Навіщо будівельний бізнес повинен мати сторінку в Facebook
26 Грудня, 2018
1799  

Навіщо будівельний бізнес повинен мати сторінку в Facebook

Будьте там, де ваші клієнти.

В наші дні соціальні мережі стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя.

На території України більше 12 мільйонів людей  у віці від 18 до 65+ років є користувачами соціальної мережі Facebook.

facebook_marketing_kiev-stats

Багато хто з них можуть бути або стати клієнтами вашого будівельного бізнесу

Якщо ваш бізнес ще не має власної бізнес  сторінки у Facebook ось кілька причин чому варто створити нову сторінку:

1. Сторінка в Facebook розповість багато про вашу аудиторію: фанатів, клієнтів та  потенційних клієнтів.

mehbud-facebook-fan-page

Сторінка Вашого бізнесу в Facebook дає вам можливість спілкування та отримання зворотного зв’язку (прямого відгуку ) від вашої аудиторії. Можна уявити постійну фокус групу. Люди який лайкнули Вашу сторінку  – фани, вони в курсі про вашу компанію та  хочуть дізнатися більше. Поки вони чекають та  отримують корисну й  цікаву інформацію з вашої сторінки в Facebook, ви так само можете отримати корисні відомості від їх участі (лайки, коментарі та  перепублікааціі).

У розділі «Статистика» Facebook надає цікаву та корисну інформацію про Вашу сторінку  та  взаємодію з публікаціями. Фани Вашої бізнес сторінки в Facebook дадуть цікавий відгук про опубліковані  вами матеріали  та  діяльність  компанії в цілому.

2.  Сторінка в Facebook дає можливість «оприлюднення» вашого бізнесу.

Соціальні зв’язки  та  спілкування – це невід’ємна частина сьогоднішнього життя. Сторінка Facebook для бізнесу дає Вам можливість створити обличчя  , ім’я та особистість вашої компанії чи  / або бренду. Також  дає можливість показати людську частину Вашого бізнесу в  листувані один-на-один, персоналізованому підході та навіть  у простому не бізнес орієнтованому  спілкуванні.

3.  Ви можете створити власну спільноту на своїй бізнес сторінці Facebook.

Сторінка в Facebook є відмінним місцем, де можна зібрати Ваших покупців, потенційних покупців, колег, друзів та просто людей які цікавляться для обміну думками, отримання  відгуків, питань та  пропозицій.

Для створення та  підтримки спільноти Ви можете використовувати безліч шляхів, враховуючи:

  • Публікації цікавих та  релевантних посилань на матеріали.
  • Просити фанатів залишати коментарі.
  • Організовувати акції та  заходи.
  • Створити місце для написання  відгуку.
  • Заохочувати найактивніших учасників.

Якщо ви створите сторінку Facebook для вашого бізнесу яка поєднає  людей разом, ви зможете розвинути лояльний фоловінг (слідування) яке буде продовжувати зростати, а разом  з ним буде зростати і  популярність вашої сторінки.

4. Facebook це добре для пошукової оптимізації. Люди шукають в Google та Facebook …

Мати сторінку в Facebook для вашого бізнесу це ефективний шлях для збирання  та  напрямку трафіку (відвідувачів) на ваш сайт або блог. Публікації посилань на сторінку Facebook, а так же взаємодії з ними (переходи), будуть оцінені та винагороджені пошуковими системами.

З розвитком та  зміцнення позицій соціальних мереж, сторінка в Facebook наповнена корисним та  унікальним контентом, який релевантний до вашого бізнесу, буде оцінена пошуковими системи.

Ми опублікували даний захід в Facebook та створили сторінку сайту.

Захід Facebook проіндексувався  в пошуку швидше ніж сторінка сайту.

mehbud-google-search
mehbud-meeting-mehbud

5. Ваші конкуренти вже мають сторінку у Facebook

Ми рекомендуємо вживати дії в будь-якій сфері вашого бізнесу просто тому, що ваші конкуренти роблять це.

Між іншим, коли мова заходить про соціальні мережі, не мати бізнес сторінку Facebook чи  взагалі не бути присутнім на просторах соціальних мереж може коштувати вам втратою потенційних клієнтів. Можливості розвитку бізнесу збільшуються в рази – якщо компанія використовує соціальні мережі та користуеться  ними вірно.

6. Ви можете презентувати  ваш бізнес перед обличчям ваших клієнтів та покупців щодня.

Саме з бізнес сторінки компанії RUUKKI наше керівництво  дало команду брати приклад. Але це не єдина сторінка з якої ми взяли приклад.

Можливо, одна  з найбільших переваг мати бізнес сторінку в Facebook – бути поширеним  та  отримати більше  інформації, статусу, посилань, зображень , відео та  ін. Якщо покупець поставив «Лайк» Вашій сторінці він потенційно може побачити її оновлення.

Зараз в Facebook вже 65 мільйонів бізнес сторінок , але ця цифра зростає з кожним днем, як і зростає кількість користувачив  та  фанів цих сторінок.

ohvat_auditorii_companii

7. Бізнес сторінки в Facebook це «Магазин», Instagram, YouTube та багато іншого.

З розширення можливостей та  функціонала бізнес сторінки у Facebook, з кожним днем додаються нові функції та  можливості. Саме це дозволяє тримати як фанатів, так і адміністрацію бізнес сторінки в тонусі.

Висновки:

Сучасному будівельному бізнесу, та й не тільки йому, варто завести і адмініструвати сторінку в соціальній мережі Facebook. Це ваш шанс отримувати щодня нових клієнтів!

ohvat_auditorii_companii

У майбутньому на ринку залишиться два види компаній: ті, хто в Інтернет та  ті, хто вийшов з бізнесу.
Білл Гейтс

Пропозиції:

Завод «Мехбуд» активно веде свою бізнес сторінку в Facebook c 2014 року (до цього була група). Ми знаємо, що зробити це добре  та  грамотно – це велика праця. Адже ви, напевно, неодноразово зустрічали сторінки у яких не стрічка не оновлюється, відсутні  новини та пости,  або сторінки з величезною кількістю фанатів, але без будь-якої активності …

Ми пропонуємо послуги ведення та адміністрування вашої бізнес сторінки в Facebook й не тільки …

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі