Магазини рослин для саду та городу
4 Лютого, 2022
745  

Магазини рослин для саду та городу

Для Вашої зручності ми промоніторили та  зібрали для Вас  перелік  стаціонарних магазинів з описом асортименту та необхідними контактами в одній статті.
Сподіваємося, що наша стаття стане відмінним поштовхом для подальшого вибору рослин для Вашого саду і городу.

Важливо! Вибір якісного посадкового матеріалу декоративних рослин – гарантія того, що рослина добре приживеться на новому місці та стане дійсною прикрасою садової ділянки.

Садові центри “Наталіс”

Щорічно в розпліднику рослин “Наталіс” вирощується  понад 400 сортів декоративних рослин для роздрібного продажу у власній мережі садових центрів, а також ландшафтних компаній, оптових партнерів і експорту.
Садові центри “Наталіс” знаходяться в Забуччі, на Позняках в Гатному і на Теремках.

Працюють з 10 до 19 без вихідних. Більш точну адресу місцезнаходження магазинів та  актуальний графік роботи Ви завжди можете подивитися на їхньому  сайті

magazinu -rasteniy

Магазин Дача сад місто +

Магазин «Дача сад город + бджільництво» знаходиться  на Бєлгородській  12 в місті Києві та створено для тих, хто займається вирощуванням дерев, овочів та  квітів на своїх присадибних господарствах, а також для тих, хто займається цим професійно.

Магазин «Дача сад город + бджільництво» пропонує:

  • продаж садового та городнього інструменту, в тому числі оригінальних плоскорізів  «Фокіна», які використовуються, для передпосівної обробки, та землепрополкі;
  • продаж лопат, сап, кіс, секаторів для догляду за деревами та кущами, сокири, пили та інші інструменти;
  • великий вибір насіння овочевих та квіткових культур виробництво – Україна, насіння газонних трав – виробництво Німеччина; –
  • агроволокно, сітка для підтримування плентаючих рослин (огірків, винограду та ін)
  • торф’яні горщики та  таблетки для вирощування розсади; – пластмасові горщики, грунти, добрива як мінеральні, так і органічні.

Ми працюємо для Вас та  завжди раді Вашим успіхам!

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 0679599309, 0993193469.

АГРУС – територія рослин

Розплідник Агрус – це не просто унікальне місце, яке можна сміливо назвати “територією рослин”.
Ми – компанія, яка виробляє понад 500 найменувань різноманітних рослин від держака до саджанця, в дійсно величезних кількостях.
У нас ви завжди знайдете хвойні та листяні рослини, троянди, ліани, почвопокривні, плодові дерева і ягідні чагарники, різного віку і найвищої якості, на будь-який смак і побажання! Разом з рослинами можна придбати широченний асортимент актуальних супутніх товарів, який задовольнить будь-які потреби і позбавить вас необхідності їхати кудись ще. Ви завжди отримаєте якісну консультацію справжніх фахівців, фанатів своєї справи, з глибинними знаннями і багаторічним практичним досвідом.
Рослини ви зможете придбати в трьох місцях, а саме:

  • Центр садівництва на Окружній який знаходиться в Києві, на перетині Кільцевої дороги та вулиці Перемоги, 1а.
  • Магазин на Південній Борщагівці в місті Київ, вул. Жолудєва 4, в центрі ринку «Південа  Борщагівка», біля універсаму №12 (зупинка вул. Жолудєва)
  • Магазин на Березняках в м. Киев, ул. Бучми, 6а

Ознайомитися з актуальним графіком роботи та варіантами оптимального проїзду ви можете заглянувши до них на сайт

magazinu -rasteniy

«Greenspot»

Вже майже 10 років компанія пропонує клієнтам широкий вибір якісних рослин різного цінового та  розмірного діапазону. Нашою гордістю є те, що рослини, які Ви замовляєте в «Greenspot» – це рослини, які ми самі вирощуємо в Україні, що автоматично означає їх високу адаптивність до клімату. Ми також завжди готові запропонувати Вам позиції, імпортовані з перевірених зарубіжних розплідників, з якими тісно співпрацюємо.

Знаходяться вони на вул. Академіка Заболотного, 9 (на території ВДНГ) (ст. М. Виставковий центр)

Контактні номери телефонів: +38 (068) 875-79-59 + 38 (063) 172-87-07

magazinu -rasteniy

Магазин «Садовий центр« Деметра »

Садовий центр «Деметра» пропонує вам якісні саджанці плодових дерев та  саджанці троянд. Висока якість саджанців, гарантована нашим багаторічним досвідом вирощування саджанців та  їх зберігання. Завжди свіжий посадковий матеріал, широкий асортимент і доступні ціни!

Знаходиться в м.Києві. Його легко знайти за адресою: вул.Бориспільська, 1 (недалеко від Дарницького ж / д вокзалу). Тут можна придбати як посадковий матеріал, так і супутні товари для садівництва і городництва.

magazinu -rasteniy

Приватний розплідник “КІЕВсад”

Ми самі вирощуємо та  реалізуємо посадковий матеріал, в основному ягідних кущів.
– У нашій колекції зібрано багато різних, кращих сортів малини, смородини, ожини, полуниці, агрусу, лохини, фундука, жимолості та  багато чого іншого.
– Ми Гарантуємо відповідність сортності саженцев.

– Надсилаємо тільки якісні саджанці, з добре розвиненою кореневою системою, без всяких шкідників та  захворювань.
– У нас прийнятні роздрібні та  низькі оптові ціни, діють знижки, для економії Ваших грошових коштів, та  отримання Вами більшого врожаю.
– Для Вашої зручності і кращої приживлюваності посадкового матеріалу, ми вирощуємо саджанці із закритою кореневою системою (в контейнері), і з відкритою кореневою системою (голий корінь). Саджанці в контейнері дозволяють Вам саджати  рослини в будь-який безморозний період, з ранньої весни і до пізньої осені, з 100% приживленням
– Ми завжди зможемо Вам допомогти з вибором кращого сорту, проконсультувати по вирощуванню та  догляду саджанців, і підкажемо як зробити так, щоб у Вашому саду була тільки найсмачніша і велика ягода, та  радувала Вас з ранньої весни, і до пізньої осені своїм врожаєм .

Графік роботи розплідника:

понеділок – п’ятниця з 09:00 до 20:00
субота – з 15:00 до 20:00
неділя – з 15:00 до 20:00

Знаходиться  розплідник за адресою: Київська обл., Баришівський р-н., с . Морозівка
Якщо Ви хочете приїхати в розплідник для купівлі  саджанців або дегустації сортів, телефонуйте за тел. (063) 854 54 79 (Вайбер), (066) 690 77 00 – Оксана Завчасно!

magazinu -rasteniy

Компанія «Клуб Рослин»

Компанія «Клуб Рослин» надає комплекс рішень для Вашого саду, ландшафтного дизайну, садового центру. Наша місія – робити цей світ гарнішим.
Група компаній «Клуб Рослин» – це 11 років якісної роботи професіоналів, 33 га хвойних та  листяних дерев і чагарників, бонсай, рідкісних щеплених рослин, більше 1000 сортів різних рослин, величезний вибір професійного інструменту та офіційне представництво більш ніж 20 брендів зі світовим ім’ям!

Клуб Рослин – це:

  • Роздрібний садовий центр «Клуб Рослин» (Кращий садовий центр України 2012 року)
  • Оптовий садовий центр «Клуб Рослин» (найбільший в Україні)
  • Розплідник декоративних рослин в контейнерах (ТМ Floria)
  • Розплідник декоративних рослин в грунті (33 га хвойних та  листяних дерев та  чагарників)
  • Інтернет-магазин plants-club.уа
  • Товариство з обмеженою відповідальність “Гарден Тулз Україна”

Нашими партнерами є понад 30 великих розплідників в Україні, 80 садових центрів, 200 ландшафтних дизайнерів по всій Україні. Географія міст досить велика – Київ, Одеса, Дніпро, Вінниця, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Черкаси, Ужгород, Суми, Херсон та інші.

Розплідник саджанців плодових дерев «ДАЧНИЙ СВІТ» ™ в м. Харьків

Розплідник пропонує:

  • саджанці плодових дерев, саджанці ягідних кущів, саджанці декоративних рослин, з доставкою по Україні, тільки якісні товари для саду, городу та теплиць,
  • насіння Голландія, Франція, Японія, Росія, Україна в роздріб і оптом за найнижчими цінами, засоби захисту рослин тільки оригінальні в роздріб і оптом за найнижчими цінами.

Наші магазини для тих садівників і городників, хто втомився купувати на ринках неякісні товари та саджанці, довго чекати і розчаровуватися. Для тих, хто хоче цивілізованих відносин з професіоналами.

Роздрібні магазини в Харкові знаходяться за такими адресами:

  • Магазин «ДАЧНИЙ Світ» – м. Харків, вул. Клочківська, 258 (25-ти поверховий будинок «Адмірал» у озера). Тел. моб. (050) 714-70-06, (097) 215-17-11.
  • Магазин «ДАЧНИК» – м. Харьків, вул. Героїв Праці 20 / 321а (Торговий комплекс «Ніка», 30 метрів від метро «Героїв Праці». Вихід з метро до 522 м. / Р-ну). Тел. моб. (050) 714-68-00, (097) 215-15-79.
magazinu -rasteniy

Магазин садівника “Посадка”

Магазин садівника “Посадка” в Мелітополі – це широкий асортимент продукції і лояльні ціни на неї. “Посадка” пропонує купити:

садові декоративні рослини,
розсаду полуниці,
саджанці плодових дерев,
саджанці винограду,
хвойні рослини,
в’юнкі рослини
цибулинні рослини та  ін.

Крім саджанців і розсади в наявності великий вибір засобів захисту рослин і підживлення:

  • регулятори росту рослин,
  • засоби захисту
  • мінеральні сипучі добрива
  • мінеральні рідкі добрива.

Ознайомитися з продукцією можна як на сторінках каталогу інтернет – магазину Posadca, так і в садовому центрі, розташованому в Мелітополі.
“Посадка” співпрацює з провідними розплідниками України, а також надає послуги з озеленення територій. Магазин розширює асортимент з кожним сезоном, регулярно веде контроль якості пакування  і безпосереднього самих рослин. За доступною ціною можна придбати гербіциди, стимулятори росту і добрива.
Упаковки саджанців дбайливо транспортуються в будь-який  куточек України. Після доставки є можливість зберігання саджанця ще деякий час до саджання  в грунт. Надземна система ретельно обгорнута спеціальною стрейчевою плівкою, а коренева система перебуває у вологій  суміші тирси з торфом. Торфоскміш  живить рослину вологою та  захищає корінь, а стрейчева упаковка захищає надземну частину рослин від пересихання, пошкоджень та обвітрювання.
Звернувшись в магазин “Посадка”, можна сміливо розраховувати на консультацію фахівців щодо планування, обрізки та посадки саду. Якщо не вдається з самостійним вибором щодо купівлі саджанців, фахівці допоможуть обрати той варіант, який добре уживеться в районі вашого проживання, де певні кліматичні умови, склад грунту та  ін.
Магазин в Мелітополі, а також інтернет-магазин здійснює оптову та роздрібну торгівлю. Вартість доставки в населені пункти України – безпосередньо розраховується кур’єрською службою, в залежності від ваги, відстані  та  способу доставки. В інтернет-магазині замовлення можна оплатити у  готівковій та безготівковій формі, а також у разі доставки автоперевізниками  можливий накладений платіж.
Сам магазин знаходиться за адресою: м Мелітополь, вул. Ломоносова, 386

magazinu -rasteniy

Тетянин Сад

Тетянин Сад – це приватна колекція рослин, була зібрана за майже 20 років копіткої праці. Всі рослини вирощені в місті Вінниця (за винятком деяких імпортованих рослин) та  придатні до розведення у нашому регіоні. Озеленити свої присадибні ділянки, сади, офіси. У нас Ви можете отримати кваліфікаційні консультації дизайнерів, а також рекомендації по посадці, догляду та захисту рослин. У нашому садовому центрі Ви завжди можете придбати такі рослини як троянди (бл. 100 видів); клематиси, жимолості, спіреї, вейгели та  інші декоративні рослини та ліани; хвойні рослини (бл. 30 різновидів); садові багаторічники; тюльпани, нарциси, крокуси, гіацинти та інші квітучі рослини.
Всі саджанці вирощені в контейнерах та  горщиках, що дозволяє швидко і безболісно висаджувати рослини в будь-який момент вегетативного періоду.
У садовому центрі Тетянин сад ви завжди можете придбати:

  • Троянди – більше 100 сортів
  • Клематиси, жимолості, спіреї, вейгели та інші декоративні кущі та дерева
  • Хвойні рослини – більше 30 видів
  • Садові багаторічники і однорічники
  • Цибулинні рослини
  • Штамбові форми декоративних та плодових рослин
  • Добрива, субстрати та  супутні товари
  • Садову кераміку, горщики та багато іншого

Садовий центр знаходиться за адресою: м.Вінниця, Хмельницьке шосе, 47.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі