ТОП 10 кращих компаній України з технагляду
30 Січня, 2019
815  

ТОП 10 кращих компаній України з технагляду

Початок будь-якого нового будівництва або реконструкція існуючих об’єктів, починається з інженерної складової: ідея, проектування та реалізація. Але завжди є актуальним питання якості, довговічності та низьких експлуатаційних витрат для будівель та споруд практично будь-якого призначення, після введення в експлуатацію. Замовники не завжди можуть отримати кваліфіковану оцінку, рецензію проектно-кошторисної документації, та цінової політики будівельної компанії або генерального підрядника. Некомпетентність, частіше  недбалість в процесі будівництва призводить до додаткових витрат, та  відповідно на виході збільшення собівартості м2 корисної площі.

Здійснення контролю над процесом будівництва, від стадії проектування та до введення в експлуатацію називається технічним наглядом .Раніше  ми вже писали про кращі компанії Києва з технагляду, а сьогодні хотілося б поговорити з Вами про кращі компанії України  які здійснюють технічний нагляд за будівництвом.

ТехнадзорБуд

Технагляд та  будівництво в Одесі!

Компанія «ТехнадзорБуд» надає послуги з технічного нагляду на об’єктах будівництва будь-якої складності, від архітектурних рішень до контролю над проведенням спеціальних видів робіт таких як: пожежна безпека, опалення вентиляція кондиціонування, тепло- механіка та котельні, зовнішнє й внутрішні газопостачання, зовнішні мережі з водопостачання і водовідведення, внутрішній водопровід та каналізація. Наші фахівці мають багаторічний досвід роботи у напрямку технічного нагляду, мають відповідні кваліфікаційні сертифікати різного рівня категорійності. Компанія входить у Всеукраїнську громадську організацію «Гільдії інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури», та  представляємо її в Одеському регіоні.
Фахівці компанії «ТехнадзорБуд» можуть здійснювати технічний нагляд за будівництвом будівель та споруд по об’єктах будівництва I, II, III, IV, V категорії складності

texnadzor v Odese

Група компанії Dempiks

Технагляд у Харкові

Присутність на будівельному об’єкті фахівця фірми з технічного нагляду гарантує якість виконаної будівельної роботи. Також договір на технагляд включає в себе перевірку правильності та  грамотності складання всієї документації по будівництву. Це дозволить замовнику, в разі виникнення будь-якої конфліктної ситуації, коректно аргументувати свої претензії по відношенню до будівельників.

Будівельний технагляд не визнає дрібниць. Оцінюванню  якості піддаються всі стадії будівництва. Фахівці компанії, що виконують будівельний технагляд зможуть значно заощадити замовнику грошові витрати, час та  дозволять уникнути необгрунтовано тривалих термінів виконання монтажних й будівельних робіт, простежать за обсягом і якістю виконуваних робіт.

Професійний та  сучасний аналіз проектної та кошторисної документації (одиничні розцінки на роботи й матеріали, щоб перевірити використання роботи, обґрунтованість зазначеного переліку передбачуваних робіт, правильність складання кошторису) знизить витрати на будівництво до 30%.

Організація має досить довгий та  багатий досвід в сфері технагляду та будівництва. Фахівців нашої фірми відрізняє компетентний та індивідуальний підхід до клієнтів. Здійснюють технічну експертизу та технагляд атестовані інженери технагляду, які мають чималий досвід роботи у будівництві.

texnadzor

Інститут проектування та експертизи будівництва

Технагляд, технічний нагляд за будівництвом у  Дніпропетровську та  інших містах України.

Виконуємо технічний нагляд під час нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту будівель та  споруд, а також технічного переоснащення діючих підприємств Дніпропетровська та області.

Наша кваліфікація та  правомочність підтверджені ліцензією на право проведення робіт. Інженери мають сертифікати Мінрегіонбуду. Дніпропетровськ.

Технагляд за будівництвом здійснюється з метою контролю за дотриманням проектних рішень та вимог державних стандартів, будівельних норм та правил, а також контролю за якістю та обсягами робіт, виконаних під час будівництва об’єкту.

Texnadzor

Антарес буд, ТОВ

Компанія надає послуги по здійсненню функцій технічного нагляду в місті Миколаїв:

  • Реєстрація, підписка в ДАБК при отриманні «Дозволу на початок будівництва».
  • Контроль якості робіт (дотримання вимог СНиП, державних стандартів (ДБН), технологій виробництва робіт).
  • Технагляд над відповідністю виконуваних будівельно-монтажних робіт та застосованих матеріалів, виробів, конструкцій та обладнання затвердженим проектним рішенням.
  • Приймання виконаних робіт з підписанням відповідних актів (прихованих робіт, випробувань, проміжного приймання відповідальних конструкцій будівель та  споруд).
  • Технічний нагляд і фотофіксація: прихованих та інших робіт, поточного стану об’єкту. Надання результатів, як в друкованому, так і в електронному вигляді.
  • Фіксація виявлених при огляді виконаних робіт відхилень від робочих креслень, від технології виробництва будівельних робіт, від діючих СНиП, ГОСТ, ДБН, в журналі виконання робіт, а також визначення термінів усунення виявлених відхилень.
  • Перевірка відповідності обсягів фактично виконаних робіт  запропонованих до сплати.
  • Контроль відповідності обсягів робіт та термінів  робіт умовам договору та календарному графіку будівництва.
  • Ведення накопичувальної відомості по виконуваних обсягами робіт.
  • Технагляд комплектності та правильності ведення виконавчої документації, враховуючи  оцінку достовірності геодезичних виконавчих схем виконаних конструкцій з вибірковим контролем точності положення елементів.
  • Складання переліків необхідної виконавчої документації по видах робіт.
  • Перевірка наявності у виконавця робіт документів про якість на  матеріали які використовуються , вироби та обладнання.
  • Ведення вхідного контролю проектної документації. Підготовка зауважень та  контроль за їх усуненням.
    Контроль виконання приписів органів державного нагляду та місцевого самоврядування.
  • Участь в нарадах з будівництва та проектування об’єкта.
texnadzor

Компанія “КАСКАДБУД”

Технічний нагляд у Львові

Технічний нагляд (технагляд) за будівництвом – це незалежне представлення інтересів Замовника на будівельному майданчику.

Компанія ТОВ “КАСКАДБУД” має необхідні ліцензії та кваліфікований персонал для здійснення технагляду в будівництві та виконання наступних видів робіт:

  • Підписка в ДАБК при отриманні “Дозволу на початок будівництва”.
  • Постійний контроль якості виконуваних робіт на відповідність Будівельним Нормам Правил (СНиП) та ДБН, а також в разі необхідності із залученням спеціалізованих експертиз та лабораторій (інститут електрозварювання ім. Є.О Патона та ін.).
  • Приймання виконаних робіт з підписанням відповідних актів (прихованих робіт, випробувань, проміжного приймання відповідальних конструкцій будівель та  споруд).
  • Ведення фотопротокола якості будівельних робіт з наданням звіту Інвестору.
  • Перевірка відповідності обсягів фактично виконаних робіт та висунених  до сплати.
  • Перевірка кошторисів підрядника перед початком робіт.
  • Оформлення актів огляду прихованих робіт.
    Контроль відповідності обсягів робіт та терміну  робіт умовам договору та календарному графіку будівництва.
  • Консультації Інвестора.
  • Оптимізація проектних рішень.
  • Технічний нагляд за будівництвом забезпечує своєчасне усунення дефектів, виявлених під час приймання окремих видів робіт, конструктивних елементів та об’єкта в цілому, що забезпечить вашій будівлі довгий термін експлуатації та  надійність конструкції.

Технагляд у будівництві від КАСКАДБУД – гарантія якісного та своєчасного проведення всіх будівельних робіт.

texnadzor

Компанія «Екошлюз»

Послуги технічного нагляду в Запоріжжі

Підприємство «Екошлюз» здійснює послуги технічного нагляду в будівництві в м.Запоріжжя та Запорізькій області. Відповідно до Законодавства України, технічний нагляд має право здійснювати тільки фахівець має сертифікат виданий Міністерством регіонального розвитку та будівництва України. У підприємстві «Екошлюз» цю  роботу здійснює сертифікований інженер технічного нагляду I категорії, що має 10-ти річний досвід роботи в системі «Замовника».

Укладений договір на ведення технагляду з нашим підприємством дає можливість:

  • Надати допомогу Замовнику в підготовці технічної документації до проведення тендеру.
  • Перевірити професійну та  матеріально-технічну готовність передбачуваної підрядної організації
  • Надати допомогу Замовнику в здійсненні будівництва відповідно до затвердженого проекту
  • Контролювати дотримання в ході робіт усіх будівельних норм, якості будівельних конструкцій та устаткування.

Технічний нагляд в будівництві (технагляд) – це професійна перевірка за ходом виконання будівельних робіт та  відповідності їх проектно-кошторисної документації. У функції технадзора входить поетапне приймання виконаних будівельних робіт з оформленням необхідних актів.

Перелік послуг технагляду  які надаються нашим підприємством:

  • Реєстрація в територіальному органі ДАБК декларації «Дозволу на початок будівництва».
  • Вхідний контроль проектної документації, перевірка зауважень генпідрядною організацією.
  • Фіксація стану об’єкта до початку будівництва з складанням необхідних актів та  фотоматеріалів.
  • Контроль за якістю придбаних матеріалів та устаткування.
  • Контроль якості виконуваних робіт.
  • Участь в оперативних нарадах.
    Приймання виконаних робіт з підписанням необхідних актів (приховані роботи, випробування та ін)
  • Робота з авторським наглядом проектної організації з оформленням необхідних змін у проектній документації.
  • Перевірка відповідності обсягів фактично виконаних робіт з їх візуванням в актах ф. КБ2, КБ3.
  • Перевірка комплектності виконавчої документації.
  • Реєстрація в територіальному органі ДАБК декларації «Про готовність об’єкта до експлуатації».
  • Застосовуючи відому фразу: «Замовник завжди має рацію», ми завжди стоїмо на його боці
  • Замовник і є сполучною ланкою, в часто непростих стосунках між Замовником та підрядною будівельною організацією.
  • Довіртеся нашому професіоналізму, та ми забезпечимо своєчасне введення вашого споруджуваного об’єкта в експлуатацію.
Texniznuy-nazlyad

АВЕСТА ЕНЕРГОЕСУРС

Компанія АВЕСТА ЕНЕРГОЕСУРС надає весь комплекс заходів з проведення технічного нагляду за будівництвом в Україні (Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровськ та ін.)

Фахівців технічного нагляду можна запросити на будь-якій стадії будівництва, проте найбільш ефективним рішенням буде підключення їх до роботи вже на етапі складання проектно-кошторисної документації.

Послуги по здійсненню функцій технічного нагляду:

Реєстрація, підписка в ДАБК (ДАБІ України) при отриманні «Дозволу на початок будівництва».
Контроль бюджету: відстеження обсягів робіт, що висуваються  до сплати; контроль над дотриманням витрат закладених у кошторисі. Ці заходи можуть скоротити до 20% від кошторисної вартості.
Підвищення якості робіт: дотримання технології виробництва, правил та нормативів (СНиП, ГОСТ, ДБН).
Контроль якості: будівельно-монтажних робіт та застосовуваних матеріалів, виробів, конструкцій й обладнання затверджене проектним рішенням, перевірка сертифікатів, лабораторні випробування зразків, дотримання правил складування.
Контроль та фотофіксація: прихованих та  інших робіт, поточного стану об’єкту. Надання результатів, як в друкованому, так і в електронному вигляді.
Оформлення будівельної документації. Підготовка зауважень і контроль їх усунення. Дотримання термінів на всіх етапах будівництва: усунення відставань від календарного плану. Гарантує здачу об’єкта в термін на 99%.
Приймання виконаних робіт з підписанням відповідних актів (прихованих робіт, випробувань, проміжного приймання відповідальних конструкцій будівель і споруд).
Введення об’єкта в експлуатацію.

texnadzor

Компанія “ЗахідБудКом

Центральне представництво компанії знаходиться у Львові, але надати послугу будівельного технічного нагляду вони готові на території всієї Західної України.

На сьогоднішній день на підприємстві працює більше як 800 кваліфікованих спеціалістів в області капітального будівництва, реконструкції, посилення, гідроізоляції. Крім вищевказаного на підприємстві працюють: доктор наук, чотири кандидати технічних наук, чотири старших наукових співробітника, 3 магістри. ТзОВ “Компанія “ЗахідБудКом” пропонує комплекс кваліфікованих послуг з організації технологічних процесів, роботи по гідроізоляції, санації, ін’єкції, ремонту бетонних та цегляних стін та  фундаментів споруд як промислового так і цивільного призначення. На ринку будівництва ТзОВ “Компанія “ЗахідБудКом” співпрацює більш ніж зі 70 підприємствами Укарїни та Західної Європи.

Texniznuy-nazlyad

Приватне підприємство “Полтава-проект”

Приватне підприємство “Полтава-проект” надає широкий перелік послуг у галузі господарської діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури на всіх стадіях (ЕП, РП, Р, П), у звичайних умовах, на територіях із підвищеною сейсмікою і складними інженерно-геологічними умовами:

  • архітектурно-будівельне проектування будівель і споруд довільного призначення, форми і складності, довільної конфігурації та конструктивного рішення  – архітектурні рішення і проектування несучих конструкцій (фундаменти і надземні конструкції);
    транспортне проектування об’єктів, будівель, окремих та лінійних споруд, елементів благоустрою транспортної, пішохідної і велосипедної інфраструктур (наприклад, проектування автомобільних доріг, канатних підвісних доріг, об’єктів реклами, велопарковок та ін.);
    енергоаудит і термомодернізація будівель з метою економії  енергії і зменщення втрат тепла;
  • проектування окремих інженерних мереж; розробка проектів организації будівництва; розрахунок кошторисної документації;
  • інструментальне обстеження  несучих конструкцій будівель і споруд із метою визначення їх фактичного технічного стану і надання рекомендацій із подальшої безпечної та безаварійної експлуатації;
  • проектування окремих конструкцій з метою виконання підсилення пошкоджених елементів, при виконанні проектів реконструкції (надбудови, прибудови, технічного переоснащення, зміни функціонального призначення);
  • обстеження та паспортизація об’єктів виробничого і громадського призначення (виконання візуального обстеження, визначення технічного стану, складання технічного паспорту);
  • лабораторні дослідження: неруйнівні випробування міцності будівельних конструкцій, вимірювальні роботи, інженерно-геологічні та геодезичні вишукування, випробування будівельних конструкцій (окремих  і у складі будівлі чи споруди), тепловізійна зйомка будівель, споруд,  інженерних мереж та лінійних споруд трубопроводів;
    авторський нагляд по результатам проектування з метою виявлення можливих відхилень від проекту підрядною організацією,  своєчасних та ситуативних змін проектних рішень під технічні чи технологічні вимоги Замовника або Генпідрядника;
    науковий супровід у галузі дослідження нових конструкцій, розробки методик їх  проектування, розрахунку основних характеристик, типових проектних рішень, лабораторних, чисельних або натурних випробувань, вирішення оптимізаційних задач і т.п.;
  • консультаційні послуги всім сторонам будівельного процесу : виробникам будівельних конструкцій, проектувальникам, підрядникам, Замовникам, експлуатуючим організаціям, органам державної інспекції, технічного і авторського нагляду та т.п.
Texniznuy-nazlyad

ТОВ “Тавріяінвест”

Технічний та  авторський нагляд за будівництвом в Херсоні.

ТОВ “Тавріяінвест” – провідна будівельна компанія в Херсонській області. Наша будівельна організація здійснює проектування, будівництво технічний контроль об’єктів під ключ в Херсоні та Херсонській області.

Також  надається можливість  замовити техніку в оренду – крани, вантажні автомобілі, екскаватор.

Ну ось ми проаналізували та  обрали кращі компанії з технагляду за будівництвом які є в кожному місті України, а деякі з них навіть працюють у всіх  великих містах нашої крвїни.Теперь Ви не витрачаючи свій час на пошуки необхідних контактів та інформації можете сміливо довірити своє будівництво професіоналам !

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі