ТОП 7 європейських виробників огорож
8 Листопада, 2021
238  

ТОП 7 європейських виробників огорож

Розповімо про найкращих європейських виробників огорож. Продемонструємо асортимент компаній, їх можливості та пропозиції для клієнтів.

Ви знайдете Xcel по всій Польщі. Працюють на польському ринку із 2010 року. Починали як представник американської компанії, але невдовзі створили власні системи огорож, сприйняті з ентузіазмом. Завдяки використанню нетипових матеріалів Xcel вдалося довести, що огорожі не обов’язково мають бути стомлюючими, а є естетичним доповненням будь-якого домоволодіння.

Сьогодні продукти компанії доступні майже у всіх європейських країнах і їх можна знайти за багатьма престижними адресами. Паркани Xcel охоче вибирають багато визнаних архітекторів. Із самого початку приділяли особливу увагу якості та досі не йдуть на компроміс у цьому питанні. Готові вирішувати нові завдання та ділитися своїм досвідом. Там, де інші бачать перешкоди, Xcel бачить шанс створити унікальну огорожу. Пропонують комплексні та функціональні рішення, від проектування, консультацій до реалізації.

1

Більше 100000 задоволених клієнтів покладаються на провідного європейського виробника балконних перил Leeb, більше 50000 погонних метрів простих у догляді перил з дерева, алюмінію, скла та нержавіючої сталі щорічно залишають завод у Гнесау і знаходять своє місце на балконах в Австрії, Німеччині, Італії Швейцарія

Паркани, огорожі та елементи захисних екранів ідеально поєднуються з поручнями Leeb для балконів, патіо та сходів. Виберіть потрібний паркан та захисну перегородку для дому та саду з безлічі моделей – вони надійно захищені запатентованим порошковим покриттям ALU COMFORT PLUS®!

Всі поверхні Leeb мають брудовідштовхуючі властивості, тому за ними легко доглядати. Це забезпечується, перш за все, запатентованими процесами обробки поверхні алюмінію: порошкове покриття ALU COMFORT®, розроблене відповідно до екологічних критеріїв, забезпечує екстремальну атмосферостійкість усіх алюмінієвих поверхонь і робить практично не потребує обслуговування кожну алюмінієву огорожу Leeb.

2

Ніщо не вічне! Це правда, але алюмінієві товари від Guardi дуже близькі. Чому це так? З одного боку, тому що алюміній надзвичайно міцний, з іншого боку, тому що в GUARDI надають великого значення найвищій якості та майстерності.

Якщо ви оберете один із товарів GUARDI, будьте впевнені, що він вам сподобається довгий час. Оскільки загальна картина на відкритому повітрі має бути спроектована однаково, більшість садових товарів GUARDI доступні для цього.

3

Компанія WISNIOWSKI – це більш ніж 30-річний досвід роботи в будівельній галузі.

WISNIOWSKI забезпечує якість та високі стандарти, а постійне вдосконалення персоналу, продукції та виробничих ліній сприяє створенню виробів найвищого класу. Компанія надає індивідуальні консультації та технічну підтримку, чіткість у термінах виконання замовлення, високий рівень монтажного процесу, дотримання гарантійних зобов’язань після гарантійного обслуговування.

Цінності WISNIOWSKI – це відповідальність та сумлінність. Ці цінності визначають солідність фірми та ступінь довіри до неї з боку Клієнтів та Партнерів. Такий підхід забезпечує компанії постійний розвиток, покращення технічних характеристик продуктів та їх відповідність нормам та стандартам.

4

Ви хочете новий паркан, тому що вам набридло заново шліфувати та фарбувати дерев’яний паркан кожні два-три роки?

Вибирайте елементи планки, що не вимагають догляду, зі сталі або алюмінію!

Вам не потрібно полірувати, перефарбовувати, обслуговувати або навіть встановлювати елементи сталевих і алюмінієвих огорож Nivo: проектують, виробляють і встановлюють вашу нову огорожу Nivo всього за день. Просто розслабтеся та насолоджуйтесь красою свого нового паркану!

Монтаж сталевих та алюмінієвих елементів огорожі NÍVÓ виконується швидко та легко. Також можуть встановити планки на існуючий каркас, і, крім реалістичного забарвлення дерева, також можна вибирати між однотонними та старовинними кольорами, при цьому планки фарбуються з обох боків.

5

З 2009 року бренд Côté Clôture облаштовує та захищає сади, пропонуючи кращі вироби для огорож, воріт, хвірток, затемнення і габіонів від заводів кращих виробників на ринку ландшафтного дизайну. Асортимент продукції регулярно оновлюється, щоб йти в ногу з розвитком ринку, естетичними тенденціями та останніми інноваціями, щоб оптимізувати існуючі огорожі та зробити їх ще більш ефективними та довговічними.

Насамкінець, це також десятиліття досвіду, накопиченого командою експертів Côté Clôture. Кожен консультант і кожен спеціаліст з підготовки може відповісти на всі питання, будь то жорстка сітка, композитна огорожа або навіть гратчастий комплект для затемнення.

На веб-сайті та в магазинах Côté Clôture знайдете все необхідне для складання вашого ландшафтного проекту, якщо у вас є потреби в безпеці, конфіденційності або просто декоративні.

6

Місцезнаходження: Варшава, вул. Променад 17, 04-956.

Ідея Sklepzogrodzeniami активно піклується про потреби клієнта. Пропонують не тільки унікальні товари – паркани і всі аксесуари для огорож, але, перш за все, професійні консультації та консультації при купівлі нового паркану. На досвід ми знаємо, що ця підтримка на вагу золота. Дуже часто це аргумент на користь рішення не купувати «на місці» у торговельній мережі, а вибрати магазин із парканом.

Хочуть, щоб профілі були також джерелом натхнення та цінних ідей, професійних порад та підтримки, які так цінують клієнти. В Instagram і Pinterest , особливо під хештегом #mojeogrodz, ви знайдете надихаючі фото та відео. Facebook – це вітрина Sklepzogrodzeniami у соціальних мережах, але також місце для обміну думками, публікації порад та порад від експертів.

7
7
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі