалізованих періодичних видань.

«Пріоритетним в роботі є індивідуальність та  досконалість проектного рішення, правильна чітка послідовність його реалізації і відмінний результат»

andshaftnux dizainerov ukrainu

Флорахауз

Український центр ландшафтної майстерності «Флорахауз» працює на ринку ландшафтного дизайну, озеленення та благоустрою з 2001року. Всі ці роки ми, захоплені своєю професією, постійно розвиваємося, привносячи в нашу роботу нові тенденції дизайну, найсвіжіші тренди, вражаючи замовників цікавими ідеями та  якісно виконаними роботами. Саме завдяки постійному розвитку і працьовитості, наша майстерня стала однією з лідерів на ринку ландшафтного бізнесу, що підтверджено нашими дипломами, рейтингами та  сертифікатами. Ми постійно беремо участь у профільних виставках по ландшафтному дизайну, відвідуємо семінари, майстер-класи. Також наші фахівці щорічно відвідують зарубіжні виставки ландшафтного дизайну, садівництва, квітництва, розплідники Італії, Німеччини. Ми знаємо ціну успіху та бездоганній репутації!

top-landshaftnux dizainerov ukrainu

«Наталіс»

Ландшафтний дизайн від «Наталіс» – це зустріч з прекрасним прямо біля порогу  вашого будинку. Ми можемо зробити для вас як маленький затишний садок, так і масштабний парк. Звернувшись до наших фахівців, ви зможете отримати повний комплекс послуг, пов’язаний з проектуванням саду, підбором рослин, їх посадкою та  доглядом за ними. Ми займаємося облаштуванням рулонного газону, закуповуючи дернину у перевірених постачальників. В облаштуванні системи поливу, дренажу та освітлення ділянки вдаємося до вузькопрофільних досвідчених фахівців -партнерів, які знають всі тонкощі цих систем.
Запрошуємо ознайомитися з роботою-візиткою наших фахівців – SHOW-GARDEN на території садового центру і розплідника рослин «Наталіс». Ви зможете подивитися різні комбінації рослин в ландшафтному дизайні: контрастні масиви, стрижені бордюри, рокарій, 400 м2 рулонного газону. Інженерні рішення: терасування саду, закритий та  відкритий дренаж, який стилізований під сухий струмок, зміцнення схилу габіонами та  рослинами. Виставковий сад був закладений в 2015 році і тепер доступний для всіх!

01 1

Gardner

Компанія Gardner – це команда професіоналів з багаторічним досвідом. Ми прагнемо та  робимо навколишній світ яскравіше та  зеленішим ! У нашому арсеналі безліч рішень для реалізації Ваших ідей. Ми допоможемо якісно і в потрібний термін  зробити те, до чого Ви так довго прагнули. За довгий час роботи нам вдалося ощасливити безліч клієнтів та  зробити гарними більше 2000 об’єктів – від маленьких присадибних ділянок до житлових комплексів та масивів! Ми пишаємося тим, що надаємо найкращі та якісні послуги нашим клієнтам! Цілий рік ми намагаємося і робимо Ваші ділянки кращими та  гармонійнішими , щоб вони приносили радість Вам та  Вашим близьким

ПЛАТАН ПАРК

Платан Парк – це комплексний благоустрій та озеленення території, упаковане в ландшафтний дизайн. Не тільки формують комфортне середовище проживання людини, а й роблять її красивим, гармонійним і високотехнологічним.

Олександр Комарницький – дизайнер та засновник компанії Платон Парк.

Послуги:

Дизайн басейну, Дизайн саду, Засухостійкі ландшафтні роботи, Ландшафтний дизайн, Посадка плодових дерев, Проектування ділянки, Садово-паркове та ландшафтне будівництво, Ландшафтний дизайн басейну, Креслення на замовлення, ландшафтне проектування

Географія робіт:

Київ, Київська область

platon 1

КАТЕРИНА КОРДУН

Компанія ландшафтного дизайну «Магія саду від Катерини Кордун» – це команда професійних, надійних та досвідчених ландшафтних дизайнерів, архітекторів, інженерів та бригадирів на чолі з творчим натхненником Катериною Кордун. Команда працює з 2009 р., і за цей час розробили та реалізували понад сотню успішних проектів.

Послуги:

Дизайн саду, Посухостійкі ландшафтні роботи, Ландшафтне проектування, Ландшафтний дизайн, Ландшафтний дизайн ділянки з басейном, Посадка органічного саду, Посадка плодових дерев, Проектування ділянки

Географія робіт:

Київ

magia 1

ЕLENA КАТСАН

Послуги:

Проектування. Очищення та підготовка ґрунту. Планування. Підбір та посадка рослин. Система поливу така, щоб було добре і людям, і рослинам.

Географія робіт:

Одеса

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі