ТОП фільмів для підприємців
18 Листопада, 2022
98  

ТОП фільмів для підприємців

Ми підготували ТОП-10 фільмів, які підприємці та власники бізнесу мають подивитися якнайшвидше!

Дивовижні і непередбачувані, кінематографічні стрічки, що надихають і мотивують, точно нікого не залишать байдужим. Яскраво і точно вони передають специфіку трейдингу та рекламного бізнесу, розкривають секрети успішного продажу та таємниці знаменитих підприємців, розповідають історії життя мільярдерів та власників корпорацій. З чого кожен із них починав свій шлях? Які перепони їм довелося долати? Чим вони жертвували задля досягнення своєї мрії?

Вовк з Волл Стріт

Країна: США.

Рік: 2013.

Жанр: драма, біографія.

В основу сюжету фільму лягли мемуари колишнього нью-йоркського брокера Джордана Белфорта. Він заснував велику брокерську компанію у 1987 році, але був засуджений за відмивання грошей та інші фінансові злочини. Джордан впорався з алкогольною та наркотичною залежністю, написав дві книги, і почав читати лекції про те, як досягти великого успіху у житті.

с Уолл стрит

Соціальна мережа

Країна: США.

Рік: 2010.

Жанр: драма, біографія.

У цьому фільмі докладно розповідається про підступний шлях становлення Facebook, коли заповзятливий Марк Цукерберг запускає соціальну мережу у своєму гарвардському гуртожитку. Герой цілеспрямовано будує платформу Facebook, ігноруючи фінансові вимоги, законність та почуття інших людей.

сеть

Стів Джобс

Країна: США

Рік: 2015.

Жанр: біографія, драма.

Фільм про життя засновника Apple, Inc. У той час, як розповідь навколо Джобса зосереджена на величезному успіху Apple, у фільмі показані і його невдачі. Демонстрація труднощів, з якими стикаються навіть найуспішніші підприємці.

Джобс

Джері Магуайер

Країна: США.

Рік: 1996.

Жанр: спорт, драма, комедія.

Джеррі процвітав у кар’єрі спортивного агента. Незабаром, отримавши критику від начальства, його звільняють. Такий стан речей не ламає Джеррі – герой упевнений у своїх силах. Він вирішує почати все з нуля та відкрити власний бізнес у цій же спортивній сфері.

Магуайер

99 франків

Країна: Франція.

Рік: 2007.

Жанр: комедія, драма.

Пропонуємо глядачеві самому вибрати, який шлях найбільше підходить головному герою цієї зовсім не смішної, але нескінченно злої та гострої сатири. Яким чином? Дивіться фільм, і ви все зрозумієте без зайвих пояснень.

99 франков

Диявол носить Прада

Країна: США.

Рік: 2006.

Жанр: комедія-драма.

Ця історія заснована на реальній історії молодої жінки, яка вирішила досягти успіху у видавничій справі. Це захоплюючий фільм про світ моди, стилю та краси. Про жорстоку конкуренцію, славу, роботу на межі своїх можливостей та особисті трагедії, приховані глибоко всередині.

носит Prada

Тут палять

Країна: США.

Рік: 2006.

Жанр: комедія-драма.

Робота у Ніка Нейлора не з легких. Він повинен лобіювати тютюнопаління, як це можливо. Здавалося б, який абсурд вступати в конфлікт із затятими противниками куріння і намагатися довести корисність останнього. Проте сам герой ніколи не вважав куріння корисним заняттям. Він розкручує цигарки, щоб було на що жити, і вирощувати сина.

курят

Джой

Країна: США.

Рік: 2015.

Жанр: драма, трагікомедія.

Джой потрібно якось вирішити фінансові проблеми, які долають її все сильніше. І якось все змінюється, коли випадково розбитий келих провокує Джой згадати колишні навички – вона створює унікальну швабру з функцією авто віджиму. Саме цей девайс зробить простіше життя для багатьох домогосподарок.

Гра на пониження

Країна: США.

Рік: 2015.

Жанр: біографічна драма, комедія.

Сюжет фільму розповідає реальну історію успішних інвесторів, яким вдалося передбачити кризу 2008 року. Історія про складні фінансові події з ноткою гумору.

на понижение

Рокет Сінгх: Продавець року

Країна: Індія.

Рік: 2099.

Жанр: драма, комедія.

Історія життя Харприта Сінгх Беді, який, набравши лише 38 балів, закінчив коледж зі ступенем бакалавра комерції. Дід Харприта сподівається, що онук все ж таки знайде пристойну роботу. Хаприта беруть із випробувальним терміном 6 місяців на непрестижну посаду продавця з окладом 15 тис. рупій на одну комп’ютерну компанію.

Сингх
author
Иван Жилєнков
Про автора:

Профессиональный опыт: более 10 лет в сфере строительных  отделочных материалов. Свыше 100 завершенных объектов  различного назначения, на которых применены уникальные  потолочные решения. Разработ...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі