ТОП 20 котеджних містечок Львова
11 Серпня, 2022
780  

ТОП 20 котеджних містечок Львова

Львів як і будь- яке місто захоплює своїх мешканців  з усіх сторін. Шум, гам, метушня, туристи, а так хочеться тиші та спокою. От чому усе більше львів’ян прагнуть перебратися ближче до мальовничої природи і тиші.

Сьогодні ми підготували для Вас свій ТОП Котеджних містечок Львова, щоб Ви могли обрати найкращій варіант без проблем.

КМ Riviera Gold

Riviera Gold – закрите котеджне містечко клубного типу в тихому передмісті Львова, поряд з двома озерами для плавання та риболовлі. Це житло для тих, кому набридла міська метушня, тісна квартира, невгамовні сусіди та відсутність приватності. Майбутнім мешканцям пропонують двоповерхові дуплекси з відкритими терасами та лоджіями. На першому поверсі — вітальня з повністю скляною стіною, крізь яку приміщення наповнюється сонячним світлом та відкривається панорамний вид на власну ділянку із мангалом, зеленим газоном та куточком для ігор дітей.

Комплектація

  • стіни з червоної пустотілої цегли утеплені пінопластом товщиною 100 мм під декоративне оздоблення;
  • плоский дах утеплений керамзитом товщиною 200 мм.;
  • панорамні вікна з п’ятикамерного алюмінієвого профілю з двокамерними енергозберігаючими склопакетами;
  • індивідуальне опалення від газового котла, централізована подача води, індивідуальна каналізація типу «септик»;
  • у вартість дуплексу входить прибудинкова ділянка площею 6 соток;
  • закрита територія з охороною та відеоспостереженням, в’їзд на територію через КПП;
  • зручний асфальтований доїзд до котеджного містечка, внутрішня територія вимощена бруківкою;
  • огорожа Горизонт від Заводу Мехбуд!

КМ Капітель (Франка)

Котеджне містечко «Капітель» будують за 30 хвилин на авто від історичної частини Львова з його добре знайомою площею Ринок, національним театром опери та балету, аптекою-музеєм та цілим рядом інших історичних і культурних об’єктів.
Комплектація

  • стіни з цегли утеплені пінопластом, оздоблення — декоративна штукатурка та дерево
  • панорамне скління, відкриті тераси та балкони для відпочинку на свіжому повітрі
  • індивідуальне опалення від газового або електричного котла, подача води — централізована, каналізація по типу «септик»
  • у вартість дуплексу входить земельна ділянка площею 2,5-5,0 соток
  • відкрита парковка для автомобілів гостей комплексу
2 2

КМ Praud Hills

Забудовник «Praud Investment» створює містечко, на зразок американського передмістя. Зовнішня територія усього містечка буде огороджена та цілодобово перебуватиме під охороною, сусідні території будуть відділяти низькі однакові паркани, а на задніх дворах зроблені тераси та подвір’я.

Будинки будуть здаватись без ремонту: стіни поштукатурені, залита цементна стяжка на підлозі, встановлені вікна, вхідні двері та гаражні ворота, утеплений дах. Ззовні зроблений фасад будинку, межі кожної земельної ділянки будуть огороджені парканом та зроблене вуличне освітлення.

3 2

КМ Grafit

Котеджне містечко GRAFIT – це ідеальне місце для яскравого життя. Екологія та енергія живої природи та безпосередня близькість до міської інфраструктури. Осередок спокою та звичний для вас ритм життя.

  • 8 котеджів;
  • площа – 130м2;
  • зручне планування;
  • комфортне розташування;
  • всі комунікації підключені до міських мереж;
  • якісні матеріали;
  • великі можливості;
  • сучасний дизайн.
4 2

КМ LionBerg

LionBerg — сучасне та комфортне котеджне містечко, що розташоване в найближчому передмісті Львова, в селі Сокільники. У складі проєкту — вілли, дуплекси та таунхауси, які в декілька ліній вишикувались на загальній території площею 2 га. КМ «ЛайонБерг» буде до вподоби тим, хто прагне спокійного заміського життя в екологічно чистій місцевості, поряд з доброзичливими сусідами, та при цьому бажає продовжувати вільно користуватись усіма принадами міського комфорту.

У містечку збережено баланс між ком’юніті та приватністю, забезпечено безпеку мешканцям. В складі проєкту лише 54 домоволодіння, кожне з яких має власну упорядковану ділянку землі (газон, екопарковки на дві автівки з бруківки-георешітки), відокремлену від сусідів огорожею. Загальна територія закрита для сторонніх, в‘їзд на неї організований через автоматичні ворота, а вхід — через домофон. Крім того, загальний внутрішній простір знаходиться під цілодобовим відеонаглядом та охороною. На спільній території містечка розташовані дитячий майданчик та громадський community простір з зоною барбекю, а також паркомісця для гостей мешканців.

5 2

КМ Липові Роси

КМ Липові Роси пропонує нерухомість комфорт-класу, яка розташована у 7 км від Львова. Новий будівельний об’єкт перебуває в селі Липники, оточеному буковим лісом і зеленими насадженнями. Завдяки цьому навколо буде чисте повітря, а також сприятлива екологія для проживання родини з дітьми, пенсіонерів або молоді. Ще один плюс – поблизу протікає річка, де можна відпочивати із близькими або займатися спортом на відкритому повітрі.

без названия 21

„Сімейні вілли на Парфановичів“

Таунхауси „Сімейні вілли на Парфановичів“ розташовані у Львові по вулиці Парфановичів, 9 поруч із Костьолом святого Антонія і зеленими зонами (парк Знесіння та парк Високий Замок). Найближча вулиця Личаківська з’єднує цей район із центральною частиною міста.

Елітна нерухомість представлена таунхаусами із прибудинковою територією.

Поруч перебувають корисні об’єкти, наприклад, медичні центри, аптеки і магазини. До загальноосвітніх шкіл легко дістатися на машині всього за 5 хвилин. Тут же є торгівельно-розважальні центри, кафе та ресторани. В окрузі безліч пабів і закладів з національною кухнею.

Усі об’єкти виконані із цегли і додатково утеплені мінеральною ватою. Передбачене індивідуальне газове опалення (встановлений двоконтурний котел європейського бренда) і централізоване водопостачання. До нерухомості підключена електрика, газ і водовідведення.

без названия 20

Котеджне містечко Провесінь

Котеджне містечко Провесінь розташоване в мальовничому куточку Львова –  серед озер і лісів. Водночас  дістатися до центру Галицької столиці можна за лічені хвилини, адже воно розміщене за якихось кілька кілометрів від центральної частини міста.

Будинок у котеджному містечку Провесінь – це якісне житло, що розташоване в екологічно чистій місцевості. Адже поруч озера, пагорби та ліс. Із кожної ділянки відкривається краєвид на узвишшя, зелень або водойму. Тож мешкаючи у котеджному містечку Провесінь, ви матимете усі прерогативи життя в заміській місцевості, не виїжджаючи за межі Львова!

Лише 10 хвилин до центру міста автомобілем, не більше 20-ти – у громадському транспорті. Школи, університети, спортивні зали та супермаркети – на відстані лише кількох кілометрів.

Наявність професійної охорони. Контроль доступу на територію проводиться за сучасними стандартами для повної безпеки усіх мешканців містечка.

без названия 19

Котеджний двір “Сметана”

Поступово приходить розуміння того, що обласний центр більше не тішить та не приваблює своїм блиском і широкими можливостями для роботи та відпочинку. Хочеться просто насолодитися життям в тиші та комфорті. Якщо ви вже неодноразово уявляли своє життя далеко від галасливих вулиць Львова, тоді, можливо, прийшов час купити квартиру в КД «Сметана» від забудовника. Розташувався він недалеко від Львова, в селі Бірки,

На вулиці Яновської, 124, в оточенні вікового лісу, справжньої природи та  атмосфери комфорту.

Котеджі виконані в єдиному нетрадиційно-геометричному архітектурному стилі. Їх оригінальні фасади буквально відразу ж привертають погляд. Цікаво, що планування в КД «Сметана» – вільні, це створено саме для того, щоб дати волю вашої фантазії. Так ви зможете стати автором власного будинку і затишку. На території містечка передбачено будівництво дитячого спортивного стадіону та майданчиків для ігор, зон для відпочинку та барбекю. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту. Територія комплексу зачинена та охороняється.

Дуплекси „Медові Котеджі“

Дуплекси «Медові Котеджі» – новинка на ринку нерухомості передмістя Львова. Проект розташований приблизно в 10 км від центральної частини міста та  більше пасує інвесторам з особистим автомобілем. Новобудова оточена приватним сектором і в одночас тут практично немає супутньої інфраструктури. До продовольчих магазинів, торгівельно-розважальних центрів та  супермаркетів можна доїхати на автомобілі за 10-15 хвилин. Інші побутові та соціальні об’єкти також розташовані за межами села. До шкіл і садків слід діставатися  на громадському транспорті чи особистому автомобілі. При цьому дуплекси мають масу переваг і помітно відрізняються від більшості об’єктів поблизу. Візуально будинку схожі на європейську малоповерхову забудову. Передбачені великі вікна на другому поверсі і відкриті балкони. Девелопер використовує комбінацію дерева, металу і скла. Саме тому нерухомість високого класу відмінно виглядає. Купити дуплекс «Медові Котеджі» від забудовника пропонують за ціною значно вище середньої по ринку. У продажі є варіанти площею до 150 м2 із двома житловими поверхами і критим гаражем. Всередині немає несучих конструкцій, тому інвестори можуть реалізувати будь-який дизайн приміщень. Кожний об’єкт комплектується власною зеленою терасою. Розмір прибудинкової ділянки становить 2 сотки. До будинку підведений газ, також передбачене централізоване водопостачання і автономна каналізація. Будинки підготовлені до облаштування каміна. Продаж дуплексів «Медові Котеджі» вже почався.

kottedgnue gorodki Lvova

Котеджний двір “Семільйон”

Це якісно новий та доступний формат сучасного будинку, розташований всього в 20-ти хвилинах від міста. Будівництво відбувається тільки з якісних матеріалів, площею 140 м2 та 183 м2.

Клубний комплекс вілл “Брюховель”

Клубний комплекс вілл «Брюховель» розташовано в курортній зоні, поруч озеро та сосновий ліс, проте близько до міста – за 7,5 км від центру Львова. Комплекс складається з 16 одно та двоповерхових будинків, кожен з яких має терасу та власну ділянку до 8 соток. Просторі кімнати з великими панорамними вікнами, та виходом на терасу, дозволять відчути всі переваги сучасного дизайну.

Елітне містечко «Брюховель» пропонує повну захищеність та затишок. Завдяки закритій території з охороною та цілодобовим освітленням, жодна стороння людина не потрапить до вашого будинку та не порушить ваш спокій. Крім того 24/7 під наглядом охорони, а система відеоспостереження по всій території, стане додатковим та ефективним інструментом вашої безпеки.

Енергоефективність – це запорука сучасного будинку від забудовника “Гранд Дім”. Це означає, що стіни з керамоблоку та утепленні мінеральною ватою 120мм, вентильований фасад з термодошки. Що панорамні дерев’яні вікна з євробрусу з енергозберігаючим склопакетом, які не пропускають холодне зимове повітря у приміщення.

У житловому комплексі преміум-класу ми поєднали сучасні технології і екологічні матеріали, що дозволяє суттєво зменшити енерговитрати.Кількість і площа спалень, кухонь, ванних та дитячих кімнат не обмежені стандартами, все залежить від потреб сучасної людини та індивідуальних побажань мешканців. Вентильовані фасади з термодошки, високі стелі та просторі тераси – істинне втілення сучасної архітектури з нотками львівського шарму. Озеленені зони відпочинку стануть оазисом неподалік улюбленого міста. Власники авто оцінять вбудовані просторі гаражі на два авто, а для рідних та друзів передбачений гостьовий паркінг.

Забудовник ГрандДім.

Котеджне містечко «Вишня»

Котеджне містечко «Вишня» – це 32 сучасних комфортабельних котеджів з власною земельною ділянкою від 4,5 до 5 соток. Кожен будинок відокремлений від інших власним дерев’яним парканом. З вітальні є вихід на велику терасу на задньому дворі. Для машини передбачено паркомісце під накриттям. На другому поверсі – 3 спальні, санвузол і гардеробна.

Котеджне містечко «Вишня» розташовано в тихому та мальовничому селі Зубра, в сього в кілометрі від Сихова. Унікальне поєднання переваг заміського життя та комфорту міської інфраструктури створює ідеальні маєтки для соковитого життя.

Котеджі будуються з високоякісної цегли українського виробника, товщиною 380 мм, що є ефективною товщиною для теплоізоляції: взимку будинок буде тримати тепло, влітку не буде нагріватись. Утеплення фасадним пінополістеролом 100 мм. Фірмові вікна з 2-х камерним енергозберігаючим склом та 5-ти камерним профілем. Двері металеві з МДФ-накладками, сертифіковані.

32 будиноки на озелененій закритій території комплексу. Дороги икладені бруківкою. Зручний під’їзд до комплексу викладено бруківкою та встановлено освітлення. Паркомісце під накриттям та місце для другої машини. Дитячий майданчик, спортивний майданчик, озеленення.

Електроенергія до будинків підведена із власної нової трансформаторної підстанції яка оснащена стабілізатором напруги – надійний захист вашої дорогої техніки (котла, холодильника, пральної машини, комп’ютерів тощо) від перегорання. Сонячні панелі зебезпечують безкоштовне освітлення прибудинкової території. Всі кімнати вентилюються. Система «Розумний будинок». Сонячний колектор для безкоштовного нагріву гарячої води з березня по листопад. Встановлення каміну.

Здача таунхаусу вже з дизайнерським ремонтом або з мінімальним ремонтом, щоб була змога якнайскоріше переїхати.

kottedgnue gorodki Lvova

Котеджне містечко «Затишок»

Котеджне містечко «Затишок» відповідає вимогам сучасного дизайну та  будівельних норм. 14 котеджів (4 дуплекса та  6 окремих котеджів), з максимально зручним плануванням. Площа будинків від 144 кв.м – ідеально для втілення будь-яких інтер’єрних рішень.

Прибудинкова територія від 3.8 соток надає додатковий комфорт та простір.

Відстань до Львова – 3 км.

Вся територія викладена бруківкою

Кожен котедж обладнаний гаражем і можливістю припаркувати авто поруч.

Розмежування між сусідами здійснюється зеленим парканом не вище 2м для комфорту. Лісопаркова зона з дитячим майданчиком і місце для відпочинку.

Територія містечка огороджена і під цілодобовою охороною.

Технологія будівництва:

  • Зовнішні та внутрішні несучі стіни з керамічної цегли М100 товщиною 380 мм і 250 мм відповідно;
  • Фундамент бетонний стрічковий монолітний;
  • Перекриття з залізобетонних панелей;
  • Утеплення стін пінопластом (100 мм);
  • Горище утеплений мінватою (200 мм)
  • Викладена бруківка по всій території;
  • Оздоблення фасаду типу «короїд», «Бараник» з фарбуванням.

Внутрішнє оздоблення котеджів:

  • Базова штукатурка та розведення електрики;
  • П’ятикамерний профіль вікон Brugmann німецького виробництва;
  • Розведення під котел на дерев’яне паливо та  зіставлений з системою опалення;
  • Вхідні металеві двері з одним сейфовим замком
  • Секційні гаражні ворота «Alutex»;
  • Димовий канал і вихід під камін;
  • Колодязь глибиною 8 «кілець» та  підключення води до дому;
  • Пластикова водостічна система (Bryza).

КМ Forest Park Club Resort (смт Брюховичі)

Котеджне містечко бізнес – классу побудували недалеко  від реліктового лісу, безлічі природних об’єктів та облаштували для комфортного життя.

Архітектура та інтер’єр апартаментів прискіпливо розроблені з чіткою

метою – вичерпно та в повній мірі задовільнити найвишуканіші смаки навіть найвибагливіших снобів. Стильність, практичність та максимальнеєднання з природою – це три першочергові фактори, які зумовили вибірстилю в архітектурі та дизайні апартаментів FOREST PARK.

Архітектурний стиль Loft зародився в середині ХХ-ого століття на

нью-йоркському острові Манхеттен і швидко  завоював прихильність

місцевої богеми та мистецької еліти. Високі стелі, панорамні вікна, максимальна кількість природнього освітлення та відкритого простору у поєднанні з практичністю елементів інтер’єру на сьогодністали безсумнівним втіленням елітності, вишуканого смаку тавідображенням модних тенденцій. Яскравим прикладом дизайну в стилі Loft є арт-студія «Фабрика» всесвітньо відомого художникаЕнді Воргола в місті Нью Йорк. Девіз «Мінімум перешкод – максимум повітря» був взятий на озброєння архітекторами FOREST PARK з метою втілити в життя таке бажане єднання мешканців апартаментів з розкішшю навколишньої природи.

kottedgnue gorodki Lvova

Таунхаусы Dreamville

А якщо недостатньо коштів  на котедж еліт-класу чи  повноцінний заміський будинок,  зверніть увагу на даний проект. Він налічує 18 таунхаусів площею 145 м2, які за ціною обійдуться дешевше квартири у самому серці Львова.

Таунхауси Dreamville розташовані у передмісті Львова – у селі Солонка. Такий варіант житла ідеально підійде тим, хто не прагне жити у міській суєті, цінує гарну екологію і тишу.

Котеджне містечко перебуває в оточенні зелених насаджень, які розкинулися із західної і східної сторони. Завдяки цьому територія завжди наповнена свіжим та  чистим повітрям, а мешканці зможуть насолоджуватися мальовничою природою. В цей же час до межі з мегаполісом можна дістатися за кілька хвилин на автомобілі.

Таунхауси “Raytman Park”

Таунхауси «Raytman Park» у Львові знаходяться на кордоні Замарстинівського парку в тихій місцевості з прекрасною екологією.

Особливості розташування новобудови

Від таунхаусів до центру міста не більше чотирьох з половиною кілометрів, найближча автобусна зупинка в чотирьох хвилинах ходьби.

До залізничного й автобусного вокзалів трохи більше ніж сім кілометрів. Неподалік є школа і дитячий садочок, відділення банку, медичний центр, поліклініка, аптеки і магазини різного профілю. У радіусі одного кілометра розташовуються салони краси, супермаркети і кафе.

Особливості новобудови і технологія будівництва

«Raytman Park» – житловий комплекс преміумкласу, в таунхаусах якого зроблені максимально комфортні умови проживання. Житло споруджено з екологічно безпечних високоякісних матеріалів, що відповідають міжнародним стандартам.

Прийнято всі заходи щодо забезпечення комплексу експлуатаційними властивостями, що дозволяють розраховувати тому, хто прийме рішення купити таунхаус у ЖК «Райтман Парк» у м. Львів від забудовника, на його довговічність і міцність.

Триповерхові будівлі споруджено з сертифікованої керамічної цегли. Фасади утеплено товстими плитами мінеральної вати, а потім облицьовано декоративною штукатуркою і керамічною лицьовою цеглою.

Вікна з багатокамерного профілю скені двокамерними склопакетами. Частково застосовано панорамне скління, що дозволяє максимально ефективно використовувати сонячне світло.

Благоустрій новобудови

Проїзди і пішохідні доріжки на території новобудови викладені тротуарною плиткою. Кожний таунхаус має власний гараж на першому поверсі і невеликий задній дворик із трав’яним газоном і подіумом, на якому можна відпочити або пограти з дітьми. Влаштовані під’їзні шляхи та проїзди для спецтранспорту.

Raytman Park

Таунхаус LYPYNSKY 34

LYPYNSKY 34 — це чотири триповерхових таунхауси на закритій території, ізольованій від транспортного потоку вулиці Липинського. На тлі сусідніх будівель таунхауси виділяються величезними панорамними вікнами та мереживними огорожами відкритих балконів, з яких відкриваються краєвиди на місто.

Із зовнішнього боку таунхаусу передбачені майданчики для автомобілів, зі зворотнього — зелена галявина, де можна пограти з дитиною або влаштувати сімейний міні-пікнік. Також кожен таунхаус обладнаний гаражем.

Комплектація

  • стіни з цегли утеплені мінеральною ватою та поштукатурені під фарбування
  • панорамні вікна з алюмінієвого профілю Alutech, скляні вхідні та балконні групи на всю висоту поверху
  • забудовник пропонує дизайнерські інтер’єри з можливістю ремонту «під ключ»
  • опалення та гаряче водопостачання від індивідуального газового котла
  • подача холодної води та каналізація від централізованих міських мереж
LYPYNSKY

КМ Timberland

Проєкт Timberland складається з 9 двоповерхових котеджів, виконаних в сучасному стилі. Архітектура будинків поєднує в собі чіткі і лаконічні лінії, багаторівневий фасад і контрастні кольори опорядження з червоною облицювальною цеглою. Завдяки вікнам в підлогу майбутні мешканці зможуть насолоджуватися панорамним видом на навколишню природу і чудовою інсоляцією приміщень.

Забудовник пропонує два варіанти котеджів — на 145 кв. м. і 190 кв. м. Кожен проєкт передбачає наявність власного дворика і гаражного боксу. Між ділянками встановлять паркан, а загальна територія містечка буде закритою для сторонніх.

Комплектація

  • ландшафтний дизайн території з під’їзною дорогою і пішохідною алеєю
  • зовнішні і внутрішні стіни з цегли
  • індивідуальна система опалення представлена ​​двоконтурним газовим котлом
  • до котеджів підведені всі комунікації: газ, водопостачання, каналізація і електрика потужністю 16 кВт на котедж
  • згідно з проєктом забудовник встановить лічильники води, газу і світла
  • в рамках внутрішнього опорядження виконають стяжку підлоги (крім кухні і санвузлів) та обштукатурять стіни
Timberland

Таунхаус RENAISSANCE

У назві проєкту Renaissance покладена ідея відродження затишку, комфорту і приватності в місті. Кожному з восьми котеджів девелопер присвоїв ім’я відомого діяча мистецтв: Dante, Petrarca, Boccaccio, Michelangelo, Rabelais, Raphael, da Vinci і Descartes.

В першу чергу, комплекс привертає увагу сучасною архітектурою, різноманітністю форм і багаторівневістю. Таунхауси Renaissance спроектовані в стилі хай-тек, який виражається в функціональності, технологічності і мінімалістичному дизайні. Фасад будинків поєднує в собі нейтральні кольори, прямі лінії і лаконічні прямокутні форми.

Комплектація

  • ландшафтний дизайн прибудинкової території
  • закрита для сторонніх територія
  • панорамні вікна, завдяки яким в кімнати проникає природне світло
  • відкриті індивідуальні тераси на даху
RENAISSANCE
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі