ТОП 15 котеджних містечок Закарпаття
12 Серпня, 2022
284  

ТОП 15 котеджних містечок Закарпаття

Раніше, років 20 тому, жити за межами міста в своєму будинку не вважалося престижним. Тепер все змінилося – заміський котедж з усіма сучасними комунікаціями став символом достатку.

У котеджних містечках Закарпаття Ви зможете облаштувати затишну альтанку, зону барбекю або каруселі для гучних діточок. Поблизу – ліс, який подарує прохолоду влітку і захистить від поривів вітру взимку. До центру міста, з усілякою соціально-побутовою інфраструктурою, можна доїхати за 10 хвилин. Ідеальні пропозиції для тих, хто прагне змінити життя.

Мехбуд підготував список кращих котеджних містечок Закарпаття, щоб допомогти Вам обрати Ваш варіант без проблем.

КМ Містечко Здоров’я

КМ Містечко Здоров’я – райське місце для інвесторів, які втомилися від гучних і брудних мегаполісів. Селище далеко від великих магістралей і суєти розташований в унікальному природному місці. Високо в горах ростуть вікові дерева, навколо розкинулося автентичне Закарпатті, а поруч з будинками можна знайти кілька природних джерел.

КМ не дарма отримало таку назву. У кожен котедж підведена мінеральна вода з двох свердловин. Мінеральна вода «Олегівська» покращує роботу шлунково-кишкового тракту і стимулює оновлення хрящової тканини. А термальна вода «Теплиця» сприяє підвищенню імунітету і діє за аналогією з болезаспокійливу. Ось чому котеджне Містечко Здоров’я привертає увагу покупців, які хочуть поліпшити стан організму. Також будинку в селищі розташовують до розміреного життя і відпочинку. В околицях є кілька рибних і грибних місць, продумана інфраструктура для піших прогулянок і побудовані санаторії. Жителям КМ цілодобово доступний лікар.

здоровье

Дуплекси Михайлівський

“Михайлівський” – це 16 дуплексів, з прибудинковою територією 2-3.4 соток. Всього розмір території – 0.4 га. Площа самих дуплексів варіюється від 120 до 130 кв. м. ЖК підійде сім’ям, особливо молодим, яким важливим є спокій і домашній затишок. ЖК розташований в екологічно сприятливому районі.

Територія комплексу огороджена парканом і перебуває під постійною охороною. Кожна прибудинкова територія буде озеленена. У пішої доступності є дитячий сад, школа, супермаркет, аптека і зупинка громадського транспорту. На самій території передбачені дитячий майданчик і зони відпочинку, для кожного дуплексу окремі, де можна посидіти сім’єю або запросити друзів в гості.

В облаштуванні кожного фасаду використовувалися натуральні матеріали, такі як дерево і мінеральна штукатурка, пофарбована в білий колір. Це надає комплексу самобутності. Вікна виконані згідно з нормами, в кожному будиночку є також відкриті балкони.

Михайловский

КМ SHERWOOD

КМ SHERWOOD – велике будівництво в передмісті Ужгорода. Нерухомість клубного типу розташована в екологічно чистому місці подалі від галасливих магістралей і шкідливих виробництв. Це відмінна локація для молодих сімей з маленькими дітьми. Поруч з житлом є зелена зона і основна інфраструктура.

Житловий фонд включає 20 таунхаусів з продуманими плануваннями. Всі будинки мають єдиний архітектурний стиль і виглядають привабливо за рахунок європейської оздоблення фасаду. Житло продається з окремими гаражами. Сусідні ділянки відокремлені один від одного. Прилегла територія підготовлена під велику кількість мешканців. Тут висаджено зелені зони, зроблені асфальтовані дороги і пішохідні доріжки.

SHERWOOD

Таунхаус «Джерельна»

Таунхаус «Джерельна» – ще один проект від компанії GAZDA. Забудовник пропонує інвесторам 6 двоповерхових таунхаусів площею 167 квадратних метрів. У плануванні – 4 спальні, вітальня з кухнею, з санвузла та гараж на 1 авто.

Таунхаус «Джерельна» зводять на однойменній вулиці в північній частині Ужгорода. Ця частина міста густо засаджена лісами, тому майбутні мешканці зможуть повною мірою насолодитися чистому повітрям і мальовничою природою.

Таунхаус буде виглядати сучасно за рахунок нетипової архітектури та панорамних вікон практично на всю стіну. Контрастне поєднання графітового, білого світло-коричневого кольорів фасадів гармонійно впишуться в навколишню природу.

Джерельна

КМ Малиновий

Котеджі від будівельної компанії Корпорація новобудов Ужгород розташовані в Ужгороді в районі Сторожниця по вул. Малинова, 1а.

КМ Малиновий забезпечує комфортні умови проживання, оскільки поруч розташовані необхідні об’єкти інфраструктури: навчальні заклади, сад, лікарня, тц, ринок, магазини, парк, транспортна розв’язка, школа, наземний паркінг. За допомогою карти можна оцінити близькість тих чи інших об’єктів до майбутнього місця проживання. Щоб переконатися в достатньому рівні розвитку інфраструктури, не завадить відвідати містечко особисто.

Малиновый

Таунхаус Modena

У проекті забудовника – зведення 5 двоповерхових таунхаусів, площею від 132 метрів квадратних. До кожного домоволодіння докладає невеликий власний дворик і місце, де можна припаркувати автомобіль.

Зводять таунхауси в Ужгороді, на вулиці Срібляста, неподалік від зеленої зони. До центру міста звідси їхати 10 хвилин на автомобілі і 35 хвилин – на громадському транспорті.

модена

Таунхаусы «Family House»

Котеджне містечко «Family House» в Хмельницькому розташований за адресою вулиця Трудова, 7/8. Новобудова знаходиться в мікрорайоні «Лезневе», майже на розі вулиці Мельникова з провулком Гуменюка. У трьохстах метрах від комплексу протікає річка Південний Буг.

Поблизу є зупинка маршрутних таксі та автобусів, а також зручна транспортна розв’язка, що дозволяє вільно пересуватися по місту. В радіусі кілометра є школа, дитячий сад, кафе, магазини різного профілю і супермаркет. Неподалік розташовується Центральний автовокзал, відстань до залізничного вокзалу становить близько півтора кілометра.

Котеджне містечко «Фемілі Хауз» відноситься до нерухомості комфорт-класу представляє собою вісімнадцять таунхаусів висотою два поверхи плюс мансарда. Будинки споруджуються за класичною цегляної технології, в ході будівництва використовуються сертифіковані матеріали, що відповідають світовим стандартам.

Фемили Хаус

Таунхауси «9 Район»

Таунхауси «9 Район» розташовані в місті Мукачево та привертають увагу інвесторів класичним дизайном фасадів. Зовнішні стіни витримані в натуральній сіро-бежевій кольоровій гамі, відбуваються за допомогою цегли та інших еко-матеріалів. Дах у об’єктів стандартна і вимощена черепицею. Над кожним ганком є навіс, а ще на даху передбачено акуратне мансардне вікно і невелика двосхилий дах з фрамугою. Такий нехитрий прийом наповнює мансардне приміщення світлом, робить його більш затишним і дозволяє краще провітрювати житло.

Територія об’єкта закрита для сторонніх і цілодобово охороняється. Подача води і каналізація централізовані. Проблем з напором або відведенням стоків не виникне. Протоплювала житлові приміщення за допомогою індивідуальної газової системи. Це допомагає економити гроші на комунальні послуги і регулювати температуру в будинку під власні потреби. Для підтримки єдиної температури зовнішні стіни утеплені мінеральною ватою.

9 Район

Таунхаус «Prestige House»

Таунхаус Prestige House – це альтернатива приватному будинку і квартирі в задушливій багатоповерхівці. Двоповерхові котеджі розташовані в районі приватної забудови, в 12 хвилинах їзди на авто від центру міста. Поруч з кожним котеджем власну ділянку з зеленими газоном, на якому зможуть гратися діти і відпочивати дорослі. Для зручності і безпеки мешканців територія комплексу буде огороджена, освітлена і облаштована автомобільними проїздами та пішохідними алеями.

Престиж Хаус

Таунхаус «Дуловая»

Таунхауси Дулово – малоповерхова нерухомість з відмінними плануваннями, стриманою архітектурою, власної прибудинковою територією. Варіанти на 2 поверху продаються за дуже вигідною ціною за квадратний метр для свого класу. Кожен покупець житла отримує критий гараж для авто. Передбачені панорамні вікна, що забезпечують відмінну інсоляцію і високі стелі.

Проект будується із цегли і утеплюється. Виконується скління, до нерухомості підводяться комунікації. Для декору використовується велика кількість скла, металу і дерева. Є ковані елементи і великі балкони.

Місцезнаходження містечка обрано вкрай вдале. До центральної частини міста близько 15 хвилин на автомобілі. Поблизу з інфраструктури інвестори знайдуть магазини, ринки, торгово-розважальні центри, фітнес-клуби. Недалеко розташовані садки та школи.

Купити таунхаус Дулово від забудовника пропонують з ділянкою площею до 4 соток. За опалення відповідає індивідуальний газовий котел. Радіатори і комунікації розведені по всіх кімнатах. Передбачено централізоване водопостачання та каналізація.

Дуловая

КМ Cube

Котеджне містечко Cube здане забудовником Корпорація новобудов Ужгород. Селище ввели в експлуатацію у 1 кварталі 2022 року. На даний момент у КМ здано – 1 чергу.

Котеджне селище розташоване в Ужгороді в районі Минай на вул. Ужанська.

КМ Cube забезпечує комфортні умови проживання, оскільки поряд розташовані необхідні об’єкти інфраструктури: тц, ринок, магазини, парк, транспортна розв’язка, наземний паркінг. По карті можна оцінити близькість тих чи інших об’єктів до майбутнього місця проживання. Щоб переконатись у достатньому рівні розвитку інфраструктури, не завадить відвідати селище особисто.

У селищі представлена ​​нерухомість – комфорт класу, кількість котеджів – 2. Використовувана технологія в котеджному містечку – моноліт. Квадратні метри передають власникам із індивідуальним опаленням. Якщо у вас є автомобіль, вам буде корисно знати, що в цьому КГ є паркування.

1

КМ Вдома

Котеджне містечко Будинку будується забудовником Корпорація новобудов Ужгород. Запланована дата введення в експлуатацію – 2 квартал 2022 року.

Покупці можуть вибрати такі варіанти житла:

  • площею 162.6 квадратних метрів за ціною 4107470 грн;
  • 3-кімнатні площею 162.6 квадратних метрів за ціною 4107470 грн;

Про можливість купити котедж з ділянкою на виплат або в кредит можна дізнатися на сторінці об’єкта або зателефонувавши у відділ продажу.

2

КМ Happy Housing

Котеджне містечко Happy Housing будується забудовником в Ужгороді. Селище буде введено в експлуатацію у 1 кварталі 2023 року. На даний момент у КМ здано – 2 черги.

Котеджне селище розташоване в Ужгороді в районі Сторожниця на вул. Зелена, 33.

У селищі представлена нерухомість – комфорт класу, кількість котеджів – 12. Використовувана технологія в котеджному містечку – газоблок. Висота стелі в приміщеннях досягає 3 м. Квадратні метри передають власникам з індивідуальним опаленням.

3

КМ Дімліс

Про котеджне містечко:

  • Технологія SIP
  • Кількість котеджів – 20
  • Площа ділянки, до 4 сотки
  • Внутрішнє оздоблення відсутнє, чистове
  • Тип опалення індивідуальне
  • Територія закрита
  • Утеплення пінополістирол, мінеральна вата
  • Паркування наземний паркінг
  • Тип договору договір купівлі-продажу
  • Кількість місць для паркування – 40
4

Таунхауси “ШЕВЧЕНКА”

Таунхаус “Шевченка” у передмісті Ужгорода – це практичний вибір для тих, кому важливо постійно бути у центрі міського життя, але водночас насолоджуватися спокоєм заміським.

Загальна кількість таунхаусів – 4. Високий паркан забезпечить конфіденційність, а простора прибудинкова територія дозволить облаштувати свою волосну зону барбекю, розмістити басейн чи невелику альтанку.

Затишні таунхауси потішать власників зручністю та надійністю. Якісна звукоізоляція, екологічні та перевірені часом будівельні матеріали та оздоблення, енергозберігаючі технології, відеоспостереження – все тут, щоб Ви відчували себе у безпеці та комфорті.

5
author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі