Мережеві будівельні магазини України
22 Грудня, 2018
1458  

Мережеві будівельні магазини України

stroitelnue-mazazinu

У нашій країні будівельні гіпермаркети з’явилися тільки в кінці 90-х. До цього товари для ремонту  купували на ринку та в невеликих магазинчіках.Першим вітчизняним та навіть напевно міжнародним  мережам  доводилося боротися з менталітетом та  звичкою українців купувати матеріали на ринкових розкладках.

У підсумку мережі перемогли, відкривши таким чином для українського споживача світ величезного асортименту та  сервісу. На сьогоднішній день мережеві будівельні магазини не тільки вже дуже чітко закріпилися на ринку України, але й активно продовжують розширювати свої позиції.
Отже ми проаналізували та зібрали для вас ТОП самих затребуваних мережевих будівельних магазинів України.

Нова Лінія

Першопрохідцем великомасштабної торгівлі будматеріалами став супермаркет «Нова Лінія», відкриття якого відбулося в середині 2001 року.  З того часу мережеві маркети з продажу будівельних та оздоблювальних матеріалів почали рости як гриби.

Національна мережа гіпермаркетів «Нова Лінія» – один з лідерів на ринку вітчизняного рітейлу в форматі Home Improvement та  DIY. Основна стратегія компанії – завжди прислухатися до кожного покупця, розуміти, що йому необхідно та  перебувати в постійному пошуку кращих пропозицій високоякісних товарів за доступними цінами.

Адреси супермаркетів Нова Лінія в Україні

stroitelnue-magazinu

Торгово-будівельний дім “ОЛДІ”

Компанія “Торгово-будівельний дім” ОЛДІ “була створена в 1994 р Основними напрямками діяльності були імпорт та продаж покриття для підлоги   супутніх матеріалів, та будівельної хімії.

У 1997 році компанія робить перші кроки до створення власної роздрібної мережі. Вихід на ринок ознаменувався відкриттям першого магазину будівельних матеріалів формату DIY в центрі м.Києва, на одній з найжвавіших магістралей – проспекті Перемоги.

До початку 2004 року до складу мережі “ОЛДІ” входить другий супермаркет в центральній частині столиці, за адресою вул. Глибочицька, 17. Загальна площа двох магазинів складає 11 000 кв.м. Штат співробітників столичних супермаркетів  понад 250 фахівців.

Розширюючи свою діяльність, у кінці 2005 року компанія відкрила свій перший регіональний магазин в столиці АР Крим Сімферополі. Магазин розташований на в’їзді до Сімферополя з боку Євпаторії. Площа магазину складає 4000 кв.м. Штат співробітників нараховує більше 100 чоловік.

2006-2007 рік. Департамент оптових продажів покриває всі регіони України та виходить на 3 місце за обсягом продажів на оптовому ринку  покриттів для підлогі.

За період 2008 – 2010 рік були відкриті будівельні магазини в Донецьку, Житомирі та Дніпропетровську, довівши загальну торговельну площу магазинів до 45 500 кв.м.

Адреси будівельних магазинів Олді в Україні

  • без назви 57 1
  • без назви 58 1
  • без назви 60 1
  • без назви 61 1

Епіцентр

Компанія почала свою діяльність з відкриття 6 грудня 2003 року в Києві першого гіпермаркету. З тих пір Епіцентр динамічно розвивається та впевнено розширюється, охоплюючи не тільки обласні центри, а й районні міста. На сьогодні Епіцентр –  торгово-роздрібне підприємство, яке налічує 48 торгових майданчиків загальною площею понад 1 млн м2.

Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» пропонує багатий вибір товарів – понад 150 тис. найменувань. Є все – від шпалер та посуду, до сантехніки, декоративних штучних квітів та будівельного обладнання. Враховуючи  багатство вибору, в гіпермаркеті Епіцентр підкреслено демократичні ціни.

Адреси будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» в Україні

без назви 62 1

Будмакс

Будмакс – оптовий та роздрібний продаж якісних товарів для будівництва та ремонту. Є офіційним дистриб’ютором відомих ТМ, такі як – Knauf, Aeroc, Ceresit, Kronospan, Egger, Evogloss, Волнопласт та багато інших.

Магазини БудМакс розташовані в 10 містах України. в яких ви знайдете великий вибір будівельних товарів для всіляких видів робіт.

Потрібний вам магазин ви зможете без проблем знайти за допомогою зручного фільтра міст на сайті компанії

stroitelnue-magazinu

Магазини Техноколь

Одним з лідерів ринку будівельних матеріалів вважається Техноніколь – велика корпорація з виробництва високоякісних покрівельних матеріалів. Споживачами виробів, що випускаються на 37 заводах, що входять в корпорацію, є тисячі підрядних організацій та  сотні тисяч приватних осіб. Мережа офісів продажів охоплює великі регіони Росії, а також країн СНД та Європи. За період своєї діяльності Техноніколь зарекомендувала себе як надійний партнер, який випускає будівельні матеріали, що відповідають високим європейським вимогам якості.

Асортимент виробів, представлених Техноніколь в Україні, налічує різноманітні види черепиці, враховуючи також  композитну черепицю LUXARD для облаштування скатних покрівель, гнучку черепицю SHINGLAS, рулонні покриття для покрівлі та сучасні гідроізоляційні матеріали, широкий вибір матеріалів для теплоізоляції та пароізоляції. В офісах продажів, відкритих в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та Вінниці, можна ознайомитися з товарним портфелем корпорації, ціновими пропозиціями та  гарантіями, наданими виробником.

stroitelnue-magazinu

Компанія “Перший Дім”

Компанія “Перший Дім” – це національна мережа магазинів будівельних матеріалів, яка є прямим постачальником високоякісних будматеріалів вітчизняних та  європейських виробників.

Наші переваги:
– низькі ціни
– широкий асортимент
– всі представлені товари в наявності
– 18 філій по Україні
– експертна підтримка та професійні консультації при купівлі товарів

Заходьте на офіційний сайт для більш детальної інформації та ми побудуємо разом Ваш Перший Будинок!

Альцест

Компанія «Альцест» – найбільший національний оператор ринку професійного обладнання та інструменту в Україні. Асортимент продукції «Альцест» перевищує 20000 позицій, та  враховує інструмент та обладнання для будівництва, металообробки  й деревообробки, інструмент для догляду за садом та  техніку для лісових і паркових господарств, кліматичну техніку та  опалювальне обладнання.
Електро-, бензо-, пневмо-, акумуляторний інструмент, садовий, ручний, вимірювальний та ін. інструмент.

без назви 64 1

Кожен супермаркет працює зі своїми постачальниками та  впроваджує індивідуальні стратегії поставок продукції. Проте основа асортименту більшості великих українських магазинів – це імпортна продукція. Експерти стверджують, що в даний час наші виробники можуть запропонувати не так вже й багато категорій по-справжньому якісного товару. Зокрема, в супермаркетах можна придбати вітчизняну будівельну хімію (правда, виготовляється вона за ліцензією зарубіжних компаній), а також досить високоякісні  міжкімнатні двері від українських виробників. За останній рік ціни в столичних супермаркетах істотно не змінилися – трохи підвищилася вартість імпортної продукції, що поставляється з єврозони (через зростання курсу євро). Ціна вітчизняного товару залишилася стабільною. За  словами представників торгових центрів, їм завжди вдається нарощувати продажі та проблем з попитом не виникає, що свідчить про слабку поки ще заповнюванність ринку. Тому, швидше за все, найближчим часом ситуація на ньому буде постійно змінюватися. Відповідно, в майбутньому практично всі супермаркети мають намір розвинути бурхливу діяльність та збільшувати обороти на 30-40% в рік. З огляду на загальне зростання будівельного комплексу в Україні, їх плани цілком реальні.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі