Ландшафтний дизайн у Тернополі
17 Травня, 2023
186  

Ландшафтний дизайн у Тернополі

У Тернополі існує декілька компаній та професіоналів з ландшафтного дизайну, які надають послуги з проектування та реалізації ідей для вашого саду або приватної території. Завод Мехбуд підготував список таких компаній, які відомі своїм професійним підходом та досвідом у цій галузі. Далі про них:

DreamyGarden

В 2013 році Валентина Кулик заснувала Студію ландшафтного дизайну “DreamyGarden”, і за ці роки студією “DreamyGarden” реалізовано понад 500 проектів.

Ландшафтний центр “DreamyGarden” має величезний досвід робіт як в Тернополі, Тернопільській області так і по всій території України з надання широкого спектру ландшафтного проектування:

  1. Ескіз ділянки;
  2. 3D візуалізація;
  3. Генеральний план 2D;
  4. Дендроплан з асортиментною відомістю;
  5. Схема влаштування декоративного мощення;
  6. Схема освітлення;
  7. Схема автополиву.

За роки роботи студія “DreamyGarden” сформувала коло надійних постачальників. Для зрошення, дренажу та освітлення використовує тільки надійні комплектуючі та обладнання. Для озеленення використовує лише найкращий посадковий матеріал, закуповує рослинки тільки в українських розсадниках, адаптованих до клімату. Закуповують насіння тільки у перевірених постачальників, рулонний газон тільки українського виробництва, адаптований до нашого клімату.

ФлораПарка

ФЛОРА-ПАРК – ландшафтний дизайн, благоустрій, озеленення.

  • Професійне ландшафтне проектування.
  • Якісна реалізація проекту.
  • Комплексне обслуговування (догляд за садом).

Реорганізувати занедбаний сад або перетворити територію на райський куточок – це те, що може забезпечити команда “ФлораПарк” в процесі спілкування з клієнтом.

ФлораПарк не тільки пропонує свіжі ідеї та розробляє проект, але і втілює його в життя. Створюючи гармонію та красу, використовує новітні матеріали та технології. До послуг замовника – широкий асортимент декоративних рослин на будь-який смак. Також в наявності рулони високоякісної газонної трави. Саме це дозволяє в лічені дні перетворити будь-яку територію в шикарний газон. Ландшафтні роботи дозволять вже через кілька тижнів отримати готовий сад за вікном і милуватися його красою.

Професіонали команди “ФлораПарк” посадять крупноміри, «збудують» живопліт та розіб’ють квітники, влаштують водойми, також розпланують газони – дизайн Вашої ділянки буде неповторним та прекрасним.

Зелений Дизайн

Колектив ландшафтної студії «Зелений Дизайн» любить свою справу. Команді подобається висаджувати, сіяти, стелити, косити, підстригати і поливати. «Зелений Дизайн» запропонує Вам не просто благоустрій, а ідею, цікавинку, дизайн, щоб Ваше подвір’я вирізнялось серед інших.  Команда має 15 років практичного досвіду, не зупиняється на досягнутому, постійно вдосконалюється, вивчає всі модні тенденції та нові технології.

Співпраця зі студією проста і зрозуміла, вона складається з наступного: проектування, реалізація проекту, сервісне обслуговування.

ЛаврівСад

«ЛаврівСад» — компанія ландшафтного дизайну. Команда досвідчених спеціалістів, яка робить красивішим наш світ!

Пропонують широкий спектр різноманітних видів ландшафтних робіт та послуг, у тому числі «під ключ». Швидко та якісно — це саме про ЛаврівСад!

Надають послуги з:

  • розробки проекту ландшафтного дизайну;
  • підготовки території;
  • влаштування газонів (рулонних, посівних);
  • формування й обрізки декоративних і плодових насаджень;
  • рекомендацій та консультацій щодо вирощування рослин, захисту від хвороб і шкідників;
  • консультацій і комплексного професійного догляду за садом;
  • підбору асортименту рослин;
  • постійного обслуговування або разового виклику спеціаліста;
  • інші послуги.

Land garden

Команда «Land garden» зробить ваше подвір’я особливим та неповторним!

Команда з радістю візьметься за роботи по озелененню вашої ділянки для задоволення ваших бажань, розробить для вас унікальний авторський проект, що подарує естетичну насолоду та задоволення.

Land garden виконує ландшафтний дизайн «під ключ»,  пропонує та здійснює такі види робіт:

  • Безкоштовні консультації;
  • Виїзд спеціаліста на об’єкт, виконання замірів;
  • Проектування та 3D візуалізація;
  • Догляд за подвір’ям (встановлення автополиву, встановлення бруківки та бордюрів, встановлення альтанок та мангалів, встановлення ландшафтного освітлення);
  • Догляд за газоном (посів газону, вкладання рулонного газону);
  • Догляд за рослинами (посадка дерев, кущів і чагарників, топіарна стрижка, створення бонсаю, нівакі, лікування рослин).

Садовий центр Сакура

Створення ландшафтного дизайну за допомогою рослин є одним із ключових елементів.

Магазин “Садовий центр Сакура” є ідеальним місцем для тих, хто шукає високоякісні садові рослини та товари для створення прекрасного ландшафту. У їхньому асортименті ви знайдете широкий вибір різноманітних рослин, включаючи дерева, кущі, квітучі рослини, трави та багато інших.

Магазин пропонує рослини, які були добре доглянуті та здорові. Крім того, їх команда експертів завжди готова надати вам професійну консультацію та поради щодо вибору та догляду за рослинами.

Вибравши рослини в магазині “Садовий центр Сакура”, ви зможете збагатити свій сад новими видами рослин, створити гармонійний ландшафтний дизайн та надати йому унікального стилю. Незалежно від того, чи ви бажаєте створити квітучу клумбу, алею з деревами або озеленити свій простір, магазин “Садовий центр Сакура” має все необхідне для вашого проекту.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі