ТОП-10 котеджних містечок у Карпатах
17 Серпня, 2022
601  

ТОП-10 котеджних містечок у Карпатах

Кожен із нас мріє жити в тихому місці з видом на гори, але варіантів житла в Карпатах – безліч…

Завод Мехбуд підготував список найкращих котеджних містечок у Карпатах.

КМ Yablunytsia

Котеджне містечко, заховане у лісі. Складається із 10 приватних будинків.

Мальовничий край, чисте повітря та розвинена інфраструктура – ​​це те місце, де хочеться провести час зі своєю родиною та друзями. Кожен будинок має 0,05 га земельної ділянки, де можна проводити пікніки. Також є гостьовий паркінг на 10 автомобілів. Відчуй силу Карпат!

Кожен будинок – це єднання із природою Карпат. З вікон відкриваються краєвиди на Говерлу. Поруч розвинена інфраструктура.

  • Тип: котедж
  • Розмір території: 0.5067 га
  • Стіни: дерево
  • Кількість ділянок: 10
  • Розмір ділянки під котедж: 5 соток
  • Утеплення: базальтова вата (базальтова плита)
  • Опалення: електричний котел
  • Водопостачання: індивідуальне
  • Каналізація: біосептик
1

КМ SKOGUR

Власний будинок серед Карпатських гір та соснового лісу – це те, що ви отримаєте, інвестуючи у котеджне містечко SKOGUR. Загальна площа забудови становить 4 га, на них розмістять 25 ділянок. Девелопер пропонує чотири варіанти житла: одно-, дво- та триповерхові дерев’яні котеджі у скандинавському стилі, а також дуплекси з двома окремими входами. Якщо ви бажаєте реалізувати індивідуальний проект, можна придбати земельну ділянку із резервних територій SKOGUR.

Варто зазначити також, що територія комплексу буде охоронятися, її впорядкують, проведуть вуличне освітлення та відеоспостереження, зроблять під’їзні дороги та пішохідні стежки. У другій черзі будівництва окрім житлових будинків заплановано готель апартаментного типу та різні об’єкти інфраструктури: СПА-комплекс, ресторан, спортивний комплекс з тенісними кортами та мотузковим «містечком», конференц-зал, паркова зона, прокати спорядження та торгові площі з магазинами та кафе.

2

КМ Polyanytsya Hills&Spa

Котеджне містечко Polyanytsya Hills&Spa розташоване на східній околиці села Поляниця, яке межує з найбільшим в Україні гірськолижним курортом «Буковель». Така локація сподобається не лише охочим жити серед величної природи Карпат, а й тим, хто планує отримувати прибуток від здачі своєї нерухомості в оренду відпочиваючим.

Проект КМ «Поляниця Хіллз енд Спа» розроблений у концепції eco-friendly, з дотриманням балансу між природою та цивілізацією. На 2 га власної території розташовані 34 двоповерхові котеджі площею від 100 до 160 кв.м (їх планування можна вибрати з 6 типових варіантів). Всі будинки спроектовані в єдиному стилі та вдало вписуються в навколишній ландшафт. Гостроверхі покрівлі, панорамні вікна, оздоблення фасадів у темних кольорах під деревину та камінь – обраний забудовником скандинавський стиль виглядає доречним серед вікового ялинового лісу. Завдяки багаторівневому рельєфу з кожного котеджу відкриваються чудові краєвиди.

Особливості

  • котеджі з керамоблоку, металева покрівля, енергозберігаючі вікна – будинки будуть теплі та енергоефективні;
  • гарна інсоляція у приміщеннях за рахунок великих вікон – у кімнатах буде багато світла та простору;
  • ергономічні планування: у кожному котеджі кілька спалень, велика кухня-їдальня, паркомісце для автомобіля;
  • можливість укласти з керуючою компанією договір, яким вона візьме він всі турботи по здачі котеджу у найм.
3

КМ OZON Village

Близькість до міста, затишний будинок із власним двором, продумана внутрішня інфраструктура – ​​це все про КМ OZON Village. Новий проект передбачає будівництво 45 котеджів у трьох типажах із різною площею будинку: «Небокрай», «Затишок» та «Світанок». Кожен з них виглядає сучасно та презентабельно – світле зовнішнє оздоблення з дерев’яними елементами, панорамні вікна в підлогу із сірими профілями, рівні та лаконічні лінії фасаду. Наявність власної земельної ділянки дозволить зайнятися садівництвом, облаштувати BBQ-зону або встановити дитячий майданчик та басейн.

Особливості

  • високі показники енергоефективності – на дахах будинків встановлять сонячні батареї, завдяки яким можна заощадити на рахунках за опалення та електрику
  • власна обслуговуюча компанія – якщо вам потрібен садівник, електрик або інший фахівець, можете звернутися до керуючої компанії міста
  • продумана система безпеки – котеджний комплекс закритий від сторонніх, у контрольно-пропускному пункті на в’їзді сидітиме охорона, а для
  • зручності власників машин встановлять автоматизований шлагбаум
  • технічна зона містечка включає в себе власну свердловину з насосною станцією та трансформаторну підстанцію; у сміттєвій зоні встановлять вакуумні вуличні контейнери для роздільного збору відходів
4

КМ Phoenix

“PHOENIX Relax Park” – це котеджне містечко з власною інфраструктурою у самому серці Карпат (Поляниця, Буковель). Територія міста складає 17 гектарів, на яких розміщено понад 126 будинків та два корпуси з апартаментами. Крім цього, вам доступні SPA-комплекс, два басейни, ресторан, зони для пішохідних прогулянок та заняття спортом, окремі зони для дітей, контактний зоопарк та багато іншого.

Прокидайтеся з ранку під співи птахів, насолоджуйтесь часом, який проводите в еко-домі та відчуйте справжню атмосферу природи Карпат.

5

КМ Black&White Villas

Котеджне містечко Black&White Villas будується забудовником у Буковелі. Селище буде введено в експлуатацію у 3 кварталі 2022 року.
У селищі представлена ​​нерухомість – комфорт класу, кількість котеджів – 8. Використовувана технологія в котеджному містечку – керамічний блок. Квадратні метри передають власникам із індивідуальним опаленням.

  • Розмір території: 0.16 га
  • Кількість ділянок: 8
  • Кількість котеджів: 8
  • Розмір ділянки під котедж: 0.015 соток
  • Стіни: керамоблок
  • Опалення: тепловий насос
  • Утеплення: мінеральна вата / базальтова вата
  • Водопостачання: автономне
6

Таунхауси PANORAMA HILLS

КГ містечку Panorama Hills розташоване на пагорбі, недалеко від лісу. З вікон, балкона та тераси відкривається просто неймовірний краєвид на все місто.

Стильний фасад котеджів: поєднання дерев’яних елементів та металевих конструкцій, вікна вузької прямокутної форми. Планування внутрішніх приміщень також дуже вдале.

Ділянка біля будинку: 2 сотки. Встановлено низеньку огорожу, ворота, є заїзд для автомобіля. На задньому дворі – тераса, багато місця для мангалу, альтанки та ін.

Надійність та енергоефективність котеджу забезпечують нові методи будівництва. При зведенні стін була використана керамічна цегла (25 см). Утеплення – пінопласт (15 см).

  • У котеджах встановлене індивідуальне електричне опалення.
  • Підведено центральну воду та каналізацію, 60 точок світла.
  • Є газ перед ділянкою, за бажанням його можна підвести до котеджу.

Враховуючи, що завершення будівництва КК Panorama Hills заплановано на 3 квартал 2022 року, ще є час та можливість врахувати усі індивідуальні побажання клієнта.

7

КМ Семидвір

Забудовник збудував котеджне містечко “Семидвір” у Славському Львівській області. Комплекс складається із 7 будинків. Загальна територія забудови – 0,32 га.

8

КМ Besora

Котеджне містечко Besora з’явиться на території найвідомішого українського гірськолижного курорту селища Славське. Розташований на схилах Карпат цей проект зможе похвалитися мальовничим оточенням — вікові ліси, гора Тростян, річки Спротив та Славка. Милуватися природою тут можна будь-якої пори року, і будь-якої пори року тут буде чим розважитися. Взимку — катанням на лижах, влітку — прогулянками лісом та горами. І це без урахування власної розважальної інфраструктури міста.

Особливості

  • при будівництві котеджів використовують сучасні енергозберігаючі солом’яні еко-панелі;
  • гарна інсоляція у приміщеннях за рахунок великих вікон – у кімнатах буде багато світла та простору;
  • можливість укласти договір з керуючою компанією, яким вона візьме він пошук орендарів для котеджу;
  • котеджі здаються як без ремонту, так і з ремонтом “під ключ”.
9

ЖК Квартал Краківський

«Квартал Краківський» – житловий комплекс, що знаходиться в екологічно чистому передмісті Івано-Франківська. У ньому буде представлено широкий вибір квартир. Покупці можуть обирати серед 1-, 2-, 3-кімнатних варіантів приміщень, а на останніх поверхах будуть розміщені просторі пентхауси. Усі апартаменти мають сучасне планування з добре освітленими приміщеннями.

Проектом передбачено спортивний комплекс, що складається з тенісного корту та футбольного міні-поля. Тут же у спеціальних приміщеннях будуть роздягальні.

Комплекс матиме власний дитячий садок, тому батьки можуть бути спокійними з приводу влаштування своїх чад до дошкільного закладу. Також передбачено обладнання паркінгу європейського зразка. Охочі зможуть придбати тут гаражні бокси.

У передмісті добре розвинена інфраструктура. Є кілька великих торгових центрів, банкомати та відділення побутового обслуговування.

10
author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі